Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 august 2017


Horoscop 29 august 2017, Berbec:

Aveţi planuri măreţe, însă nu ştiţi cum să le puneţi în aplicare. Aveţi răbdare, concentraţi-vă asupra lucrurilor pe care vi le doriţi şi încercaţi să găsiţi susţinere din partea oamenilor din jurul vostru. Nu grăbiţi lucrurile deoarece s-ar putea să pierdeţi câteva etape importante, din care veţi învăţa foarte multe lucruri noi.


Horoscop 29 august 2017, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; superiorii vă invită la o discuţie frumoasă pentru a vă felicita pentru eforturile depuse în cadrul companiei. Lucrurile merg foarte bine, iar proiectele voastre se dezvoltă cât vedeţi cu ochii. Este posibil ca în această perioadă să primiţi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 29 august 2017, Gemeni:

Sufletul vostru are nevoie constantă de susţinere şi apreciere din partea oamenilor din jurul vostru; vă încărcaţi cu energie în momentul în care primiţi un sfat sau o vorbă frumoasă. În această perioadă vreţi să faceţi câteva schimbări majore, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îi/le ţineţi aproape pe cei/le care contează cu adevărat pentru voi.


Horoscop 29 august 2017, Rac:

Este posibil ca ziua de marţi să vină cu câteva schimbări interesante pe plan profesional; după o discuţie cu partenerii/ele de afaceri, consideraţi că este cel mai bine pentru voi să ieşiţi din zona de confort şi să începeţi şi alte proiecte. Aveţi încredere în voi, iar partenerul/a de cuplu vă oferă tot sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 29 august 2017, Leu:

Deşi se anunţă o săptămână foarte aglomerată, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să vă păstraţi energia pozitivă indiferent de situaţie. După orele prânzului, este posibil să primiţi o vizită din partea unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi cu care aveţi multe de povestit.


Horoscop 29 august 2017, Fecioară:

Superiorii vă oferă astăzi posibilitatea de vă ocupa de un proiect important şi de a lua singuri/e decizii; din nefericire, sunteţi puţin emoţionaţi/te şi vă este dificil să vă concentraţi. S-ar putea să vă schimbaţi părerea cu privire la planul de lucru de mai multe ori şi să faceţi câteva greşeli majore; primiţi ajutor din partea colegilor/elor de echipă.


Horoscop 29 august 2017, Balanţă:

Astăzi apar câteva oportunităţi foarte interesante de colaborare, care sună bine pentru voi; nu vă aglomeraţi deoarece sunteţi pe un drum frumos, pe care veţi vedea rezultate în curând. Dacă alergaţi după doi iepuri, este posibil să nu prindeţi niciunul. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 29 august 2017, Scorpion:

În această perioadă întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe obstacole pe care le întâlniţi şi pe care trebuie să le depăşiţi de unii/ele singuri/e, motiv pentru care faceţi tot posibilul să rămâneţi focusaţi/te pe ce faceţi şi să gândiţi în afara cutiei.


Horoscop 29 august 2017, Săgetător:

Se întâmplă foarte multe lucruri în jurul vostru, motiv pentru care se poate să vă fie destul de dificil să rămâneţi concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Din fericire, colegii/ele de echipă vă oferă o mână de ajutor; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 29 august 2017, Capricorn:

Azi vă loviţi de o problemă dificilă la locul de muncă; oamenii din jurul vostru încearcă să vă vină în ajutor cu cele mai eficiente sfaturi. Apreciaţi faptul că vor să vă salveze, însă de data aceasta decideţi să vă bazaţi pe intuiţie. Deciziile pe care le luaţi par să fie cele mai bune deoarece lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.


Horoscop 29 august 2017, Vărsător:

Ziua de 29-08-2017 începe foarte interesant pentru Vărsători; este posibil ca partenerii/ele de afaceri să vă scoată în faţă un proiect interesant de care vor ca voi să vă ocupaţi. Aveţi destul de multe pe cap, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să faceţi o pauză şi să vă gândiţi dacă acceptaţi această provocare.


Horoscop 29 august 2017, Peşti:

Astăzi trebuie să faceţi câteva schimbări importante pentru viitorul vostru; înainte de a lua decizii, încercaţi să vă asiguraţi că aţi analizat fiecare aspect al situaţiei şi că aţi pus în balanţă toate punctele pro şi contra. Discuţiile pe care le purtaţi cu prietenii/ele din jurul vostru vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS