Horoscop Urania zilnic: luni, 3 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 iulie 2017


Horoscop 3 iulie 2017, Berbec:

Ziua de luni este extrem de importantă pentru voi. Deși veţi avea câteva greutăți de străbătut, vă descurcaţi numai bine cu ele și treceţi peste toate cu grație. Problema este că descoperiţi ceva ce vă va schimba complet părerea față de o persoană din jurul vostru și deloc în bine.


Horoscop 3 iulie 2017, Taur:

Va fi o zi destul de problematică, mai ales din punctul de vedere al relațiilor. S-ar putea să ajungeţi la concluzia că v-aţi îndrăgostit de altcineva sau că încă mai aveţi sentimente pentru fostul/a partener/ă. Ţineţi însă cont de faptul că intensitatea specifică acestei zile vă poate face să vă înşelaţi.


Horoscop 3 iulie 2017, Gemeni:

Dacă mergeţi la o petrecere sau ieşiţi în oraș, sunt șanse extrem de mari să faceţi o pasiune fulgerătoare. Dar aveţi grijă, deoarece nu am spus că va fi și una care să reziste timpului; vă îndrăgostiţi intens, însă relația în care veţi intra vă va face să suferiţi profund. Este alegerea voastră.




Horoscop 3 iulie 2017, Rac:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să acordaţi o atenţie deosebită vieţii personale; este posibil ca partenerul/a de cuplu să aibă nevoie de sprijinul vostru într-o decizie pe care vrea să o ia şi care îi va aduce schimbări masive într-un timp destul de scurt. Fiţi alături de el/ea şi susţine-l/o necondiţionat.


Horoscop 3 iulie 2017, Leu:

La locul de muncă aveţi parte de o zi destul de aglomerată, însă în ciuda acestui aspect neplăcut, voi continuaţi să fiţi cu zâmbetul pe buze. De mâine lucrurile se schimbă pentru voi, aşa că încercaţi să profitaţi din plin de ziua de astăzi, cu bune şi cu rele. Seara va fi una frumoasă şi interesantă.


Horoscop 3 iulie 2017, Fecioară:

Vă treziţi cu zâmbetul pe buze şi sunteţi pregătiţi/te de o zi frumoasă şi relaxantă alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, însă, trebuie să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; încercaţi să vă planificaţi cât mai bine săptămâna astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite.


Horoscop 3 iulie 2017, Balanţă:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă şi relaxantă, în care vă bucuraţi de atenţia partenerului/ei de cuplu. În ceea ce priveşte viaţa profesională, în scurt timp lucrurile se vor schimba destul de mult pentru voi, aşa că este important să aveţi multă răbdare şi să vă alegeţi cu grijă drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 3 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de luni este împărţită în două; dimineaţa şi prânzul sunt dedicate vieţii personale, unde încercaţi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să rezolvaţi câteva sarcini importante pentru a le prezenta în şedinţa de mâine.


Horoscop 3 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de azi pare să fie una norocoasă pentru voi; după orele prânzului vă întâlniţi cu o persoană dragă, membru/ă al/a familiei sau prieten/ă mai vechi/e, care vrea să se asocieze cu voi într-un proiect pe care voi vreţi să îl dezvoltaţi de ceva timp. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi propunerea făcută.




Horoscop 3 iulie 2017, Capricorn:

Azi aveţi lipici la bani, dar şi la evoluție pe plan profesional. Cu toate acestea va trebui să aveţi grijă de sănătatea şi starea voastră sufletească. Sunteţi în pericol să vă epuizaţi sau să vă deshidrataţi, dar şi să vă dăruiţi inima unei persoane care nu o merită. Fiţi mai atenţi/te la ceea ce faceţi azi.


Horoscop 3 iulie 2017, Vărsător:

Profitaţi de ziua de astăzi şi încercaţi să puneţi în ordine planurile pentru următoarea perioadă; proiectele de care vreţi să vă ocupaţi nu mai pot fi amânate. De asemenea, în curând va apărea o persoană interesantă în viaţa voastră ce va juca un rol destul de important în cariera pe care încercaţi să o dezvoltaţi.


Horoscop 3 iulie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să dezvoltaţi un proiect la care ţineţi foarte mult. Partenerul/a de cuplu sau un/o membru/ă al/a familiei vă vine în ajutor şi vă dă un sfat care vă convinge că ar trebui să priviţi acest moment şi dintr-un alt unghi; veţi înţelege mai bine situaţia şi veţi găsi o rezolvare pe măsură.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS