Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 iunie 2017


Horoscop 4 iunie 2017, Berbec:

Vă doriţi foarte mult să profitaţi de această perioadă frumoasă pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi din viaţa voastră, motiv pentru care încercaţi să planificaţi o mică excursie sau chiar vacanţă în care să meargă nu doar familia, ci şi prietenii/ele foarte apropiaţi/te vouă.


Horoscop 4 iunie 2017, Taur:

Sunteţi foarte obosiţi/te şi simţiţi nevoia să vă odihniţi. Faceţi tot posibilul ca în această perioadă să evitaţi sarcinile profesionale şi discuţiile importante cu partenerii/ele de afaceri. De asemenea, s-ar putea ca spre seară să vă gândiţi la o decizie îndrăzneaţă pentru cariera voastră.


Horoscop 4 iunie 2017, Gemeni:

Aveţi foarte multe planuri de relaxare pentru o zi atât de frumoasă. Este posibil ca majoritatea timpului de astăzi să fie petrecut în natură, în aer liber. Seara va fi una specială deoarece vă veţi bucura de o vizită surpriză.


Horoscop 4 iunie 2017, Rac:

Daţi drumul unui adevărat torent de emoții azi în viața voastră sentimentală. Aproape că îl/o speriaţi și pe iubitul/a vostru/astră cu intensitatea cu care vă comportați azi. Deși natura voastră este sensibilă, dar pasională, astăzi ar trebui totuși să puneţi mai mult preț pe echilibru; veţi fi uimiţi/te de ce diferență poate să facă.


Horoscop 4 iunie 2017, Leu:

Ziua de duminică vine cu o mică neînţelegere pe plan personal. Din cauza unei acuzaţii nu tocmai frumoase, partenerul/a de cuplu se supără pe voi. Vă daţi seama că aţi greşit, motiv pentru care faceţi tot posibilul să fiţi iertaţi/te şi să rezolvaţi această situaţie neplăcută.


Horoscop 4 iunie 2017, Fecioară:

Aţi greșit într-o anumită privință sau aţi ignorat un sfat foarte bun, iar azi aveţi de suferit de pe urma propriei voastre atitudini. Totuși, este cazul să învăţaţi o lecție, dar nu să vă învinovăţiţi foarte mult; nu vei obține nimic așa.


Horoscop 4 iunie 2017, Balanţă:

Descoperiţi azi o modalitate nouă de a face un lucru familiar, ceea ce vă încântă peste măsură. Este posibil să dezvoltați o nouă tehnică, care are legătură fie cu viața profesională, fie cu cea particulară și care vă va salva foarte mult timp. Pregătiţi-vă să primiţi felicitări.


Horoscop 4 iunie 2017, Scorpion:

Va trebui să staţi închişi/se în casă, pentru că v-aţi certat cu prietenii/ele voştri/astre. Aţi refuzat să mergeţi alături de ei undeva, v-aţi încăpățânat, aţi insistat ca lucrurile să se desfășoare doar așa cum vreţi voi și până la urmă aţi reușit să îi înfuriaţi.


Horoscop 4 iunie 2017, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să hotărâţi că vreţi să faceţi o schimbare destul de importantă în viaţa personală. O discuţie foarte sinceră cu o persoană la care ţineţi mult vă convinge să nu mai staţi pe gânduri şi să vă luaţi inima în dinţi şi să mergeţi pe drumul pe care vreţi, indiferent de ce spun cei/le din jurul vostru.


Horoscop 4 iunie 2017, Capricorn:

Vă simţiţi relaxaţi/te, astfel că decideţi ca ziua de duminică să o petreceţi acasă. Aveţi noroc la capitolul sentimente în acest sfârşit de săptămână. O relaţie de lungă durată se anunţă mai devreme decât vă aşteptaţi, iar primii paşi îi veţi face chiar astăzi.


Horoscop 4 iunie 2017, Vărsător:

Sunteţi destul de încăpăţânaţi/te şi este posibil ca aceasta să fie o problemă destul de mare pentru relaţia pe care o aveţi cu superiorii. Acceptaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru, însă alegeţi să faceţi ca voi şi să daţi greş în unele situaţii.


Horoscop 4 iunie 2017, Peşti:

În relaţia cu partenerul/a de cuplu s-ar putea să luaţi o decizie fără să vă consultaţi cu acesta/asta. Deşi eraţi convinşi/se că îi va plăcea, pentru a nu isca un conflict major, luaţi decizia de a amâna planurile făcute.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS