Horoscop Urania zilnic: luni, 7 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 august 2017


Horoscop 7 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de luni favorizează viaţa profesională, iar voi profitaţi de aceste momente şi faceţi tot posibilul să depăşiţi marile obstacole din proiectele aflate în desfăşurare. Ultimele ore ale zilei sunt dedicate relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 7 august 2017, Taur:

Faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai multe momente speciale alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu va aprecia mult gestul vostru şi vă va face o mică surpriză, de care vă veţi bucura tare mult.


Horoscop 7 august 2017, Gemeni:

Aveţi multe de învăţat din discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru; acceptaţi sfaturile pe care le primiţi, însă în cazul în care aveţi de luat o decizie importantă hotărâţi să vă ascultaţi intuiţia. Seara pare să fie una frumoasă deoarece reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 7 august 2017, Rac:

Ziua de luni pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; conjunctura astrală favorizează schimbările şi proiectele noi. Partenerul/a de cuplu vă este alături moral şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie în aceste momente.


Horoscop 7 august 2017, Leu:

Faceţi tot posibilul să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Discuţiile cu oamenii dragi vouă vă pot fi de folos deoarece aveţi lucruri interesante de învăţat de la aceştia. Seara este una cât se poate de liniştită.


Horoscop 7 august 2017, Fecioară:

În primele ore ale dimineţii sunteţi foarte creativi/e şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile profesionale sau de proiectele personale. Multe dintre acestea vă pot aduce beneficii majore pe plan financiar. Seara este dedicată în întregime partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 7 august 2017, Balanţă:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă poate convinge să faceţi o schimbare interesantă pentru voi.


Horoscop 7 august 2017, Scorpion:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă concentra atenţia asupra vieţii profesionale; trebuie să faceţi câteva schimbări, motiv pentru care încercaţi să veniţi cu idei bune care să vă aducă beneficiile pe care vi le doriţi. Seara este una interesantă deoarece o petreceţi alături de o persoană dragă vouă.


Horoscop 7 august 2017, Săgetător:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece faceţi tot posibilul să vă distanţaţi de viaţa profesională şi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 7 august 2017, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să nu vă simţiţi în apele voastre şi să aveţi nevoie de puţin timp petrecut de unii/ele singuri/e pentru a vă regăsi. Profitaţi de ziua de azi şi încercaţi să vă relaxaţi şi să faceţi lucruri care vă pun zâmbetul pe buze. Meditaţia vă va ajuta să fiţi mai liniştiţi/te.


Horoscop 7 august 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de luni va fi dedicată vieţii personale; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu vă conving să faceţi o schimbare frumoasă pentru viitorul vostru. Spre seară, participaţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 7 august 2017, Peşti:

Astrele vă recomandă ca astăzi să vă relaxaţi; activităţile în compania oamenilor dragi din viaţa voastră vă vor ajuta să uitaţi de probleme. Acum aveţi posibilitatea să vă faceţi noi hobby-uri şi să petreceţi mai mult timp alături de persoanele pe care până acum le-aţi cam neglijat din cauza programului încărcat de muncă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS