Horoscop Urania zilnic: luni, 5 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 iunie 2017


Horoscop 5 iunie 2017, Berbec:

Azi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aceasta pare să fie o perioadă favorabilă pentru schimbări importante sau decizii majore pe care vreţi să le luaţi. În cazul în care călătoriţi în interes de muncă, trebuie să fiţi foarte atenţi/te la modul în care interacţionaţi cu partenerii/ele de afaceri.


Horoscop 5 iunie 2017, Taur:

Pe plan sentimental lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru Tauri. Persoana iubită este foarte atentă cu voi şi vă face toate poftele. Spre seară profitaţi de aceste momente liniştite pentru a pregăti o schimbare importantă în viaţa profesională.


Horoscop 5 iunie 2017, Gemeni:

Astăzi aveţi şansa de a purta o discuţie foarte interesantă şi specială cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru. Este foarte important ca amândoi să fiţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare pentru a evolua împreună ca şi până acum.


Horoscop 5 iunie 2017, Rac:

Persoana iubită are nevoie de susţinerea voastră deoarece trece printr-o schimbare frumoasă, însă uşor dificilă. Îşi doreşte să aleagă un nou drum în cariera profesională, iar voi trebuie să îi fiţi alături necondiţionat şi să îi oferiţi sfaturile necesare pentru a merge mai departe.


Horoscop 5 iunie 2017, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. Sunteţi pregătiţi/te să faceţi o schimbare importantă sau se apropie un eveniment frumos şi emoţionant în viaţa voastră. Oamenii din jurul vostru se bucură foarte mult pentru voi.


Horoscop 5 iunie 2017, Fecioară:

Vă aşteaptă o perioadă destul de încărcată pe plan profesional, motiv pentru care aveţi nevoie să profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă încărca bateriile şi a vă întoarce cu forţe proaspete şi idei bune la locul de muncă.


Horoscop 5 iunie 2017, Balanţă:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu scârţâie uşor în această perioadă; aţi fost ocupaţi/te cu sarcini importante pe plan profesional şi v-aţi distanţat uşor unul de altul. Dacă vreţi ca lucrurile să revină la normal, învăţaţi să aveţi răbdare şi să fiţi dispuşi/se să faceţi anumite compromisuri.


Horoscop 5 iunie 2017, Scorpion:

Dacă scopul vostru este să duceţi o viață mai echilibrată și mai armonioasă, una în care să fiţi mai liniştiţi/te, azi va trebui să faceţi niște schimbări. Faceţi un plan de economii sau daţi o fugă la piață și umpleţi-vă frigiderul cu alimente proaspete și sănătoase. Veţi vedea ce diferență se simte.


Horoscop 5 iunie 2017, Săgetător:

Ziua de luni este una pentru făcut planuri şi găsit idei pentru proiecte importante pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Simţiţi că aţi intrat într-o rutină pe plan profesional, motiv pentru care faceţi tot posibilul să găsiţi un nou drum cu multe surprize frumoase.


Horoscop 5 iunie 2017, Capricorn:

Azi partenerul/a de cuplu se simte neglijat/ă deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. Trebuie să învăţaţi să vă prioritizaţi viaţa personală astfel încât lucruri de acest gen să nu se mai întâmple.


Horoscop 5 iunie 2017, Vărsător:

Partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa personală, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îi fiţi alături în aceste momente neplăcute. Spre seară, încercaţi să îl/o surprindeţi cu un mic cadou pe care îl va aprecia enorm.


Horoscop 5 iunie 2017, Peşti:

Dacă vreţi să câştigaţi, ar trebui să riscaţi, este sfatul pe care vi-l oferă astrele azi. Astăzi este cazul să vă spargeţi bula de confort și să încercaţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum: cine știe, poate că veţi descoperi că pericolele vă încântă mai mult decât aţi crede și că se potrivesc stilului vostru de viață.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS