Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 iunie 2017


Horoscop 24 iunie 2017, Berbec:

Astazi incerci sa comunici cu oamenii din jurul tau, insa simti ca nu esti inteleasa. Faci tot posibilul sa iti expui punctul de vedere si te superi in momentul in care lumea nu este de acord cu tine. Astrele iti recomanda sa renunti la incapatanare daca nu vrei sa apara conflicte dificile.


Horoscop 24 iunie 2017, Taur:

Ziua de sambata pare sa fie una destul de relaxanta pentru tine; inca de la primele ore ale diminetii pleci la drum deoarece iti doresti tare mult sa vizitezi o persoana draga, pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Spre seara participi la un eveniment frumos.


Horoscop 24 iunie 2017, Gemeni:

Ziua de astazi incepe cu zambetul pe buze; esti foarte relaxata si reusesti sa scapi de grijile profesionale. Dupa orele pranzului, porti o discutie sincera si matura cu o persoana la care tii foarte mult, in urma careia decizi sa faci cateva schimbari care sa iti aduca linistea pe care o cauti de ceva timp.




Horoscop 24 iunie 2017, Rac:

Viata sentimentala pare sa fie in centrul atentiei pentru tine in aceasta perioada; Discutiile pe care le porti cu partenerul de cuplu te ajuta tot mai mult sa intelegi ca ai intalnit persoana potrivita, alaturi de care iti doresti sa iti petreci tot restul vietii.


Horoscop 24 iunie 2017, Leu:

Nu ai planuri foarte mari pentru ziua de astazi si incerci doar sa te relaxezi si sa te bucuri de timpul liber in compania oamenilor dragi din viata ta. Spre seara este posibil sa participi la un eveniment organizat in cinstea unei persoane la care tii foarte mult.


Horoscop 24 iunie 2017, Fecioară:

Profiti de ziua de astazi pentru a iti pune in ordine gandurile si a lua o decizie in ceea ce priveste viata profesionala. Te gandesti sa faci o schimbare, insa ai mari emotii. O discutie cu o persoana in care ai mare incredere te ajuta sa fii mai curajoasa.


Horoscop 24 iunie 2017, Balanţă:

Ziua de astazi pare sa fie una foarte buna pentru a iti asuma riscuri si a incepe un nou proiect. Mergi la intalnire cu o persoana interesanta, care te poate ajuta foarte mult in cariera. Inveti lucruri noi si ai posibilitatea de a te dezvolta foarte mult pe plan profesional.


Horoscop 24 iunie 2017, Scorpion:

Incerci sa profiti de prima zi de weekend pentru a incepe un proiect destul de interesant, pe care vrei sa il dezvolti. Ai mare incredere in tine si incerci sa te ocupi de toate sarcinile cu multa rabdare astfel incat sa nu ratezi ceva important. Spre seara, te bucuri de compania oamenilor dragi.


Horoscop 24 iunie 2017, Săgetător:

Prima zi de weekend pare sa fie una foarte frumoasa pentru tine; te bucuri de compania oamenilor dragi din viata ta alaturi de care incerci sa faci planuri pentru vacanta din aceasta vara. Important este ca toata lumea sa isi expuna punctul de vedere astfel incat sa ajungeti la o destinatie care sa placa tuturor.




Horoscop 24 iunie 2017, Capricorn:

Esti foarte pasionata de ceea ce faci pe plan profesional, motiv pentru care faptul ca prima parte a weekendului este indreptata asupra vietii profesionale nu este o povara pentru tine. Cu sarcinile pe care le rezolvi astazi reusesti sa inaintezi destul de mult intr-un proiect important.


Horoscop 24 iunie 2017, Vărsător:

Astazi incerci sa iti indrepti atentia asupra vietii personale si sa comunici mai mult cu oamenii dragi din viata ta. Partenerul de cuplu se poate simti neglijat din cauza programului prea incarcat din ultima perioada, motiv pentru care trebuie sa depui mai mult efort pentru a il impaca.


Horoscop 24 iunie 2017, Peşti:

Astazi indraznesti sa iti indrepti atentia asupra trecutului astfel incat sa te ocupi de o problema mai veche, pe care ai tot amanat-o. Este foarte important sa iti pastrezi calmul si sa analizezi cu multa atentie toate posibilitatile inainte de a lua o decizie finala.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS