Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 iulie 2017


Horoscop 28 iulie 2017, Berbec:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Planurile pe care le prezentaţi şefilor/elor par să fie unele îndrăzneţe şi vor aduce rezultatele pe care toată lumea le aşteaptă. Spre seară, vă bucuraţi de compania persoanelor dragi.


Horoscop 28 iulie 2017, Taur:

Discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii pe care îi întâlniţi vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să faceţi schimbări îndrăzneţe în viaţa profesională. S-ar putea să începeţi un proiect interesant, care vă va aduce doar beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 28 iulie 2017, Gemeni:

Ziua de vineri pare să fie una destul de activă şi interesantă pentru Gemeni; participaţi la câteva întâlniri importante unde aveţi ocazia să întâlniţi persoane ce vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat în ceea ce priveşte viaţa profesională. Spre seară, vă relaxaţi în compania prietenilor/elor.




Horoscop 28 iulie 2017, Rac:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu partenerul/a de cuplu vă ajută să rezolvaţi conflictele avute recent sau să luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 28 iulie 2017, Leu:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai dificilă. Încercaţi să ieşiţi din zona de confort, să vă asumaţi riscuri şi să testaţi şi noi soluţii îndrăzneţe. Şefii/ele vă felicită pentru curajul avut şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.


Horoscop 28 iulie 2017, Fecioară:

Ziua de vineri ar trebui să fie una liniştită pentru Fecioare; nu sunteţi în apele voastre şi vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, motiv pentru care astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile şi negocierile importante. Încercaţi să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi.


Horoscop 28 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi vă luaţi inima în dinţi şi hotărâţi să faceţi o schimbare importantă în viaţa profesională; începeţi un proiect interesant, care vă va ajuta să evoluaţi foarte mult în domeniul în care activaţi. Oamenii dragi din jurul vostru vă susţin necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 28 iulie 2017, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde trebuie să ajutaţi o persoană la care ţineţi foarte mult şi care se confruntă cu o problemă mai dificilă. Faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă astfel încât lucrurile să revină din nou la normal.


Horoscop 28 iulie 2017, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să treceţi prin mai multe stări emoţionale, motiv pentru care astrele vă recomandă să staţi departe de discuţii ce pot duce la conflicte sau chiar de schimbări şi decizii importante. În schimb, profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa.




Horoscop 28 iulie 2017, Capricorn:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcini extrem de importante. Deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt cruciale pentru viitorul vostru, aşa că faceţi tot posibilul să vă concentraţi şi să alegeţi ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 28 iulie 2017, Vărsător:

Începeţi să vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca la orizont să apară o ofertă de colaborare pe care o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Poate fi vorba despre un proiect măreţ, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 28 iulie 2017, Peşti:

Astăzi este posibil să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi o alegere inspirată; poate fi vorba despre un vis pe care vreţi să îl realizaţi. Din fericire, oamenii din jurul vostru vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS