Horoscop Urania zilnic: luni, 21 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 21 august 2017


Horoscop 21 august 2017, Berbec:

Ești distrat și pus pe șotii. Persoana iubită sau copiii îți vor ţine isonul, dar nu atât pe cât ţi-ai dori tu. Pare dificil de înţeles care sunt motivele neplăcerilor cu cei dragi. Pe undeva ar fi vorba despre modul tău de gândire şi abordare a relaţiilor afective. Rezervă momente pentru a le petrece mai mult cu cei dragi şi ţine cont de nevoile sau sfaturile lor. Creativitatea ta şi dorinţa sinceră de a le fi alături va aduce zâmbete şi bucurie pe chipul tuturor.


Horoscop 21 august 2017, Taur:

Treburile casnice şi relaţiile cu membrii familiei sunt temele principale. Este posibil caă planurile tale legate de casă şi rude să contravină dorințelor și planurilor celor pe care vrei să-i implici tu. Poate ar fi bine ca mai întâi să asculţi ce vor ceilalţi şi abia pe urmă să-ți prezinți tu ideile. Eşti nostalgic după vremurile copilăriei, însă discuţiile cu cei dragi, vizitarea unei rude sau a locurilor natale, dacă este posibil, ţi-ar aduce multă bucurie și liniște sufletească.


Horoscop 21 august 2017, Gemeni:

Se conturează multe călătorii pe distanţe scurte, dar şi agitație mentală. Sunt momente bune, atât pentru a-ţi rezolva diverse treburi legate de rude sau prieteni apropiaţi, cât şi pentru a-ţi pune la punct documentele personale sau profesionale. Posibil ca șefii sau colegii de serviciu să-ți pună tot felul de bețe în roatele programului pe care l-ai stabilit pentru astăzi, dar vei reuși să te descurci cu tot ce se ivește în plus. Fii prudent în vorbe şi fapte!


Horoscop 21 august 2017, Rac:

Este o zi în care fie primeşti bani, bunuri sau favoruri din zona profesională în care activezi, fie afli informaţii legate de schimbarea condiţiilor de muncă sau se finalizează o activitate la serviciu, activitate care ţi-a adus ceva câştiguri în ultima lună. Pe moment ai putea fi derutat de întorsătura situaţiei, însă vei reuși să depășești totul cu bine. După-amiază, detaşează-te de cotidian şi mergi la cumpărături. Îți poţi permite câteva mofturi, chiar și pentru cei dragi.


Horoscop 21 august 2017, Leu:

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești dornic să te implici în multe şi mărunte, dar ai grijă că unele sunt prea mărunte ca să-ți irosești timpul şi energia ocupându-te de ele. O discuţie furtunoasă cu un prieten îţi poate oferi sfaturi şi soluţii bune pentru evenimentele în care eşti implicat. Cu toate că îţi displace ceea ce auzi astăzi ar fi bine să laşi orgoliul deoparte şi să iei aminte. A doua parte a zilei este favorabilă plimbării în aer liber.


Horoscop 21 august 2017, Fecioară:

Este bine să fii cât mai retras şi să te ocupi doar de treburi uşoare, de rutină. Energia vitală este la cote joase, aşa încât se pot accentua diverse afecţiuni, dar în mod special inima este slăbită. Totuşi evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece cu puţin efort vei depăşi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relaţiile cu ceilalţi, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la schimbarea planurilor de viaţă.


Horoscop 21 august 2017, Balanţă:

Zi bună pentru discuții și întâlniri cu prietenii. Dacă dorești să cooptezi și pe alții în proiectele tale de viitor, în special în cele profesionale ia legătura cu cei pe care îi consideri potriviți. Însă, după ce îţi expui ideile, ai răbdare şi ascultă şi opiniile celorlalţi. Poți primi sfaturi bune, chiar dacă unele s-ar putea să-ți displacă. Ar fi bine să fii mai pretențios în alegerea anturajului şi să mai schimbi personajele care roiesc în jurul tău.


Horoscop 21 august 2017, Scorpion:

Începutul săptămânii îţi aduce întâlniri şi discuţii cu şefii sau cu reprezentanţii instituţiilor oficiale. Este bine să fii rezervat în explicaţii şi să asculţi atent la ceea ce se spune în preajma ta. Foarte uşor îţi pot fi compromise astăzi imaginea publică şi poziţia în cadrul segmentului profesional în care eşti implicat. Neplăcerile majore sunt legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu partenerii socio-profesionali.


Horoscop 21 august 2017, Săgetător:

Ziua îţi solicită mentalul destul de mult, de aceea fii prudent în vorbe şi fapte. Cele mai reuşite discuţii le poţi avea cu prietenii sau cu o persoană care te protejează de ceva timp încoace. Sunt posibile veşti din şi despre străinătate, fie de la rude, apropiaţi, fie este vorba despre detalii ale unor colaborări profesionale care implică parteneri străini. Poate intra în discuţie şi abordarea unor studii, cursuri pe care ar trebui să le parcurgi, fiindu-ţi necesare la serviciu.


Horoscop 21 august 2017, Capricorn:

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie cheltuielile pe care le ai în comun cu alţii. Probabil că este nevoie să achiţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Există în preajma ta personaje care îți dau tot soiul de sfaturi vizavi de modul în care să-ți cheltuiești resursele materiale. Fii prudent şi ocupă-te doar tu de banii şi bunurile tale, pentru că deocamdată alţii vor doar să profite de pe urma ta. Ar fi bine dacă ai căuta sensul informaţiilor primite, dincolo de aparenţe.


Horoscop 21 august 2017, Vărsător:

Relaţiile parteneriale îţi dau multe bătăi de cap. Motivul disensiunilor sunt banii pe care îi obţii din munca desfăşurată la un serviciu. Indiferent că sunt mulţi sau puţini, ţi se poate reproşa faptul că ai o atitudine nepotrivită vizavi de bani şi implicaţiile lor. Ar fi minunat dacă ţi-ai mai schimba scara valorilor morale, atât în ceea ce priveşte resursele şi sursele tale materiale, cât şi modul în care raportezi aceste resurse într-o relaţie partenerială.


Horoscop 21 august 2017, Peşti:

Săptămâna începe cu multă forfotă la serviciu. Traversam o perioadă în care eşti foarte tensionat şi asta îţi poate dăuna sănătăţii. Fii prudent şi dozează-ţi eforturile, dar mai ales evită să intri în discuţii aprinse cu şefii sau colegii de serviciu. Există diferenţe majore de gândire şi moralitate între tine şi ceilalţi, iar adevărul este pe undeva pe la mijloc. O dietă uşoară, hidratare suficientă şi detaşarea de viaţa cotidiană îți sunt de mare folos acum.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS