Horoscop Urania zilnic: miercuri, 5 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 5 iulie 2017


Horoscop 5 iulie 2017, Berbec:

Astăzi aveţi parte de o întâlnire de gradul 0 cu o persoană foarte importantă, care în scurt timp va deveni unul dintre cei mai buni mentori ai voştri. Aceasta vă va ajuta să puneţi în aplicare un plan pe care îl gândiţi de foarte mult timp însă până acum v-a fost teamă să îl transformaţi în realitate.


Horoscop 5 iulie 2017, Taur:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să aveţi parte de discuţii foarte interesante cu toţi oamenii cu care intraţi în contact. În ceea ce priveşte viaţa profesională, sunteţi în continuă ascensiune, motiv pentru care tot mai multe persoane îşi doresc să colaboreze cu voi.


Horoscop 5 iulie 2017, Gemeni:

Poziţionarea planetelor de astăzi face posibilă interacţionarea cu partenerii/ele de afaceri; discuţiile pe care le aveţi cu aceştia par să fie mature şi sincere astfel încât în scurt timp să faceţi schimbările necesare pe plan profesional. Un proiect interesant se zăreşte la orizont.




Horoscop 5 iulie 2017, Rac:

În prima parte a zilei de miercuri vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să participaţi la câteva şedinţe destul de importante. Aveţi multă încredere în voi şi daţi dovadă de responsabilitate pentru toate proiectele de care v-aţi ocupat până acum. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 5 iulie 2017, Leu:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru voi; prima parte a zilei va fi dedicată partenerului/ei de cuplu. Aveţi de luat o decizie importantă cu privire la viitorul vostru, aşa că o discuţie sinceră şi matură este necesară. După orele prânzului, vă ocupaţi cu succes de întâlnirile de afaceri.


Horoscop 5 iulie 2017, Fecioară:

Astăzi nu aveţi foarte multe sarcini de rezolvat pe plan profesional, aşa că încercaţi să trageţi puţin de timp şi să vă mai şi relaxaţi. După orele prânzului, este posibil să mergeţi la cumpărături; vreţi să vă surprindeţi partenerul/a de cuplu cu un cadou frumos, pe care şi-l doreşte de mult timp.


Horoscop 5 iulie 2017, Balanţă:

La locul de muncă lucrurile par să fie tot mai liniştite; astăzi nu aveţi foarte multe de rezolvat, aşa că încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu colegii/ele de echipă. Spre seară este posibil să ieşiţi toţi în oraş, la o terasă, pentru a vă relaxa şi a vă cunoaşte mai bine.


Horoscop 5 iulie 2017, Scorpion:

Activităţile de astăzi vă conving că este timpul pentru o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională. Astrele sunt alături de voi şi vă deschid numeroase uşi, trebuie doar ca voi să aveţi puterea de a trece pragul acestora. Aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să visaţi mai mult.


Horoscop 5 iulie 2017, Săgetător:

Sarcinile de care vă ocupaţi la locul de muncă vă solicită imaginaţia; trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să căutaţi soluţii diferite pentru problemele cu care vă confruntaţi. Aveţi încredere în voi şi daţi dovadă de profesionalism. Astăzi relaţia cu colegii/ele de echipă şi superiorii se consolidează.




Horoscop 5 iulie 2017, Capricorn:

Lucrurile la locul de muncă au intrat într-o rutină şi nu sunteţi deloc mulţumiţi/te de evoluţia acestora, motiv pentru care astăzi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi să găsiţi un plan pentru această situaţie. În cazul în care trebuie să faceţi o schimbare, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 5 iulie 2017, Vărsător:

Această perioadă este una destul de frumoasă pe plan personal; vă înţelegeţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi încercaţi să vă ţineţi cât mai aproape prietenii/ele şi membrii/ele familiei. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă şi deja vă gândiţi la pasul următor.


Horoscop 5 iulie 2017, Peşti:

La locul de muncă lucrurile par să se aranjeze aşa cum vă doriţi, motiv pentru care îndrăzniţi să vă mai relaxaţi şi să vă îndreptaţi atenţia şi către viaţa personală. Este posibil ca astăzi o persoană dragă să vină la voi cu o problemă mai delicată; faceţi tot posibilul pentru a o ajuta.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS