Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 iunie 2017


Horoscop 25 iunie 2017, Berbec:

Astazi incerci sa profiti de ultima zi de weekend pentru a te relaxa si a te bucura de compania oamenilor dragi din viata ta. Este posibil ca spre seara sa primesti o vizita de la o persoana draga, cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 25 iunie 2017, Taur:

Duminica este o zi pentru relaxare si voie buna. De asemenea, incerci sa comunici cu partenerul de cuplu. Simti nevoia sa faci o schimbare importanta pe plan profesional si ceri sfatul persoanei iubite.


Horoscop 25 iunie 2017, Gemeni:

Prima parte a zilei este una foarte frumoasa si relaxanta pentru tine. Dupa orele pranzului, faci tot posibilul sa iti indrepti intreaga atentie asupra relatiei cu partenerul de cuplu; o discutie sincera va ajuta sa luati o decizie importanta pentru viitorul vostru.




Horoscop 25 iunie 2017, Rac:

In viata sentimentala lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Ai lasat in urma trecutul si acum incerci sa te concentrezi doar asupra relatiei cu partenerul de cuplu. Este posibil ca spre seara sa primesti un mic cadou special din partea acestei persoane minunate.


Horoscop 25 iunie 2017, Leu:

Astazi incerci sa iti indrepti intreaga atentie asupra carierei; apare o oportunitate de colaborare foarte interesanta pe care vrei sa o analizezi cu mare atentie. Este posibil ca aceasta sa te determine sa faci o schimbare cat mai rapida.


Horoscop 25 iunie 2017, Fecioară:

Comunicare cu colegii de echipa se desfasoara fara probleme astazi. Reusesti sa iti expui punctul de vedere si sa iti prezinti ideile, multi dintre oamenii cu care lucrezi fiind de acord cu tine si dorindu-si sa te ajute sa iti pui in aplicare planurile.


Horoscop 25 iunie 2017, Balanţă:

Astazi iti concentrezi intreaga atentie asupra vietii profesionale, unde trebuie sa iti ajuti un coleg de echipa cu o problema destul de serioasa. Impreuna reusiti sa gasiti o solutie eficienta care sa va ajute sa rezolvati aceasta situatie complicata.


Horoscop 25 iunie 2017, Scorpion:

In cazul in care ai ceva care iti sta pe suflet si vrei sa vorbesti despre el, acesta este cel mai bun moment. Reusesti sa comunici foarte bine si deschis cu persoanele cu care intri in contact, in special cu membrii familiei si partenerul de cuplu.


Horoscop 25 iunie 2017, Săgetător:

Astazi o persoana la care tii foarte mult are nevoie de ajutorul tau intr-o problema destul de complicata. Cu multa rabdare incerci sa cauti o solutie eficienta pentru aceasta situatie si nu renunti pana cand nu reusesti. Seara va fi una destul de relaxanta.




Horoscop 25 iunie 2017, Capricorn:

Ziua de duminica este doar despre viata personala; este posibil sa ai parte de o discutie interesanta si foarte matura cu un membru al familiei sau chiar partenerul de cuplu. In urma acestei conversatii, hotarasti sa faci o schimbare.


Horoscop 25 iunie 2017, Vărsător:

Comunicarea cu partenerul de cuplu este secretul relatiei voastre. Intotdeauna spui ceea ce gandesti si iti asculti persoana iubita atunci cand are nevoie. Spre seara, este posibil sa iti doresti sa faci o schimbare destul de importanta pentru viitorul vostru.


Horoscop 25 iunie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei va fi una destul de relaxanta si frumoasa deoarece o vei petrece alaturi de o persoana foarte draga. Spre seara, faci un drum scurt pentru a vizita un membru al familiei; poate fi vorba despre un bunic sau unchi pe care nu l-ai mai vazut de mult timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS