Horoscop Urania săptămânal: 19-25 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 19-25 iunie 2017


Horoscop 19-25 iunie 2017, Berbec:

Luna Nouă din data de 24 se perfectează în casa familiei, universul vostru interior, semn cum că, cel puțin săptămâna aceasta, aţi putea fi ceva mai retraşi/se și introspectivi/e. Nu este de mirare așadar că nu vă simţiţi confortabili/e în compania anturajelor zgomotoase, preferând să petreceţi mai mult timp cu prietenii/ele apropiați/te și familia. Încercaţi totuși să nu vă izolaţi fără a le explica motivul pentru care o faceţi.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Taur:

Luna Nouă din 24 a lunii marchează începutul unei perioade de cel puțin două săptămâni în care aţi putea să aduceţi schimbări favorabile, de substanță relației pe care o aveţi cu rudele sau vecinii/ele. Cu siguranță mai există aspecte ale legăturii voastre care merită atenție suplimentară. Încercaţi să vedeţi cum anume ați putea să vă înțelegeți mai bine decât acum.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Gemeni:

În zilele de 20 şi 21 iunie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil să nu vă simţiţi tocmai bine în pielea voastră. În acele zile, puteți fi tentaţi/te să fiţi destul de încăpăţânaţi/te, fapt pentru care riscaţi să vă alegeţi cu unele neplăceri. Poate că dacă aţi încerca să fiţi mai flexibili/e, așa cum de altfel sunteţi voi de obicei, moralul vostru ar fi mai ridicat decât până acum.




Horoscop 19-25 iunie 2017, Rac:

Luna Nouă din data de 24 se perfectează în casa vitalității voastre, ceea ce înseamnă că debutează o perioadă în care nivelul vostru de energie va crește treptat. Poate că acum nu simţiţi că bateriile voastre sunt pline, dar în zilele următoare, veţi simți negreşit că lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună. Aşadar, cert este că se încheie perioada în care aţi fost agitaţi/te mai mult decât în mod obișnuit.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Leu:

Luna Nouă din ziua de 24 se perfectează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca zilele acestea să fie destul de solicitante pe plan emoțional pentru voi. Încercaţi așadar să faceţi în așa fel încât să vă menţineţi echilibrul la nivel interior. Cel mai probabil, nu va fi o sarcină ușoară, dar altfel, este posibil să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care le veţi regreta.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din 24 a lunii se perfectează în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, fapt pentru care se întrevăd două săptămâni în care puteți face progrese mai mari decât în ultima vreme pe planurile financiar şi profesional. Acum ar fi momentul să căutaţi membri/e pentru a dezvolta o idee de afaceri sau finanţatori care vă pot sprijini material în acest sens.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din data de 24 se perfectează în casa carierei din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă concentraţi pe acest plan săptămâna aceasta. Pot apărea ocazii de a avansa în carieră ori persoane care cred în experiența și talentul vostru, fiind dispuse să vă ofere șansa de a vă remarca. Folosiţi-vă de această oportunitate de a le arăta celorlalți/te câte puteți face.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 24 se perfectează în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, motiv pentru care se întrevăd cel puțin două săptămâni în care ar fi indicat să aduceţi anumite ajustări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Cel mai probabil, în viața voastră au avut loc evenimente care v-au învățat lecții importante și ar fi de folos pentru voi să le memoraţi.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din 24 a lunii se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, motiv pentru care este posibil ca în următoarele două săptămâni să aveţi parte de unele evenimente destul de solicitante la nivel emoțional. Cu cât realizaţi mai repede că acestea sunt destinate să vă întărească și nu să vă tulbure, cu atât vă veţi da seama mai repede cât de puternic este echilibrul vostru interior.




Horoscop 19-25 iunie 2017, Capricorn:

În zilele de 22 şi 23 iunie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea fi destul de neîndemânatici/e la sfârşitul acestei săptămâni, ceea ce înseamnă că nu se recomandă să vă implicaţi în activități cu grad ridicat de risc în acele zile. Există riscul să vă accidentaţi și apoi să nu vă puteți ține de programul pe care vi l-aţi propus. Prevenția este cheia pentru voi.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Vărsător:

Luna Nouă din data de 24 se formează în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui ca, măcar în următoarele două săptămâni, să vă concentraţi pe acest aspect al vieții voastre. Poate că dacă aţi fi mai atenţi/te cu ceea ce simţiţi și v-aţi explora mai mult emoțiile, acestea nu s-ar mai răsfrânge asupra stării voastre de bine. Este în puterea voastră să faceţi acest lucru.


Horoscop 19-25 iunie 2017, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 24 se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care partenerul/a și cei mici pot avea un rol-cheie în viața voastră săptămâna aceasta. Ceea vă oferă acest eveniment astral este şansa de a aduce anumite ajustări atitudinii voastre în raport cu ei. S-ar putea ca chiar cei/le dragi să vă dea indicii în această direcție.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS