Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 iulie 2017


Horoscop 16 iulie 2017, Berbec:

Duminică încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale pe care aţi cam amânat-o în ultima perioadă. Persoanele dragi din viaţa voastră înţeleg foarte bine situaţia şi vă iartă pentru aceste momente astfel încât să vă bucuraţi la maxim de timpul petrecut împreună.


Horoscop 16 iulie 2017, Taur:

A doua zi de weekend pare să vină la pachet cu câteva surprize interesante din partea partenerului/ei de cuplu sau a unei persoane foarte dragi. Poate fi vorba despre un cadou la care visaţi de ceva timp sau poate chiar o vacanţă într-un loc preferat de voi.


Horoscop 16 iulie 2017, Gemeni:

Azi aveţi o mulțime de vise de îndeplinit și de obiective, dar trebuie să ştiţi că astrele se tem că nu va fi realizabil să bifaţi ceea ce vă doriţi. Cu toate acestea, cheltuiţi foarte multă energie și va stresaţi inutil pentru că nu puteți să acceptați deloc că azi veţi pierde. Opriţi-vă pentru că veţi pierde toată distracția.




Horoscop 16 iulie 2017, Rac:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase şi speciale alături de partenerul/a de cuplu. Este posibil ca spre seară să puneţi la cale o excursie sau chiar o vacanţă de mai multe zile într-un loc pe care amândoi vreţi să îl vizitaţi.


Horoscop 16 iulie 2017, Leu:

O veste primită astăzi vă face să fiţi trişti/ste şi puţin dezamăgiţi/te de deciziile luate în ultima perioadă. Este un moment mai dificil, însă nu vă daţi bătuţi/te. Mergeţi mai departe deoarece după această furtună veţi găsi cel mai frumos curcubeu. Oamenii din jurul vostru vă susţin necondiţionat.


Horoscop 16 iulie 2017, Fecioară:

Ziua de duminică pare să fie una aglomerată pentru voi; este posibil să planificaţi o călătorie sau chiar un eveniment foarte important şi trebuie să fiţi atenţi/te la toate detaliile, fie ele şi nesemnificative astfel încât totul să iasă perfect. Dacă nu vă descurcaţi nu ezitaţi să cereţi ajutorul unei persoane de încredere.


Horoscop 16 iulie 2017, Balanţă:

Aveţi mare grijă cu atitudinea voastră azi, fiindcă sunteţi supuşi/se impulsului de a cumpăra lucruri scumpe, dar de care nu aveţi neapărată nevoie. Mai ales cu reducerile care sunt acum disponibile, tentația se dovedește și mai periculoasă, cu atât mai mult cu cât nu aveţi nici cea mai mică intenție de a îi rezista.


Horoscop 16 iulie 2017, Scorpion:

Faceţi tot posibilul ca ziua de astăzi să fie una dedicată vieţii personale; încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania oamenilor dragi de lângă voi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul/a de cuplu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.


Horoscop 16 iulie 2017, Săgetător:

Nu veţi simți că este weekend; v-aţi umplut ziua cu tot felul de activități care de care mai extenuante, fără să vă gândiţi că sunteţi deja obosiţi/te și că veţi simți nevoia și de a vă relaxa. Le veţi duce pe toate la bun sfârșit și apoi vă veţi prăbuși în pat.




Horoscop 16 iulie 2017, Capricorn:

Ziua de azi este o zi pentru relaxare, nu pentru a face planuri sau schimbări importante. Dacă vă grăbiţi, este posibil să luaţi decizii greşite, care vă vor duce pe un drum de pe care veţi ieşi cu greu. Încercaţi să vă bucuraţi de momente relaxante alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 16 iulie 2017, Vărsător:

Nu vă simţiţi foarte bine şi trebuie să mergeţi la un eveniment foarte important. Deşi nu aveţi niciun chef, astrele vă recomandă să vă găsiţi puterea şi să ieşiţi din casă deoarece vă veţi mai relaxa, veţi socializa, veţi întâlni oameni interesanţi şi chiar veţi uita de problemele voastre.


Horoscop 16 iulie 2017, Peşti:

Un/o amic/ă vă face azi unele observații care vă dor. Se pare că are ceva împotriva voastră, vă reproșează un fapt care vouă vi se pare complet fals. Vă simţiţi prost mai ales pentru că voi sunteţi foarte ataşaţi/te de el/ea; treceţi peste aceste senzații, pur și simplu gândiţi-vă că realitatea nu este la fel pentru noi toți.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS