Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 iunie 2017


Horoscop 28 iunie 2017, Berbec:

V-aţi gândit vreodată să renunţaţi la ce faceţi acum şi să faceţi ce vă place cu adevărat? Dacă da, acesta este cel mai bun moment să spuneţi „stop” şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra visurilor voastre. Cu multă muncă şi perseverenţă veţi ajunge acolo unde vă doriţi.


Horoscop 28 iunie 2017, Taur:

După o perioadă foarte aglomerată la locul de muncă, azi reuşiţi să ajungeţi la zi cu toate sarcinile. Reuşiţi să vă mai relaxaţi şi să vedeţi altfel lucrurile. O discuţie sinceră cu superiorii vă convinge că trebuie să mergeţi mai departe pentru a obţine tot ce vă doriţi.


Horoscop 28 iunie 2017, Gemeni:

Oricât de mult aţi încerca, ziua de miercuri este una mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte comunicarea cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care astrele vă recomandă să nu participaţi la şedinţe sau întâlniri importante. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra sarcinilor obişnuite.




Horoscop 28 iunie 2017, Rac:

Ziua de astăzi este potrivită pentru a fi petrecută în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Încercaţi să comunicaţi cât mai deschis cu partenerul/a de cuplu pentru a înţelege care sunt planurile lui/ei pentru următoarea perioadă şi ce este de făcut astfel încât relaţia voastră să rămână la fel în continuare.


Horoscop 28 iunie 2017, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi numeroase sarcini dificile de rezolvat. Comunicarea cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii poate fi o reală problemă dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul. Seara va fi petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 28 iunie 2017, Fecioară:

Sarcinile de care vă ocupaţi astăzi vă dau adevărate bătăi de cap. Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi, sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri majore şi chiar să renunţaţi la unele proiecte. Un/o coleg/ă de echipă vă oferă un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 28 iunie 2017, Balanţă:

Astăzi detaliile sunt cele care fac diferenţa pe plan profesional, motiv pentru care renunţaţi la toate planurile voastre şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului, este posibil ca un/o coleg/ă să vă ofere un sfat foarte bun.


Horoscop 28 iunie 2017, Scorpion:

Ziua de azi vă aduce o surpriză destul de plăcută. Aveţi posibilitatea să vă întâlniţi din întâmplare cu o persoană foarte dragă, care a jucat un rol important în viaţa voastră şi pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Petreceţi seara povestind şi dezgropând amintiri.


Horoscop 28 iunie 2017, Săgetător:

Pe plan profesional apar câteva oportunităţi de care astrele vă recomandă să profitaţi deoarece cu astfel de ocazii vă întâlniţi doar o dată în viaţă. Pentru a obţine ce vă doriţi, este important să negociaţi foarte mult cu partenerii/ele de afaceri. Nu vă daţi bătuţi/te şi aveţi încredere în voi.




Horoscop 28 iunie 2017, Capricorn:

Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de sarcini importante pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Pentru a rezolva tot ce vă propuneţi, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Seara vine cu o veste frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 28 iunie 2017, Vărsător:

Astăzi aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care sunteţi uşor irascibili/e şi dificili/e. Chiar dacă aveţi multe pe cap, încercaţi să găsiţi puterea de a face diferenţa dintre viaţa profesională şi cea sentimentală. Partenerul/a de cuplu are nevoie de atenţia voastră.


Horoscop 28 iunie 2017, Peşti:

Ziua de miercuri este una extrem de aglomerată pentru voi. Vă ocupaţi de sarcini importante şi puteţi întâmpina şi câteva probleme de comunicare cu superiorii sau colegii/ele de echipă. Pentru a trece cu succes peste aceste dificultăţi, este important să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de maturitate.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS