Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 august 2017


Horoscop 6 august 2017, Berbec:

Ziua de duminică este o zi dedicată vieţii personale; încercaţi să petreceţi câteva momente de unii/ele singuri/e, să analizaţi situaţia în care sunteţi şi ce este de făcut pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi deoarece ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 6 august 2017, Taur:

În acest weekend faceţi tot posibilul să vă relaxaţi şi să uitaţi de viaţa profesională, de griji şi de probleme. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită partenerului/ei de cuplu, care face tot posibilul să vă demonstreze cât de mult ţine la voi. Este momentul să fiţi mai romantici/e.


Horoscop 6 august 2017, Gemeni:

Banii sau veştile cu privire la o posibilă colaborare vă pot pune zâmbetul pe buze. Sarcinile de care vă ocupaţi în această perioadă vă vor aduce doar beneficii frumoase pe plan financiar. Spre seară, atenţia se îndreaptă asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 6 august 2017, Rac:

Astăzi puteţi avea mici dificultăţi de comunicare cu oamenii din jurul vostru; chiar dacă nu vă înţelegeţi foarte bine cu aceştia, vă păstraţi calmul şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze. Oricare ar fi problemele, ele sunt temporare şi se vor rezolva în scurt timp.


Horoscop 6 august 2017, Leu:

Sunteţi uşor dependenţi/te de viaţa profesională, motiv pentru care vă este foarte dificil să vă detaşaţi de toate sarcinile şi să fiţi concentraţi/te doar asupra planului personal. Este momentul să faceţi o schimbare şi să vă impuneţi anumite limite, măcar pe perioada weekendului.


Horoscop 6 august 2017, Fecioară:

Pe plan sentimental relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie uşor plictisitoare. Rutina în care aţi ajuns este confortabilă, însă uneori simţiţi nevoia şi de puţină adrenalină sau pasiune. Încercaţi ca în acest weekend să plecaţi undeva, într-un loc în care nu aţi mai fost până acum.


Horoscop 6 august 2017, Balanţă:

Încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te pe plan personal, însă nu reuşiţi să vă faceţi deloc timp şi pentru voi. Simţiţi că oamenii din jurul vostru vă acaparează cu toate discuţiile, ideile şi chiar şi sfaturile pe care vi le oferă. Încercaţi să vă distanţaţi puţin şi să petreceţi timp şi de unii/ele singuri/e.


Horoscop 6 august 2017, Scorpion:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu oamenii din jurul vostru par să fie unele foarte frumoase deoarece pot aduce schimbări interesante nu doar în viaţa lor, ci şi în viaţa voastră. Vă este foarte uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet deoarece ştiţi că nu veţi fi arătaţi/te cu degetul.


Horoscop 6 august 2017, Săgetător:

Astăzi încercaţi să comunicaţi cât mai deschis cu oamenii din jurul vostru; motivul este foarte simplu: aveţi nevoie de energia lor pozitivă în această perioadă deoarece treceţi printr-o perioadă mai dificilă şi simţiţi nevoia de a fi înconjuraţi/te de cei/le la care ţineţi cu adevărat.


Horoscop 6 august 2017, Capricorn:

Este posibil ca o persoană foarte dragă să aibă nevoie de ajutorul vostru într-o situaţie mai dificilă, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile pe care le aveaţi făcute pentru astăzi şi mâine. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 6 august 2017, Vărsător:

În această perioadă simţiţi nevoia de susţinere şi apreciere din partea celor din jurul vostru. Pe plan profesional treceţi printr-o schimbare destul de importantă şi faceţi tot posibilul să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă, motiv pentru care vă agăţaţi de relaţia cu cei dragi.


Horoscop 6 august 2017, Peşti:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase şi liniştite alături de persoanele dragi. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a face o vizită unui om care a jucat un rol foarte important în trecutul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS