Horoscop Urania zilnic: joi, 15 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 15 iunie 2017


Horoscop 15 iunie 2017, Berbec:

Ziua de joi pare să vină cu o probă de foc în relaţiile cu oamenii din jurul vostru. Din fericire, vă înzestraţi cu foarte multă răbdare şi faceţi tot posibilul pentru a evita situaţiile conflictuale. Seara este un moment bun pentru a purta discuţii frumoase cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 15 iunie 2017, Taur:

De ceva timp vă gândiţi să faceţi o schimbare destul de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională. O discuţie cu o persoană foarte dragă vă face să înţelegeţi că nu trebuie să vă grăbiţi. Ci din contră, analizaţi toate oportunităţile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 15 iunie 2017, Gemeni:

Astăzi şefii/ele vă fac o propunere foarte interesantă pe plan profesional. Este vorba despre un nou proiect important, ce vă poate aduce doar beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Deja sunteţi la limita puterilor şi, oricât v-aţi dori, trebuie să refuzaţi această colaborare.




Horoscop 15 iunie 2017, Rac:

Partenerul/a de cuplu trece printr-o schimbare destul de importantă, iar voi trebuie să îi fiţi aproape. Îi acordaţi libertate în alegerile pe care le face şi doar încercaţi să îi/o susţineţi moral. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 15 iunie 2017, Leu:

La locul de muncă totul pare să se schimbe cu viteza luminii. Astăzi şefii/ele vă dau o veste interesantă; veţi lucra alături de câţiva/teva colegi/e la un produs destul de interesant. Aveţi multă încredere în voi deoarece ştiţi că faceţi ce vă place.


Horoscop 15 iunie 2017, Fecioară:

Azi trebuie să vă ocupaţi de o sarcină pe care o amânaţi de ceva timp. Încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi/te de părerile pe care le auziţi de la cei/le din jurul vostru şi să aveţi încredere în voi înşivă/sevă. S-ar putea să ajungeţi să faceţi o investiţie serioasă pentru un viitor proiect.


Horoscop 15 iunie 2017, Balanţă:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu scârţâie de ceva vreme şi în sfârşit vă luaţi inima în dinţi pentru a face o schimbare. O decizie serioasă şi matură vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine unde vă aflaţi şi ce este de făcut pe mai departe.


Horoscop 15 iunie 2017, Scorpion:

Sunteţi la finalul săptămânii în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi multe de făcut, aşa că încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să munciţi şi în weekend sau să vă amânaţi planurile cu cei/le dragi.


Horoscop 15 iunie 2017, Săgetător:

În ciuda programului foarte încărcat pe care îl aveţi, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să gestionaţi cu multă uşurinţă micile probleme apărute în timpul programului de birou. Spre seară, încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu.




Horoscop 15 iunie 2017, Capricorn:

Joi este posibil să primiţi o propunere de colaborare foarte interesantă, care vă va pune puţin pe gânduri. Din fericire pentru voi, hotărâţi să o respingeţi deoarece sunteţi deja pe un drum care vă place foarte mult şi la sfârşitul căruia veţi găsi doar beneficii frumoase.


Horoscop 15 iunie 2017, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una de foc pentru Vărsători; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi prea puţin timp pentru a le rezolva. O persoană foarte dragă de la locul de muncă vă vine în ajutor; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 15 iunie 2017, Peşti:

Oamenii din jurul vostru sunt foarte atenţi cu voi azi şi încearcă să vă ajute în micile probleme cu care vă confruntaţi. Din fericire, aveţi multă răbdare cu ei astfel încât să nu existe vreo neînţelegere între voi. Le ascultaţi sfaturile, însă decideţi că cel mai bine este să vă bazaţi pe intuiţie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS