Horoscop Urania zilnic: joi, 17 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 august 2017


Horoscop 17 august 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de joi poate scoate la iveală greşeli pe care le-aţi făcut în trecut şi de care vreţi să uitaţi; pentru ca relaţia cu partenerul/a de cuplu sau cu oamenii dragi din viaţa voastră să rămână una la fel de apropiată, evitaţi să vă mai ascundeţi după deget şi, o dată pentru totdeauna, spuneţi adevărul.


Horoscop 17 august 2017, Taur:

Lucrurile par să evolueze frumos şi destul de repede pentru voi, motiv pentru care faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu aceste schimbări minunate. După orele prânzului, acceptaţi o ofertă de parteneriat foarte interesantă, care vă va aduce multe beneficii într-un timp destul de scurt.


Horoscop 17 august 2017, Gemeni:

Ziua de 17-08-2017 vă găseşte destul de nedumeriţi/te; se întâmplă mult prea multe lucruri în jurul vostru, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu aceste schimbări. Aveţi, însă, nevoie de o pauză pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a găsi răspunsuri la întrebările care vă macină.


Horoscop 17 august 2017, Rac:

Este foarte important să mergeţi o dată cu fluxul schimbării astfel încât să puteţi profita de toate beneficiile care vă aşteaptă. Pe plan profesional aveţi foarte multă energie pe care o consumaţi ocupându-vă de un proiect interesant, cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 17 august 2017, Leu:

Încercările prin care treceţi azi sau emoțiile pe care le simţiţi pot fi nebunești, iar la un moment dat veţi avea senzația că ameţiţi de la ele. Încercaţi însă să rămâneţi conştienţi/te de voi și să vă păstraţi cumpătul, pentru că altfel consecințele nu vor fi prea fericite.


Horoscop 17 august 2017, Fecioară:

Profitaţi de ziua de joi pentru a vă ocupa de un proiect destul de interesant la locul de muncă pe care l-aţi tot amânat în ultima perioadă. Colaborarea cu colegii/ele de echipă se desfăşoară fără nicio problemă; împreună găsiţi variante eficiente pentru a face faţă provocărilor.


Horoscop 17 august 2017, Balanţă:

Conjunctura astrală de azi este una favorabilă pentru viaţa personală; sunteţi foarte prietenoşi şi reuşiţi să vă faceţi cu uşurinţă noi prieteni. În relaţia cu partenerul/a de cuplu sunt necesare câteva schimbări pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi amândoi.


Horoscop 17 august 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de dificilă pentru voi; vă aşteaptă câteva sarcini grele pe plan profesional de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Orice ar fi, astrele vă recomandă ca seara să o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu; acesta/asta are nevoie de voi.


Horoscop 17 august 2017, Săgetător:

Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie, voi aveţi întotdeauna nevoie de motivaţie; de data aceasta, o persoană la care ţineţi foarte mult vine să vă susţină şi vă oferă o mână de ajutor în sarcinile şi proiectele de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 17 august 2017, Capricorn:

Astrele sunt foarte generoase cu voi şi vă scot în cale numeroase oportunităţi profesionale; este recomandat să nu staţi prea mult pe gânduri deoarece este posibil ca altcineva să fie mai hotărât decât voi şi să vă fure proiectele. În relaţia sentimentală, totul este ca în poveşti.


Horoscop 17 august 2017, Vărsător:

Gândurile sunt plecate departe, iar trupul vostru este prins între patru pereţi, în faţa unui monitor rece. Vă este greu să vă concentraţi, însă trebuie să faceţi tot posibilul pentru că aveţi de luat câteva decizii destul de importante pentru viitoarele proiecte. În plus, superiorii se bazează pe voi.


Horoscop 17 august 2017, Peşti:

Azi încercaţi să vă ocupaţi de o problemă personală din trecut pe care aţi tot încercat să o uitaţi. Însă, este momentul să înfruntaţi această situaţie pentru a putea merge mai departe cu viaţa voastră. Un om foarte drag vouă vă poate ajuta mult în acest sens; sfaturile sale vor fi lecţii de viaţă pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS