Horoscop Urania zilnic: joi, 20 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 iulie 2017


Horoscop 20 iulie 2017, Berbec:

Joi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi posibilitatea de a începe un proiect foarte interesant şi important pentru voi. Tot ce trebuie să faceţi este să discutaţi condiţiile şi miciile detalii cu partenerii/ele de echipă şi superiorii astfel încât toată lumea să ştie ce are de făcut.


Horoscop 20 iulie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de joi este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Spre seară, discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu pot duce la luarea unor decizii neaşteptate şi frumoase.


Horoscop 20 iulie 2017, Gemeni:

Sarcinile pe care le aveţi de rezolvat astăzi sunt destul de dificile şi nu aveţi niciun chef pentru a vă ocupa de ele. Chiar şi aşa, faceţi tot posibilul să vă adunaţi gândurile şi să încercaţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi astfel încât să ajungeţi la zi cu toate sarcinile. Seara este una frumoasă.




Horoscop 20 iulie 2017, Rac:

Ziua de azi este un moment foarte bun pentru a purta discuţii interesante şi serioase cu oamenii din jurul vostru. În cazul în care sunteţi într-un conflict cu o persoană dragă, încercaţi să rezolvaţi situaţia şi să lăsaţi totul în trecut.


Horoscop 20 iulie 2017, Leu:

Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară fără probleme în această perioadă, motiv pentru care astrele vă recomandă să profitaţi de situaţie şi să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul/a de cuplu par să fie tot mai serioase.


Horoscop 20 iulie 2017, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante şi de serioase. Comunicarea cu partenerii/ele de afaceri se desfăşoară puţin dificil, însă trebuie să vă păstraţi calmul şi lucrurile se vor aranja în favoarea voastră.


Horoscop 20 iulie 2017, Balanţă:

O amintire destul de veche, însă vie în sufletul vostru, vă ţine ancoraţi/te în trecut şi nu vă permite să trăiţi aşa cum vă doriţi. Este momentul să renunţaţi la aceasta şi să vă vedeţi de viaţa voastră şi o discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 20 iulie 2017, Scorpion:

Sunteţi cu capul în nori şi vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Din fericire, colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi împreună reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru obstacolele şi problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 20 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de joi este una foarte bună pentru întâlniri importante, negocieri de proiecte sau contracte şi planuri profesionale de viitor. Acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar acest lucru vă ajută să primiţi aprecierea celor din jurul vostru. Seara pare să fie liniştită.




Horoscop 20 iulie 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi astăzi cu oamenii din jurul vostru se pot transforma în mici conflicte dacă nu vă păstraţi calmul; din fericire, sunteţi nişte persoane foarte liniştite şi daţi dovadă de maturitate astfel încât reuşiţi să treceţi peste această situaţie cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 20 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de un proiect foarte important, cu şanse mari de reuşită dacă îi acordaţi atenţia cuvenită. Un/o coleg/ă de echipă vă vine în ajutor şi împreună puneţi la cale planuri măreţe şi frumoase. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 20 iulie 2017, Peşti:

Persoana iubită trece printr-o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională şi încercaţi să o ajutaţi cât puteţi de mult nu doar emoţional, ci şi cu sfaturi eficiente. Spre seară, este posibil să primiţi în vizită un om foarte drag pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS