Horoscop Urania zilnic: miercuri, 7 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 7 iunie 2017


Horoscop 7 iunie 2017, Berbec:

Azi ai reacții foarte emoționante. Tot ceea ce ți se întâmplă pare că te atinge mai profund decât ai fi crezut. Filmulețe cu animăluțe, povești de pe Internet sau articole despre situația tensionată actuală: toate îți aduc lacrimi în ochi. Oare ești într-o perioadă mai delicată sau s-a întâmplat ceva mai grav?


Horoscop 7 iunie 2017, Taur:

Azi imaginația ta e hiperactivă, dar astrele sunt de părere că ceea ce îți oferă are înțelesuri mult mai profunde. Este posibil să ți se reactiveze niște frici sau griji mai vechi din cauza unei situații care pare să se repete. Este însă alegerea ta dacă te vei lăsa înspăimântată sau vei alege să le folosești în mod creativ.


Horoscop 7 iunie 2017, Gemeni:

Azi ești foarte activă, ai multe evenimente la care participi, iar în cadrul unuia dintre ele vei cunoaște pe cineva care va deveni foarte important pentru tine: o persoană care îți poate deveni prieten la cataramă, partener de afaceri sau chiar iubit. Ai toate motivele să o aștepți cu nerăbdare.




Horoscop 7 iunie 2017, Rac:

Azi te simți puternică, plină de energie, ceea ce e foarte bine, pentru că vor exista o serie de provocări și de schimbări în viața ta pe care va trebui să le traversezi. Ești determinată să ai numai rezultate pozitive și vei descoperi câtă putere poate avea voința ta: numai vești bune.


Horoscop 7 iunie 2017, Leu:

Tu și partenerul sau prietena cea mai bună lucrați azi împreună: aceleași pasiuni vă unesc, iar dorințele voastre se manifestă la unison. Vei simți o conexiune foarte puternică cu ei și este unul dintre momentele în care ai cu adevărat impresia că ești o persoană norocoasă, atât de iubită.


Horoscop 7 iunie 2017, Fecioară:

Iei o decizie foarte importantă azi, fie pe plan sentimental, fie din punct de vedere profesional. Dacă te afli într-o relație, e posibil să fii cerută în căsătorie sau să decizi să ai un copil, dar la fel de probabil este și să îți dai demisia pentru a lucra într-un loc nou, unul în care îți vei urmări visele.


Horoscop 7 iunie 2017, Balanţă:

Azi primești o invitație la un eveniment care se poate dovedi extrem de important pentru cariera ta sau pentru evoluția profesională. Tu simți însă că nu ai energia necesară pentru a-i face față și ești pe punctul de a renunța: nu o face, pentru că lucrurile se mai pot schimba și la fața locului.


Horoscop 7 iunie 2017, Scorpion:

Ziua de azi e plină de provocări pentru tine, dar stai liniştită, le vei face față cu succes. Ești plină de energie, dar nu stai prea rău nici cu creativitatea sau cu intuiția, ceea ce face ca totul să fie mai ușor pentru tine. Singura ta grijă ar trebui să fie că ziua e prea scurtă pentru a dovedi tot ce poți.


Horoscop 7 iunie 2017, Săgetător:

Azi dragostea sau interesul sentimental te determină să schimbi ceva în viața ta: e posibil să te apuci de exerciții, să începi o dietă sau să treci pe la coafor. Rezultatele vor fi fabuloase și, chiar dacă nu îți aduc succesul în viața de cuplu, tot vor avea un impact considerabil asupra stării tale de spirit.




Horoscop 7 iunie 2017, Capricorn:

Azi ai putere și energie în doze parcă inepuizabile, ceea ce te face să te simți nelămurită: de unde vin toate, dat fiind faptul că nu s-a schimbat nimic de ieri? Nu mai pierde timpul cu astfel de întrebări, ci pur și simplu pune la lucru toate aceste atribute excepționale.


Horoscop 7 iunie 2017, Vărsător:

O informație sau un îndemn de la prietenii tăi te provoacă azi să începi un nou proiect. E vorba de o afacere, de un curs, de o dietă: ceva ce ți-ai dorit de foarte multă vreme. Energia și pasiunea pe care le investești sunt o garanție a faptului că lucrurile vor merge excepțional.


Horoscop 7 iunie 2017, Peşti:

Universul are un mesaj important pentru tine azi: nu te teme să visezi la lucruri mărețe, pentru că doar așa le vei putea aduce în viața ta. De multe ori, tu pierzi din cauza faptului că ai o atitudine rezervată, parcă temându-te de toate reușitele pe care le poți atinge. Nu ai niciun motiv.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS