Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 iulie 2017


Horoscop 2 iulie 2017, Berbec:

Ziua de duminică este excelentă pentru a arunca o privire relațiilor din viața voastră. Întrebaţi-vă dacă ele chiar merită interesul pe care li l-aţi acordat, dacă vă iubiţi cu adevărat partenerul/a sau nu aţi rămas doar din inerție alături de el/ea. Sunt chestiuni la care chiar trebui să primiţi răspuns acum.


Horoscop 2 iulie 2017, Taur:

Azi sunteţi înconjuraţi/te de drame și de certuri, dar emoțiile pe care voi le simţiţi sunt predominant pozitive. Tocmai de aceea, sfatul astrelor este să vă refugiaţi într-un loc singuratic, în care să vă petreceţi timpul doar alături de voi. Veţi vedea că puteți experimenta niște momente de pace inegalabile.


Horoscop 2 iulie 2017, Gemeni:

După o discuţie serioasă şi matură avută cu partenerul/a de cuplu, decideţi împreună că este timpul pentru o schimbare frumoasă şi interesantă în viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele sunt de partea voastră şi vă scot în cale o persoană specială.




Horoscop 2 iulie 2017, Rac:

Aveţi niște perspective profesionale excelente azi. Chiar dacă este duminică și cei/le mai mulţi/te dintre noi nu lucrăm, nu înseamnă că trebuie să vă îngrijoraţi din acest punct de vedere. Veţi primi o nouă ofertă de muncă sau veţi descoperi ceva care vă va determina să munciţi mai mult la actualul job.


Horoscop 2 iulie 2017, Leu:

Nu mai staţi să vă gândiţi atât de mult la consecințe, ce e cu voi? De când sunteţi atât de precauţi/te? Este important să vă pregătiţi ca să fiţi siguri/e de succes, dar asta nu înseamnă că e cazul să vă fie teamă să avansaţi; scoateţi răgetul Leului și daţi-i pe toți gata, așa cum obişnuiţi.


Horoscop 2 iulie 2017, Fecioară:

Azi veţi reuși să puneţi în aplicare fiecare vis pe care îl aveţi, cel puțin din punct de vedere profesional. Așa că cel mai mare deserviciu pe care vi-l puteți face este să aveţi dorințe prea mici. Nu vă temeţi să țintiţi spre stele, iar șansele de a ajunge acolo vor fi uriașe.


Horoscop 2 iulie 2017, Balanţă:

Ziua de duminică vă găseşte puţin agitaţi/te; cel mai probabil vă faceţi griji pentru o persoană din familie care trece printr-un moment mai dificil. Staţi liniştiţi/te, lucrurile se vor rezolva foarte repede şi totul va reveni la normal. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unui om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 2 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este dedicată în întregime vieţii personale; încercaţi să comunicaţi cât mai sincer şi deschis cu oamenii dragi din viaţa voastră. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme sau conflicte, acesta este cel mai bun moment. Spre seară, primiţi un cadou surpriză de la partenerul/a de cuplu.


Horoscop 2 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de azi pare să fie una cât se poate de liniştită pentru Săgetători; după această săptămână dificilă la locul de muncă, faceţi tot posibilul să profitaţi din plin de clipele libere şi să petreceţi cât mai mult timp alături de partenerul/a de cuplu sau membrii/ele familiei. Seara poate veni cu o mică surpriză din partea unui om la care ţineţi foarte mult.




Horoscop 2 iulie 2017, Capricorn:

S-ar putea ca astăzi să fiţi prinşi/se la mijloc într-o situaţie neplăcută. Două persoane la care ţineţi foarte mult intră într-un conflict major, iar voi faceţi tot posibilul să îl rezolvaţi înainte ca lucrurile să iasă de sub control şi să fie spuse lucruri care apoi cu greu mai pot fi luate înapoi. Daţi dovadă de diplomaţie şi multă răbdare.


Horoscop 2 iulie 2017, Vărsător:

Ziua de duminică este dedicată în întregime vieţii personale; după o săptămână în care v-aţi neglijat persoanele dragi din viaţa voastră, astăzi faceţi tot posibilul să le oferiţi atenţia de care au nevoie. Spre seară este posibil să vă ocupaţi de câteva detalii pentru un eveniment ce va avea loc mâine.


Horoscop 2 iulie 2017, Peşti:

Pe plan sentimental lucrurile par să se aranjeze cum nu se poate mai bine; vă înţelegeţi de minune cu partenerul/a de cuplu şi deja vă gândiţi că este timpul pentru următorul pas. În cazul în care sunteţi singuri/e, Cupidon şi-a găsit deja ţinta, aşteaptă doar momentul oportun.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS