Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 iunie 2017


Horoscop 30 iunie 2017, Berbec:

Aţi făcut câteva schimbări importante şi aşteptaţi cu nerăbdare primele rezultate, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare pentru că drumul este mai lung şi mai anevoios decât credeţi, însă beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse în acest timp.


Horoscop 30 iunie 2017, Taur:

Conjunctura astrală de vineri vă ajută să fiţi mai determinaţi/te în deciziile voastre. S-ar putea ca azi să faceţi primii paşi pentru o schimbare importantă la care vă gândiţi de foarte mult timp. Aveţi încredere în voi şi sunteţi dispuşi/se să faceţi şi câteva compromisuri în ceea ce priveşte bugetul.


Horoscop 30 iunie 2017, Gemeni:

Aţi plecat pe un drum şi vreţi să continuaţi să mergeţi pe acesta indiferent de cât de dificil pare să fie, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul oamenilor în care aveţi încredere. O discuţie cu o persoană mai în vârstă vă ajută să vedeţi altfel situaţia şi să găsiţi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.




Horoscop 30 iunie 2017, Rac:

Astăzi interacţiunea cu oamenii din jurul vostru pare să fie una destul de dificilă, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să vă concentraţi mai degrabă pe sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi singuri/e. În relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile merg cum nu se poate mai bine.


Horoscop 30 iunie 2017, Leu:

Deşi este o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, vă place mult ce faceţi şi încercaţi ca de fiecare dată să veniţi cu planuri noi pentru diverse proiecte. Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să mergeţi mai departe cu ideile voastre.


Horoscop 30 iunie 2017, Fecioară:

Ziua de vineri pare să fie una liniştită şi frumoasă pentru voi; consideraţi că este timpul să oferiţi mai multă atenţie vieţii de familie, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă terminaţi treburile la locul de muncă mai devreme astfel încât spre seară să petreceţi momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 30 iunie 2017, Balanţă:

Azi reuşiţi să comunicaţi destul de bine cu partenerii/ele de afaceri şi oamenii de la locul de muncă; împreună puteţi găsi o soluţie pentru o problemă cu care un/o coleg/ă se confruntă de ceva timp. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 30 iunie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei este puţin aglomerată deoarece vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Aveţi răbdare şi daţi dovadă de profesionalism în toate discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii cu care interacţionaţi. Spre seară, purtaţi o discuţie foarte frumoasă cu un/o membru/ă al/a familiei cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 30 iunie 2017, Săgetător:

Astăzi nu sunteţi în apele voastre, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să petreceţi mai mult timp alături de oamenii dragi vouă. Acesta este un moment foarte bun pentru a face o vizită surpriză părinţilor sau a ieşi la o terasă alături de prieteni/ele apropiaţi/te. Energia lor este molipsitoare.




Horoscop 30 iunie 2017, Capricorn:

Câteva schimbări făcute în trecut vă pot influenţa o decizie destul de importantă pe care vreţi să o luaţi în această perioadă. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să amânaţi puţin momentul astfel încât lucrurile să se mai liniştească. Între timp, vă puteţi ocupa de sarcinile obişnuite.


Horoscop 30 iunie 2017, Vărsător:

Ziua de vineri pare să fie una aglomerată, însă frumoasă pentru voi. Aveţi o mică problemă de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care s-ar putea să simţiţi nevoia să luaţi legătura cu o persoană în care aveţi multă încredere şi să îi cereţi sfatul. Împreună găsiţi cele mai bune soluţii pentru această situaţie.


Horoscop 30 iunie 2017, Peşti:

Astăzi astrele vă fac o surpriză foarte frumoasă şi vă scot în cale o persoană din trecut, care a jucat un rol important în viaţa voastră. Va fi un moment emoţionant, în care îi veţi spune tot ce simţiţi şi cum s-au schimbat lucrurile de când drumurile voastre s-au despărţit.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS