Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 iulie 2017


Horoscop 18 iulie 2017, Berbec:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde aveţi de rezolvat o problemă destul de importantă. Oricât de dificil este, nu renunţaţi până când nu găsiţi o soluţie eficientă. Spre seară, primiţi o veste de la o persoană foarte dragă pentru voi.


Horoscop 18 iulie 2017, Taur:

Ziua de marţi este probabil una dintre cele mai aglomerate zile ale acestei săptămâni. Vă treziţi dis de dimineaţă şi faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine ziua astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă.


Horoscop 18 iulie 2017, Gemeni:

La locul de muncă vă confruntaţi cu o mică problemă neaşteptată, care are nevoie de multă atenţie din partea voastră. Vă este dificil să vă concentraţi şi nu vreţi să faceţi nicio gafă, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de încredere. Împreună reuşiţi să rezolvaţi foarte rapid această situaţie.




Horoscop 18 iulie 2017, Rac:

Aveţi posibilitatea de a creşte foarte mult în această perioadă pe plan profesional; relaţiile cu partenerii/ele de afaceri, colegii/ele şi superiorii sunt tot mai strâns închegate, iar voi sunteţi în culmea fericirii. Este posibil ca spre seară să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 18 iulie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de marţi va fi dedicată vieţii profesionale; primiţi o sarcină destul de importantă şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi cum ştiţi mai bine de ea astfel încât să primiţi laude din partea superiorilor. Spre seară aveţi suficient timp pentru a sta alături de partenerul/a de cuplu sau oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 18 iulie 2017, Fecioară:

Astrele vă recomandă ca astăzi să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece apar câteva situaţii neaşteptate pe plan profesional, care vă vor da peste cap toate planurile. Ajutorul colegilor/elor sau chiar al superiorilor este de mare folos în această perioadă.


Horoscop 18 iulie 2017, Balanţă:

Relaţia dintre voi şi superiori pare să se răcească tot mai mult şi nu ştiţi ce să faceţi astfel încât lucrurile să revină la normal. Încercaţi să fiţi mai dedicaţi/te sarcinilor şi proiectelor pe care vi le asumaţi. De asemenea, este important să creaţi legături şi cu colegii/ele de echipă.


Horoscop 18 iulie 2017, Scorpion:

Ziua de marţi începe cu o veste foarte frumoasă pe care o aşteptaţi de ceva timp. Poate fi vorba despre aprobarea unui proiect important pe plan profesional, care va veni cu schimbări benefice pentru voi nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară.


Horoscop 18 iulie 2017, Săgetător:

Ziua de marţi pare să fie una bună pentru viaţa personală; interacţionaţi cum nu se poate mai bine cu oamenii cu care intraţi în contact, în special cu cei/le dragi. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme sau conflicte, acesta este cel mai bun moment pentru a lăsa în urmă trecutul.




Horoscop 18 iulie 2017, Capricorn:

Începeţi ziua cum nu se poate mai bine; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile noi care vin direct de la superiori. După orele prânzului este posibil să mergeţi la o întâlnire pentru a discuta noi proiecte.


Horoscop 18 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi sunteţi din nou cu zâmbetul pe buze; toate problemele voastre îşi găsesc, în sfârşit, rezolvare, motiv pentru care reuşiţi să vă relaxaţi. De asemenea, pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie tot mai serioasă, motiv pentru care vă gândiţi să faceţi următorul pas.


Horoscop 18 iulie 2017, Peşti:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu partenerul/a de cuplu vă ajută să vedeţi mai bine lucrurile dintre voi şi, dacă este cazul, să faceţi câteva schimbări astfel încât relaţia voastră să evolueze frumos în continuare. Seara vine cu o veste surpriză din partea unui/ei membru/e al/a familiei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS