Horoscop Urania zilnic: luni, 31 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 31 iulie 2017


Horoscop 31 iulie 2017, Berbec:

Luni aveţi foarte multă afecțiune de dat, așa că nu vă zgârciţi cu îmbrățișările pe care le oferiţi. Sunteţi și voi într-o pasă drăgăstoasă și chiar aveţi chef să le arătați celor din jur cât de mult îi/le îndrăgiţi, ceea ce vă va face ziua cu atât mai frumoasă.


Horoscop 31 iulie 2017, Taur:

Ziua de luni va fi una foarte bună pentru Tauri, așa că pregătiţi-vă pentru momente care se vor dovedi foarte speciale. Pur și simplu străluciţi, iar fericirea voastră este contagioasă, așa că și cei/le din jur se vor bucura alături de voi, ceea ce vă va face să vă simţiţi cu atât mai speciali/e.


Horoscop 31 iulie 2017, Gemeni:

Râdeţi azi din toată inima, pentru că astrele vâ rezervă niște clipe isteric de amuzante. Aveţi chef să vă distraţi chiar și de cele mai mărunte lucruri și nici măcar nu este nevoie să cheltuiţi bani ca să vă simţiţi de milioane. Urmăriţi un film de comedie sau chemaţi-vă cei/le mai buni/e prieteni/e pe la voi.




Horoscop 31 iulie 2017, Rac:

Astăzi este momentul să îi încurajaţi pe ceilalți/lelalte, așa că puneţi-vă la lucru firea voastră plăcută, amuzantă și blândă. Cei/le din jur au niște probleme, iar voi sunteţi unii/ele dintre puținii/ele persoane care sunt în stare să schimbe dispoziția unei întregi încăperi cu personalitatea voastrâ sclipitoare.


Horoscop 31 iulie 2017, Leu:

Chiar dacă vi se pare că începeţi ziua cu anxietate sau temători/are, trebuie să ştiţi că sunteţi capabili/e să le folosiţi în scopuri nobile; mergeţi la sală, faceţi exerciții acasă sau ieşiţi la o plimbare prin parc și veţi vedea că vă veţi curăța de toate cele rele.


Horoscop 31 iulie 2017, Fecioară:

Aveţi o atitudine perfectă azi, cât de bine ar fi dacă aţi putea reține ceva din ea și aţi apela la ea mereu! Petreceţi ceva timp cu cei mici sau cu membri/ele mai tineri/e ai/le familiei și vă umpleţi de energie pozitivă, pe care o împrăştiaţi apoi la toți/ate cei/le din jur. Datorită vouă, toți/ate cei/le din jur vor avea zâmbete întipărite pe față.


Horoscop 31 iulie 2017, Balanţă:

Unul/a dintre prietenii/ele voştri/astre are nevoie de voi, dar voi nu prea aveţi chef să renunţaţi la ceea ce faceţi pentru a sări în apărarea lui/ei. Vă relaxaţi sau poate vă petreceţi timpul în compania persoanei iubite și ştiţi că prezența voastră nu este garanția faptului că el/a se va simți mai bine. Chiar dacă vă veți certa, să nu vă simţiţi prost din cauza asta.


Horoscop 31 iulie 2017, Scorpion:

Sfatul pe care vi-l dau astrele azi este să nu vă gândiţi prea mult la cei/le din jur. Nu este chiar specialitatea voastră să fiţi atât de generoşi/ase, dar parcă azi vă interesează mai mult ce se întâmplă cu alții/tele decât starea propriei voastre relații. Sunteţi motivul pentru care riscaţi să vă certați cu cel/a dragă.


Horoscop 31 iulie 2017, Săgetător:

Pentru a ajunge acolo unde vreţi şi a obţine ceea ce vă doriţi, trebuie să eşuaţi măcar o dată. Astrele sunt de partea voastră, încercaţi doar să aveţi puţină răbdare deoarece în scurt timp lucrurile se vor aranja în favoarea voastră. Seara este dedicată vieţii personale.




Horoscop 31 iulie 2017, Capricorn:

Ce-aţi zice dacă nu aţi mai fi atât de serioşi/ase? Este timpul să vă amuzaţi, să spuneţi acele povestioare comice din copilărie sau din adolescență și să râdeţi de voi și de ceilalți/lelalte. Până la urmă, mâine va fi din nou marţi și va trebui să vă întoarceţi la muncâ și responsabilitățile voastre.


Horoscop 31 iulie 2017, Vărsător:

Sunteţi plini/e de emoții azi, dar refuzaţi să vă exprimaţi și preferaţi să le adunaţi, lăsându-le să se transforme în frustrare, din păcate. Nici voi nu înţelegeţi prea bine care este motivul pentru care aveţi această atitudine, dar azi vi se pare cel mai important să fiţi voi cei/le care au dreptate, dintre toți/ate. Chiar contează?


Horoscop 31 iulie 2017, Peşti:

De multe ori, voi aveţi tendința de a vă ascunde firea sensibilă, bună, pentru că aveţi impresia că fragilitatea voastră vâ face ușor de rănit de către cei/le din jur. Renunţaţi azi la aceste precauții și pur și simplu arătaţi lumii întregi cât de speciali/e sunteţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS