Horoscop Urania zilnic: luni, 28 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 august 2017


Horoscop 28 august 2017, Berbec:

Ziua de luni vă găseşte alături de persoanele care contează pentru voi; acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante. În schimb, bucuraţi-vă de timpul liber, uitaţi de griji şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, primiţi o vizită surpriză de la cineva din trecut.


Horoscop 28 august 2017, Taur:

Ziua de luni pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; se poate să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva cumpărături pentru un eveniment ce va avea loc în curând. Spre seară, încercaţi să profitaţi de clipele de neuitat în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 august 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vă aşteaptă câteva sarcini importante. Colaborările pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri se desfăşoară fără nicio problemă. Spre seară, o ieşire în compania partenerului/ei de cuplu vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 28 august 2017, Rac:

Prima parte a zilei de 28-08-2017 este una frumoasă şi relaxantă pentru voi deoarece este petrecută alături de persoanele dragi din viaţa voastră. După orele prânzului, un/o membru/ă al/a familiei vine la voi cu o problemă mai delicată; renunţaţi la planurile voastre şi faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să scape de această situaţie.


Horoscop 28 august 2017, Leu:

Dacă nu sunteţi acasă, ci, dimpotrivă, sunteţi plecaţi/te chiar din orașul natal, azi vă va lovi foarte tare dragostea și dorul de casă. Simţiţi nevoia să mergeţi la cei/le dragi, ceea ce vă recomandă și horoscop-urania.org. Dacă nu puteți să o faceţi, totuși, măcar decoraţi cu obiecte care vă amintesc de cămin.


Horoscop 28 august 2017, Fecioară:

Azi vi se oferă posibilitatea de a cunoaște o persoană pe care o admiraţi foarte mult. Poate că autorul/area vostru/astră preferat/ă lansează o carte și sunteţi prezenţi/te la eveniment, sau un/o șef/ă sau autoritatea din domeniul vostru se apropie de voi. Se pare că nu veţi fi dezamăgiţi/te, ba dimpotrivă.


Horoscop 28 august 2017, Balanţă:

Azi veţi afla ceva cu totul surprinzător despre voi, despre care nu aveaţi idee până acum. Poate că descoperiţi că aveţi un talent nou, sau, dimpotrivă, aflaţi că sunteţi foarte buni/e la ceva ce presupune o abilitate practică. Îi veţi impresiona pe cei/le din jur cu aceste calități.


Horoscop 28 august 2017, Scorpion:

Azi chiar vă puteți considera extrem de norocoşi/ase. Aţi deviat de ceva vreme de la ceea ce trebuia să fie planul vieții voastre, dar azi reuşiţi să păşiţi din nou pe acel drum. Un/o amic/ă, iubitul/a sau pur și simplu o întâmplare ciudată se interpun în calea voastră și vă arată cum trebuie să vă comportați.


Horoscop 28 august 2017, Săgetător:

Imaginația voastră pare că e mai intensă decât niciodată până acum. Veţi veni cu idei foarte bune, care se pot transforma în proiecte de viitor; singura problemă e că v-aţi dori mai degrabă să vă relaxaţi. Este alegerea voastră.


Horoscop 28 august 2017, Capricorn:

Un obiectiv pe care vi l-aţi propus acum ceva vreme devine realitate, ceea ce vă va face să vă simţiţi puțin năuciţi/te. În loc să vă bucuraţi așa cum trebuie, aveţi tendința de a considera că s-a strecurat o greșeală la mijloc și că ceva nu este în regulă.


Horoscop 28 august 2017, Vărsător:

Astăzi încercaţi să comunicaţi deschis şi sincer cu oamenii pe care îi întâlniţi; sunteţi foarte sociabili şi împărtăşiţi poveşti frumoase, care vor pune zâmbetul pe buze celor care vă vor asculta. În cazul în care sunteţi singuri/e, acesta este un moment minunat pentru o schimbare interesantă pe plan sentimental.


Horoscop 28 august 2017, Peşti:

Astăzi participaţi la câteva discuţii interesante cu oamenii din jurul vostru. În câteva cazuri este posibil să nu fiţi de acord cu punctul lor de vedere, motiv pentru care veţi încerca să vă impuneţi părerea fără a deranja sau a fi enervanţi/te. Seara se încheie cum nu se poate mai bine şi anume în compania partenerului/ei de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS