Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 iulie 2017


Horoscop 29 iulie 2017, Berbec:

Vă bucuraţi maxim că azi este ultima zi de muncă din această săptămână; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astfel încât ziua de mâine să fie doar pentru relaxare şi timp frumos petrecut alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, primiţi o mică surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă pare să fie una frumoasă, însă destul de aglomerată pentru Tauri; vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de un proiect foarte important, care vă aduce beneficii frumoase în carieră.


Horoscop 29 iulie 2017, Gemeni:

Astăzi faceţi tot posibilul să acordaţi o atenţie deosebită oamenilor pe care îi întâlniţi. Discuţiile pe care le purtaţi cu aceştia/stea îi pot ajuta să iasă din impas, să rezolve o problemă mai dificilă sau să găsească o soluţie pentru o situaţie cu care se confruntă de ceva timp.




Horoscop 29 iulie 2017, Rac:

Încercaţi să începeţi un nou proiect sau să vă ocupaţi de o sarcină foarte importantă pe care aţi tot amânat-o în această perioadă. După orele prânzului este posibil să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană de încredere, care vă va ajuta să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 29 iulie 2017, Leu:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; vreţi să petreceţi mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche pe care aţi avut-o cu un/o membru/ă al/a familiei.


Horoscop 29 iulie 2017, Fecioară:

Discuţiile pe care le purtaţi cu persoanele din jurul vostru îi/le pot inspira pe aceştia/stea să facă schimbări importante şi să ia decizii majore în ceea ce priveşte viitorul lor. Seara este dedicată partenerului/ei de cuplu, alături de care petreceţi momente speciale şi frumoase.


Horoscop 29 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra unei probleme personale pe care aţi tot amânat-o în ultimul timp; o discuţie cu o persoană dragă, la care ţineţi foarte mult, vă convinge să priviţi dintr-un alt unghi situaţia şi să luaţi o decizie neaşteptată. Seara este una liniştită.


Horoscop 29 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de azi este una frumoasă pentru Scorpioni; în prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi faceţi tot posibilul să terminaţi toate sarcinile primite. Spre seară, faceţi planuri pentru ziua de mâine alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 29 iulie 2017, Săgetător:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu oamenii din jurul vostru vă conving să luaţi o decizie îndrăzneaţă, însă foarte frumoasă pentru viitorul vostru. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat în această perioadă.




Horoscop 29 iulie 2017, Capricorn:

La locul de muncă vă confruntaţi de o problemă mai dificilă, care vă dă bătăi de cap. Faceţi tot posibilul să o rezolvaţi de unii/ele singuri/e însă, dacă simţiţi că nu mai puteţi, călcaţi-vă pe orgoliu şi îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau partenerilor/elor de afaceri.


Horoscop 29 iulie 2017, Vărsător:

Ziua de sâmbătă este una frumoasă pentru voi deoarece vine cu o veste frumoasă de departe, din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult. Această noutate parcă vă dă aripi şi vă convinge să faceţi o schimbare majoră în viitorul vostru. Seara este doar despre partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 iulie 2017, Peşti:

Lucrurile la locul de muncă se schimbă cu viteza luminii, iar voi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu aceste modificări. Partenerul/a de cuplu înţelege foarte bine situaţia şi vă oferă toată libertatea de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura şi a vă rezolva problemele.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS