Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 iunie 2017


Horoscop 21 iunie 2017, Berbec:

Eşti foarte dinamic şi plin de viaţă încât ar fi culmea să leneveşti acasă. Fă ceva interesant, ceva complicat care să consume energia din belşug pe care o deţii, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale. Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e curăţenie prin casă sau că e puţină distracţie, eşti ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună şi care îi stimulează şi pe ceilalţi.


Horoscop 21 iunie 2017, Taur:

Dragostea poate fi cea mai ciudată surpriză a acestei zile. Poţi primi un semn complet neaşteptat de la o persoană faţă de care nutreşti sentimente de iubire şi care nu a reuşit până acum să se apropie prea mult de tine. Nici nu ştii cum îţi dă un telefon şi te invită să iesiţi la o cafea! Da, cam aşa pot fi noutăţile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere şi care îţi vor face inima să bată din ce în ce mai tare.


Horoscop 21 iunie 2017, Gemeni:

Eşti atras pe o pistă falsă şi îţi vei da seama că ai consumat inutil timp şi energie mult mai târziu, după ce te vei fi implicat deja prea mult în această acţiune înşelătoare. Fii mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informaţii premergătoare care pot fi interpretate greşit, dar dacă ai analiza un pic la rece situaţia, ţi-ai da seama unde greşeşti. Cineva te împinge într-o direcţie amăgitoare, dar numai de luciditatea ta depinde dacă îi urmezi sfaturile sau te opreşti la timp, înainte de a fi prea târziu să mai repari ceva.




Horoscop 21 iunie 2017, Rac:

Priveşti chestiunile financiare cu un dram de inocenţă şi bine faci, pentru că nu e momentul să analizezi bugetul familiei cu atâta rigoare şi dramatism. Totul se va aranja mai bine decât crezi, ca atare nu te gândi nici la datorii, nici la facturi neachitate, nici la sumele pe care nu le-ai primit încă. Privește-le cu detaşare şi spune-ţi cu tărie că va fi bine! Cu cât priveşti mai calm şi mai liniştit spre viitor, chiar şi dacă ai o listă nesfârşită de cheltuieli la rând, această atitudine relaxată te va ajuta să le aşezi pe toate la locul potrivit şi să reduci stresul.


Horoscop 21 iunie 2017, Leu:

Nu poţi ignora o situaţie neplăcută care te-a afectat recent şi pe care, vrei - nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis deja sau să treci în revistă doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul momentului trebuie să cuprindă reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.


Horoscop 21 iunie 2017, Fecioară:

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi. Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reuşitei este optimismul şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.


Horoscop 21 iunie 2017, Balanţă:

Este un moment bun să arunci o privire peste umăr, pentru că acum s-ar putea să observi unele aspecte aparent minore, pe care nu le-ai remarcat la momentul respectiv în trecut şi care îţi dau acum o senzaţie puternică de satisfacţie. Ai un fel de revelaţie pentru că descoperi un semn neimportant pentru alţii, dar care pentru tine înseamnă enorm. Spui azi: aha, de asta aveam nevoie şi ai numai motive să te bucuri şi să te lauzi tuturor cu starea ta de fericire. Fii mai atent la coincidenţe, la simbolurile norocoase din jur, pentru că văzându-le, te încarci de senzaţia că va fi bine!


Horoscop 21 iunie 2017, Scorpion:

Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine. Meriţi felicitări, tocmai pentru că ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, când aproape că ai fi fost tentat să renunţi, dar iată că insistenţa şi răbdarea îţi sunt acum răsplătite pe deplin!


Horoscop 21 iunie 2017, Săgetător:

Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, că abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!




Horoscop 21 iunie 2017, Capricorn:

Un mare hop apare în calea ta şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Culmea e că piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o intervenţie nefastă din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, îţi taie aripile spre ceea ce ţi-ai propus şi tot ce poţi face e să priveşti neputincios cum îţi strică toate planurile. Consideră ziua ca o probă de încercare, dar să nu crezi că o vei depăşi uşor, pentru că starea negativă pe care o revarsă inamicul ascuns în calea ta va fi mai puternică decât voinţa ta de a-l ignora.


Horoscop 21 iunie 2017, Vărsător:

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu încredere în mesajul pe care îl ai de transmis.


Horoscop 21 iunie 2017, Peşti:

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insistă să-ţi exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care eşti supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale, ca atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supăra aşa de tare pe cei care resping dialogul.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS