Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 iunie 2017


Horoscop 2 iunie 2017, Berbec:

Vă aflaţi într-o perioadă destul de complicată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa personală. Vă concentraţi greu, luaţi decizii greşite şi grăbite; nu înţelegeţi ce se întâmplă cu voi şi simţiţi nevoia să scăpaţi de acest cerc în care vă tot învârtiţi. Cel mai indicat este să cereţi ajutorul unui/ei prieten/e sau unui/ei membru/e al/a familiei. Un sfat din partea unei persoane apropiate vă poate ajuta foarte mult.


Horoscop 2 iunie 2017, Taur:

Aţi avut o săptămână de foc, în care aţi lucrat multe ore suplimentare pentru a termina toate sarcinile cu care aţi fost înzestraţi/te. Deşi este timpul să vă odihniţi, nu aveţi în plan acest lucru. Vreţi cu ardoare să începeţi noi proiecte de unii/ele singuri/e şi trebuie să faceţi planuri, să stabiliţi ţeluri şi să încercaţi noi oportunităţi. În curând veţi intra într-un alt cerc social.


Horoscop 2 iunie 2017, Gemeni:

Ziua se anunţă destul de frumoasă pentru Gemeni; aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe foarte frumoase. O discuţie interesantă cu o persoană dragă din familie vă poate ajuta să rezolvaţi o problemă mai veche, care nu vă dă pace. Încercaţi să fiţi mai optimişti/ste şi să aveţi mai multă încredere în voi şi în alegerile pe care urmează să le faceţi.


Horoscop 2 iunie 2017, Rac:

De fiecare dată sunteţi în căutarea unor noi idei care să vă facă să evoluaţi şi să munciţi constant pentru a fi fericiţi/te. În această perioadă sunteţi în plin proces de a găsi un nou ţel pe care să îl urmaţi; deveniţi tot mai creativi/e şi selectivi/e în alegerile voastre. Deşi sunteţi greu de înţeles, partenerul/a de cuplu este alături de voi necondiţionat şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 iunie 2017, Leu:

În scurt timp vi se vor deschide noi uşi şi veţi putea experimenta noi orizonturi. În acelaşi timp, astrele vă supun unor teste de maturitate şi independenţă, aşa că trebuie să vă înrolaţi cu multă răbdare şi să daţi dovadă de maturitate în perioada următoare. Pe plan sentimental, este necesar să învăţaţi arta compromisului dacă vreţi o relaţie fericită.


Horoscop 2 iunie 2017, Fecioară:

Acesta este cel mai bun moment pentru a face o pauză de la munca de birou şi a vă dedica vieţii sentimentale. În cazul în care sunteţi într-o relaţie, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie partenerului/ei de cuplu dacă vreţi ca lucrurile să revină pe făgaşul lor normal. Dacă sunteţi singuri/e, aveţi şanse mari să întâlniţi o persoană care să vă pice cu tronc.


Horoscop 2 iunie 2017, Balanţă:

Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi o alegere destul de importantă cu privire la o persoană dragă din viaţa voastră. Înainte de a lua decizia finală, vă recomand să analizaţi toate posibilităţile astfel încât balanţa să fie în echilibru. Luaţi aminte că gândurile potrivite nu înseamnă neapărat acţiuni potrivite.


Horoscop 2 iunie 2017, Scorpion:

Fiecare pas pe care vreţi să îl faceţi astăzi este însoţit de îndoială şi teamă de eşec. Dacă vreţi ca lucrurile să evolueze frumos pentru voi, trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să nu vă fie teamă de greşeli. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi sau trebuie să participaţi la un eveniment important.


Horoscop 2 iunie 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de o veste destul de neplăcută şi va trebui să vă amânaţi sau anulaţi planurile pentru a face un drum urgent. Dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi să veniţi cu cea mai bună soluţie pentru a rezolva rapid acest moment neplăcut. Spre norocul vostru, o persoană pe care o întâlniţi vine în ajutorul vostru şi reuşeşte să vă scoată din încurcătură.


Horoscop 2 iunie 2017, Capricorn:

Ziua de vineri se anunţă plină pentru voi, însă extrem de frumoasă. Va trebui să faceţi un drum pentru a rezolva o mică problemă. După prânz lucrurile încep să se schimbe radical în ceea ce priveşte viaţa socială. Aveţi posibilitatea de a petrece câteva ore în compania persoanelor dragi din viaţa voastră, retrăind astfel momente speciale şi frumoase din trecut.


Horoscop 2 iunie 2017, Vărsător:

Ultimele zile au fost foarte aglomerate din cauza problemelor profesionale, iar partenerul/a de cuplu nu este deloc mulţumit/ă de modul în care a evoluat relaţia voastră. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la acest aspect deoarece după ce îi veţi spune adevăratul motiv pentru care aţi fost retraşi/se, va înţelege şi lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 2 iunie 2017, Peşti:

În cea mai mare parte a zilei veţi fi ocupaţi/te cu o sumedenie de probleme în cadrul familiei. Spre norocul vostru, nu este nimic grav, însă trebuie să aveţi răbdare pentru a rezolva totul. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment important; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, vă recomand să mergeţi deoarece vă veţi relaxa şi veţi uita de cele întâmplate.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS