Horoscop Urania săptămânal: 12-18 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 12-18 iunie 2017


Horoscop 12-18 iunie 2017, Berbec:

În intervalul 12-14 iunie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că este posibil să începeţi săptămâna cu stângul, în sensul că nivelul de energie de care dispuneţi perioada aceasta este unul mai scăzut decât de obicei. Întoarceţi situația în beneficiul vostru și axaţi-vă pe introspecție și meditație. V-ar prinde bine să priviţi înăuntrul vostru zilele acestea.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Taur:

În zilele de 15 şi 16 iunie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar putea să fiţi mai reactivi/e decât de obicei. Așa se face, de exemplu, că aţi putea ajunge să vă ieşiţi din pepeni de la cel mai nesemnificativ impuls. Se întrevede așadar un mijloc de săptămână în care ar fi bine să evitați situațiile tensionate și persoanele negative. În caz contrar, puteți exagera mult.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Gemeni:

În weekend, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să fiţi destul de inflexibili/e și refractari/e la schimbare cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Iată așadar un moment favorabil să evitați situațiile în care s-ar dori de la voi să daţi dovadă de spontaneitate și o minte deschisă. Faceţi ceva ce vă creează plăcere.




Horoscop 12-18 iunie 2017, Rac:

În intervalul 12-14 iunie, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, semn cum că în prima parte a săptămânii ar fi de dorit să vă evaluaţi sistemul de valori, principii și credințe după care vă ghidaţi în viață. Poate că aţi trecut în ultima perioadă prin momente care v-au învățat anumite lecții de viață și bine ar fi să le incorporaţi în crezul vostru.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Leu:

În intervalul 12-14 iunie, Luna se perindă prin casa finanțelor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în colaborare cu terțe persoane, ceea ce înseamnă că profiturile semnificative ale acestei săptămâni vor ieși din astfel de parteneriate. Luaţi aminte totuși că dacă nu există o transparență totală între voi și asociații/tele voştri/astre, s-ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură nu tocmai plăcută. Fiţi sinceri/e cu totul.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Fecioară:

În perioada 12-14 iunie, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă faceţi puţin timp pentru voi și partener/a de cuplu în prima parte a săptămânii. Poate reușiți să faceți tot posibilul încât să rămâneți singuri măcar câteva ore pentru a vă bucura și mai mult unul de compania celuilalt. Trebuie să vă acordați astfel de momente din când în când.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Balanţă:

În intervalul 12-14 iunie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că începutul acestei săptămâni s-ar putea să nu vă surprindă într-o condiţie fizică bună. Poate ar fi indicat pentru voi dacă nu aţi pune presiune asupra voastră în acele zile, ocupându-vă atunci de acele chestiuni care nu presupun un consum emoțional, mental sau fizic prea mare.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Scorpion:

În zilele de 15 şi 16 iunie, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că dacă nu reuşiţi să vă calmaţi la timp și cultivaţi eventualele stări tensionate în care vă veţi afla către sfârşitul acestei săptămâni, s-ar putea ca această presiune să vă ajungă din punct de vedere fizic. Aveţi toate atuurile pentru a trece peste ele, iar dacă simţiţi nevoia de ajutor, practicaţi un sport.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Săgetător:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, ceea ce poate semnala faptul că tentațiile culinare care apar în viața voastră cu ocazia acestui sfârșit de săptămână pot fi destul de greu de refuzat. Nu vă rămâne așadar decât să vă feriţi să mâncaţi prea multe alimente bogate în sare, zahăr și grăsimi. Ficatul vostru s-ar putea să vă aducă reproșuri dureroase.




Horoscop 12-18 iunie 2017, Capricorn:

În intervalul 12-14 iunie, Luna tranzitează casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că în prima parte a săptămânii se arată o perioadă favorabilă pentru a lua cuvântul în cadrul ședințelor, a renegocia legături profesionale sau a lega contract cu potențiali/e colaboratori/are. Așa se face că v-aţi putea asocia cu persoane deosebit de importante din domeniul vostru de activitate.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Vărsător:

În perioada 12-14 iunie, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, ceea ce semnalează faptul că ocaziile viabile de a vă mări veniturile și/sau a vă valorifica economiile ar putea apărea mai degrabă în primele zile ale săptămânii decât în celelalte. Iată așadar un motiv foarte bun să vă propulsaţi într-o stare de alertă încă de la începutul săptămânii.


Horoscop 12-18 iunie 2017, Peşti:

În intervalul 12-14 iunie, Luna se mișcă prin zodia nașterii voastre căreia îi corespunde casa vitalității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult în prima parte a săptămânii. Cu toate acestea, păreţi totuși să vă simţiţi bine în pielea voastră, ceea ce v-ar putea ajuta să treceţi mai ușor peste eventualele oscilații la acest nivel. Fiţi echilibraţi/te în toate.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS