Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 august 2017


Horoscop 23 august 2017, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi trebuie să mergeţi pe un drum destul de lung şi anevoios; astrele vă sfătuiesc să vă înzestraţi cu foarte multă răbdare deoarece veţi reuşi să ajungeţi acolo unde voi aspiraţi. Fiecare pas făcut este unul important pe drumul către succes.


Horoscop 23 august 2017, Taur:

Ziua de 23-08-2017 pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece vine cu propuneri de proiecte destul de interesante pe plan profesional; provocările sunt numeroase şi frumoase şi nu trebuie să mai staţi pe gânduri deoarece beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 23 august 2017, Gemeni:

Emoţiile pe care le experimentaţi azi poate avea un impact destul de puternic asupra deciziilor pe care le luaţi, motiv pentru care astrele vă recomandă să staţi liniştiţi/te şi să evitaţi schimbările importante în această perioadă. Discuţiile cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 23 august 2017, Rac:

Ziua de miercuri vine cu câteva discuţii destul de importante cu oamenii din jurul vostru; este posibil ca în această perioadă să vă doriţi să faceţi schimbări majore pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să cereţi ajutorul oamenilor în care aveţi încredere.


Horoscop 23 august 2017, Leu:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu partenerul/a de cuplu pot fi încheiate cu zâmbetul pe buze doar dacă vă păstraţi calmul şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisurile necesare. Seara pare să fie una relaxantă pentru voi.


Horoscop 23 august 2017, Fecioară:

Ziua de 23/08/2017 pare să fie prielnică pentru a începe proiecte noi deoarece sunteţi foarte liniştiţi/te, acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să găsiţi soluţii eficiente pentru micile obstacole pe care le întâlniţi.


Horoscop 23 august 2017, Balanţă:

Vă treziţi cu faţa la cearşaf şi vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. S-ar putea ca astăzi să purtaţi o discuţie destul de aprinsă cu colegii/ele de echipă sau chiar superiorii deoarece nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra unei probleme profesionale.


Horoscop 23 august 2017, Scorpion:

Azi vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze de proiectele şi negocierile profesionale; sunteţi inspiraţi/te şi reuşiţi să îi atrageţi pe toţi de partea voastră, motiv pentru care superiorii vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 23 august 2017, Săgetător:

O ceartă avută la primele ore ale dimineţii cu partenerul/a de cuplu vă poate scoate peri albi. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să faceţi compromisurile necesare pentru a rezolva această situaţie dificilă. Seara este una destul de liniştită.


Horoscop 23 august 2017, Capricorn:

Astăzi vă loviţi de câteva probleme dificile la locul de muncă pe care reuşiţi să le rezolvaţi doar cu ajutorul colegilor/elor. Această situaţie vă apropie foarte mult şi vă ajută să vă transformaţi într-o adevărată echipă. Soluţiile găsite vin imediat cu rezultate vizibile.


Horoscop 23 august 2017, Vărsător:

Această perioadă este destul de relaxantă pe plan profesional pentru voi; sarcinile şi proiectele de care trebuie să vă ocupaţi sunt foarte lejere, iar după orele prânzului aveţi timp şi pentru voi. Spre seară primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 23 august 2017, Peşti:

Ziua de miercuri pare să fie o zi foarte bună pentru a face planuri şi a vă ocupa de noi proiecte; aveţi multe idei bune pe care ar fi bine să le puneţi în aplicare în această perioadă. De asemenea, pe plan personal comunicaţi bine cu oamenii din jurul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS