Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 iulie 2017


Horoscop 30 iulie 2017, Berbec:

Conjunctura astrală de duminică pare să fie una benefică pentru persoanele născute în această zodie; sunteţi foarte relaxaţi/te şi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou special spre seară.


Horoscop 30 iulie 2017, Taur:

Un moment de inspiraţie vă poate transforma radical viaţa în aceste momente. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă descurcaţi de minune în provocările pe care vi le aduce viaţa. Pe plan sentimental, lucrurile par să fie din ce în ce mai frumoase între voi şi cel/a drag/ă.


Horoscop 30 iulie 2017, Gemeni:

Timpul este prețios azi, așa că nu îl risipiţi cu oameni care nu valorează nimic sau alături de care nu vă simţiţi bine. Din păcate, este exact atitudinea pe care aveţi tendința de a o avea azi: să vă sacrificaţi din timp ca să nu le faceţi să se simtă prost pe aceste persoane.




Horoscop 30 iulie 2017, Rac:

Astăzi sunteţi alături de cei/le dragi, dar, din păcate, nu aveţi ocazia de a regăsi în mijlocul lor afecțiunea și liniștea pe care o obţineţi de obicei. Nu ştiţi de unde provin sentimentele negative care vă invadează chiar în mijlocul lor, dar azi nu găsiţi decât lucruri rele la adresa lor. Pur și simplu acceptaţi-vă atitudinea și retrageţi-vă în schimb în muncă.


Horoscop 30 iulie 2017, Leu:

Profitaţi de ziua de duminică pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele; aveţi parte de momente foarte liniştite şi relaxante, numai bune pentru a face puţină curăţenie în sufletul vostru. Spre seară, s-ar putea să participaţi la un eveniment frumos alături de persoane dragi.


Horoscop 30 iulie 2017, Fecioară:

O discuţie cu o persoană foarte dragă vă poate da peste cap planurile deoarece vă face să vedeţi situaţia în care vă aflaţi cu alţi ochi şi chiar să vă convingă să luaţi o decizie importantă. Persoana iubită vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 30 iulie 2017, Balanţă:

Sunteţi foarte deschişi/se la nou, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională. Profitaţi de oportunităţile pe care astrele vi le scot în faţă şi acceptaţi noi proiecte. Aveţi şansa să învăţaţi lucruri noi şi chiar să cunoaşteţi oameni importanţi, care vă vor ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 30 iulie 2017, Scorpion:

Profitaţi de ultima zi a săptămânii pentru a petrece mai mult timp afară; întâlniţi oameni noi, extindeţi-vă cunoştinţele şi descoperiţi locuri interesante. Dacă sunteţi singuri/e, aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă care vă poate da peste cap toate planurile pentru următoarea perioadă (într-un sens pozitiv).


Horoscop 30 iulie 2017, Săgetător:

Nu mai trăiţi ziua de azi cu capul în nori. Trebuie să faceţi odată lucrurile pe care le aveţi pe lista voastră de responsabilităţi. Viața o trăiţi acum, nu într-un viitor luminos care poate sau nu să existe.




Horoscop 30 iulie 2017, Capricorn:

După o săptămână mai dificilă, ziua de azi este precum o gură de aer curat şi faceţi tot posibilul să profitaţi de ea la maxim. Planuri foarte mari nu aveţi, încercaţi doar să vă îndreptaţi atenţia asupra celor dragi şi să petreceţi cât mai multe momente frumoase alături de ei.


Horoscop 30 iulie 2017, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi pregătiţi/te să mutaţi munţii; aveţi foarte multă energie, iar astrele vă recomandă să profitaţi de aceste momente şi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde puteţi demara rapid un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 30 iulie 2017, Peşti:

Profitaţi de ziua de duminică şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu persoanele dragi din viaţa voastră. Discuţiile cu acestea vă ajută să înţelegeţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS