Horoscop Urania zilnic: luni, 26 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 iunie 2017


Horoscop 26 iunie 2017, Berbec:

Inca de la primele ore ale diminetii esti destul de irascibil si poti intra usor in conflicte cu oamenii din jurul tau. Astrele te sfatuiesc sa ai rabdare si sa incerci sa comunici cat mai putin astazi. De asemenea, recomandat este sa te ocupi doar de sarcinile tale astfel incat sa eviti discutiile contradictorii.


Horoscop 26 iunie 2017, Taur:

Profiti de ziua de luni pentru a te ocupa de toate sarcinile profesionale; de asemenea, daca iti ramane timp vrei sa iti planifici cat mai bine saptamana astfel incat sa reusesti sa rezolvi tot ce iti propui fara sa te mai aglomerezi in anumite perioade.


Horoscop 26 iunie 2017, Gemeni:

Astazi ai posibilitatea de a incepe un proiect destul de important, ce iti poate aduce beneficii frumoase nu doar in cariera, ci si in ceea ce priveste partea financiara. Mare atentie la discutiile pe care le ai cu partenerii de afaceri, nu accepta mai multe decat poti duce.




Horoscop 26 iunie 2017, Rac:

Faci tot posibilul sa iti concentrezi atentia asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat, insa gandul tau este tot la vacanta si la relaxare. Ai nevoie de o scurta perioada de timp in care sa te deconectezi de la viata profesionala si sa uiti de toate grijile si problemele cu care te confrunti.


Horoscop 26 iunie 2017, Leu:

Cu mult optimism faci tot posibilul sa iti aduni puterile pentru a te apuca de munca. Ai multe planuri pe care vrei sa le pui in aplicare si consideri ca ziua de astazi este cea mai potrivita pentru a face schimbari sau a incepe noi proiecte interesante.


Horoscop 26 iunie 2017, Fecioară:

Pe plan profesional lucrurile nu stau tocmai roz pentru tine; este posibil sa intri intr-un mic conflict cu colegii de echipa cu privire la rezolvarea unei situatii neplacute intr-un proiect aflat in desfasurare. Daca ai rabdare, reusesti sa rezolvi imediat aceste probleme.


Horoscop 26 iunie 2017, Balanţă:

Desi ai foarte multa energie si esti pregatita pentru schimbari interesante pe plan profesional, astrele iti recomanda sa iei o pauza si sa te concentrezi mai mult asupra relatiei sentimentala. Partenerul de cuplu se simte neglijat si are nevoie de atentia ta.


Horoscop 26 iunie 2017, Scorpion:

Astazi trebuie sa ai foarte multa rabdare; analizeaza cu mare atentie toate posibilitatile inainte de a lua o decizie finala deoarece este posibil ca, in graba, sa alegi un drum pe care mai apoi sa iti dai seama ca nu iti aduce beneficiile pe care ti le doresti.


Horoscop 26 iunie 2017, Săgetător:

Ziua de astazi te gaseste cu multe sarcini importante de rezolvat. In cazul in care trebuie sa participi la sedinte importante, cel mai bine este sa te asiguri ca acestea au loc in a doua parte a zilei, cand esti mai linistita. Seara pare sa vina cu o surpriza pe plan sentimental.




Horoscop 26 iunie 2017, Capricorn:

Inca de la primele ore ale diminetii esti cu zambetul pe buze fara niciun motiv; ai foarte multa energie si simti ca esti pregatita pentru saptamana care urmeaza. Discutiile cu partenerii de afaceri iti pot aduce un nou proiect interesant, de care te vei ocupa in scurt itmp.


Horoscop 26 iunie 2017, Vărsător:

Aceasta perioada pare sa fie una aglomerata pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala. Discutiile pe care le porti cu partenerii de afaceri iti aduc noi proiecte ce te vor tine in priza in urmatoarele saptamani. Seara va fi dedicata vietii sentimentale.


Horoscop 26 iunie 2017, Peşti:

Ziua de astazi este dedicata in intregime vietii profesionale. Ai foarte multe sarcini pe cap si vrei sa te ocupi de ele astfel incat urmatoarele zile sa fie mai libere. O discutie cu partenerul de cuplu te convinge ca este timpul sa faci o schimbare interesanta in viata ta.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS