Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 iulie 2017


Horoscop 21 iulie 2017, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una destul de aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de multe sarcini importante. Dacă nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau partenerilor/elor de afaceri; aceştia/stea vă vor ajuta cu dragă inimă.


Horoscop 21 iulie 2017, Taur:

Problemele din ultima perioadă par să îşi găsească în sfârşit rezolvarea. În sfârşit sunteţi mai relaxaţi/te şi începeţi să vă detaşaţi de această situaţie complicată şi chiar să vedeţi totul cu alţi ochi. Seara vine cu o surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 21 iulie 2017, Gemeni:

Ziua de azi vă ajută să vă ocupaţi fără nicio problemă de toate sarcinile şi problemele profesionale cu care vă confruntaţi. Aveţi multă răbdare şi daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru.




Horoscop 21 iulie 2017, Rac:

Partenerul/a de cuplu se confruntă cu câteva probleme pe plan profesional şi în ultima perioadă v-a neglijat puţin. Încercaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi libertatea de care are nevoie; vă va fi recunoscător/are pentru aceste momente.


Horoscop 21 iulie 2017, Leu:

În prima parte a zilei de vineri participaţi la o întâlnire destul de importantă pe plan profesional, unde trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi alături de cei/le dragi.


Horoscop 21 iulie 2017, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante şi stresante, care vă iau foarte mult timp. Vă este dificil să le rezolvaţi pe toate, motiv pentru care vă luaţi inima în dinţi şi cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, care vin cu sfaturi eficiente.


Horoscop 21 iulie 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă face ordine pe plan personal şi de a rezolva câteva probleme sau conflicte pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, o discuţie cu o persoană în vârstă vă ajută să luaţi o soluţie benefică pentru viitorul vostru.


Horoscop 21 iulie 2017, Scorpion:

Discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii cu care interacţionaţi astăzi vă ajută să vedeţi viaţa cu alţi ochi şi să luaţi câteva decizii neaşteptate care să vă ducă pe drumul pe care vă doriţi. Spre seară reflectaţi asupra acestor schimbări.


Horoscop 21 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de azi vă ajută să rezolvaţi o problemă dificilă pe plan profesional. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să găsiţi cea mai bună soluţie pentru voi. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.




Horoscop 21 iulie 2017, Capricorn:

Ziua de vineri pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale şi găsiţi timp şi pentru oamenii dragi din viaţa voastră. Seara este un moment bun pentru a purta discuţii frumoase cu partenerul/a de cuplu şi pentru a face planuri de viitor.


Horoscop 21 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să participaţi la o întâlnire destul de importantă ce se poate încheia cu propunerea superiorilor sau a colegilor/elor de echipă de a vă ocupa de un proiect foarte important. Aveţi idei foarte bune şi reuşiţi să demaraţi munca într-un timp destul de scurt.


Horoscop 21 iulie 2017, Peşti:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde aveţi posibilitatea de a rezolva un conflict mai vechi cu un/o membru/ă al/a familiei. Spre seară, faceţi un drum scurt pentru a revedea o persoană dragă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS