Horoscop Urania zilnic: luni, 17 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 iulie 2017


Horoscop 17 iulie 2017, Berbec:

Un/o prieten/ă care se bazează în mod normal pe voi va avea nevoie de sprijinul vostru din nou azi. Chiar dacă v-aţi cam săturat să aveţi grijă mereu de alţii/tele, astrele sunt de părere că va fi foarte nedrept din partea voastră dacă îl/o lăsaţi azi singur/ă. Îi va aproape imposibil să se descurce fără voi.


Horoscop 17 iulie 2017, Taur:

Astrele vă supun astăzi la o provocare căreia nici măcar toată determinarea voastră nu va reuși să îi dea de cap. Nu ezitaţi să cereţi ajutor, pentru că acum chiar este cazul să căutaţi susținere la ceilalți. Încercaţi să renunţaţi la ideea că trebuie să fiţi singuri/e capabili/e să vă descurcaţi, azi nu e vorba de asta.


Horoscop 17 iulie 2017, Gemeni:

Aşteptaţi o veste sau un semn de la o persoană dragă şi simţiţi că nu puteţi face nimic până când nu ia legătura cu voi. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, între timp, să găsiţi activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi puţin de probleme.




Horoscop 17 iulie 2017, Rac:

Pregătiţi-vă să sărbătoriţi azi, fiindcă veţi avea toate motivele să o faceţi. Primiţi ceva ce aţi așteptat de multă vreme, dar la care nu prea mai aveaţi speranțe. Nu faceţi nimic, ci dorința voastră parcă se materializează în fața voastră, ceea ce vă va produce chiar mai multă fericire.


Horoscop 17 iulie 2017, Leu:

Cea mai mare parte a energiei voastre este investită azi în dragoste. Sunteţi concentraţi/te pe romantism, vreţi să staţi alături de cel/a pe care îl/o iubiţi, să vă bucuraţi de viață alături de el/a. Chiar dacă nu sunteţi în vacanță cu el/a, tot vă veţi simți ca și cum aţi fi în cea mai frumoasă perioadă din viața voastră.


Horoscop 17 iulie 2017, Fecioară:

Simţiţi că a venit momentul să faceţi câteva schimbări pe plan personal, motiv pentru care în această perioadă faceţi tot posibilul să vă îndepărtaţi de oamenii care vă pot influenţa, să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele astfel încât să luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 17 iulie 2017, Balanţă:

Superiorii vă fac o propunere interesantă de colaborare; sună foarte bine, însă pentru asta trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să vă înfruntaţi temerile. O discuţie cu partenerul/a de cuplu vă ajută să luaţi cea mai bună decizie în această situaţie atât pentru sufletul vostru, cât şi pentru partea financiară.


Horoscop 17 iulie 2017, Scorpion:

Profitaţi de ziua de luni pentru a purta discuţii interesante şi importante cu partenerul/a de cuplu astfel încât să faceţi câteva schimbări în relaţia voastră. Poate fi un pas curajos, însă foarte frumos pe care îl faceţi pentru viitorul vostru.


Horoscop 17 iulie 2017, Săgetător:

Astăzi astrele vă scot în cale o oportunitate interesantă de colaborare pe plan profesional. Sună foarte tentant, însă vă este teamă să faceţi pasul cel mare şi să acceptaţi oferta. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort.




Horoscop 17 iulie 2017, Capricorn:

Vreţi neapărat să faceţi rost de bani pentru ceva ce vreţi să achiziţionaţi și nu uşuraţi ritmul vieții nici măcar azi, când vă mai ocupaţi de unele detalii din punerea în practică a visului vostru. Știm cât e de important dar, dacă veţi susține în continuare această forță, veţi ajunge să nu mai puteți continua.


Horoscop 17 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi, mai mult ca oricând, încercaţi să daţi dovadă de puţin egoism şi să vă gândiţi mai întâi la voi înainte de a face tot posibilul să îi/le ajutaţi pe cei/le din jurul vostru. Această perioadă este un moment foarte bun pentru a vă face ordine în viaţa personală.


Horoscop 17 iulie 2017, Peşti:

Începeţi un drum nou, foarte interesant, însă care pare mai dificil decât credeaţi. Chiar şi aşa, aveţi foarte multă încredere în voi şi faceţi tot posibilul să mergeţi mai departe indiferent de obstacolele pe care le întâmpinaţi în calea voastră. Oamenii din jurul vostru vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS