Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 iunie 2017


Horoscop 13 iunie 2017, Berbec:

Astăzi ar trebui să fiţi pregătiţi/te pentru orice; vă aşteaptă o zi destul de ciudată, cu schimbări sau decizii apărute pe nepusă masă, mai ales când este vorba despre viaţa profesională. Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se poate dovedi a fi una destul de bună dacă vă păstraţi calmul.


Horoscop 13 iunie 2017, Taur:

Azi trebuie să vă păstraţi calmul indiferent de persoanele cu care interacţionaţi. După orele prânzului planurile voastre pot fi date peste cap; apare un proiect destul de interesant pe care superiorii vi-l propun, aşa că nu mai staţi pe gânduri şi îl acceptaţi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 13 iunie 2017, Gemeni:

În relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile se întâmplă cu viteza melcului. S-ar putea ca din cauza unei certe micuţe să declanşaţi un conflict nu tocmai plăcut. Încercaţi să aveţi răbdare pentru a îndrepta lucrurile. Astrele sunt de partea voastră întreaga zi.




Horoscop 13 iunie 2017, Rac:

Sunteţi foarte atenţi/te pe plan profesional; aveţi multe idei bune, însă aşteptaţi momentul potrivit pentru a le pune în aplicare. Până atunci, este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra unui proiect ce îi aparţine unui/ei coleg/e; acesta/asta are nevoie de sfaturile voastre pentru a merge mai departe.


Horoscop 13 iunie 2017, Leu:

Răbdarea şi profesionalismul pot fi factori decisivi pentru a vă convinge superiorii că meritaţi un nou proiect sau, de ce nu, o mărire de salariu. Pe plan sentimental, încercaţi să comunicaţi deschis şi cât mai sincer cu partenerul/a de cuplu; împreună vreţi să faceţi un pas important pentru relaţia voastră.


Horoscop 13 iunie 2017, Fecioară:

Marţi trebuie să vă amânaţi planurile pe care voiaţi să le puneţi în practică; o persoană de la locul de muncă are nevoie de un sfat cu privire la o problemă destul de importantă pentru voi, aşa că faceţi tot posibilul pentru a o ajuta. Seara se dovedeşte a fi una relaxantă.


Horoscop 13 iunie 2017, Balanţă:

În ciuda micilor probleme care au loc la locul de muncă, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Spre seară, încercaţi să analizaţi fiecare amănunt cu privire la un proiect important şi decideţi să faceţi o schimbare neaşteptată. Oamenii din jurul vostru vă susţin necondiţionat.


Horoscop 13 iunie 2017, Scorpion:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; trebuie să luaţi o decizie destul de importantă ce nu mai poate fi amânată. Chiar şi aşa, încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul/a de cuplu; şi el/ea are nevoie de atenţia şi de sfaturile voastre.


Horoscop 13 iunie 2017, Săgetător:

Azi gândurile voastre sunt îndreptate asupra vieţii personale; consideraţi că vreţi să faceţi câteva schimbări, însă încă nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi, dacă găsiţi un moment liber, să faceţi tot posibilul să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.




Horoscop 13 iunie 2017, Capricorn:

Astăzi aveţi multă încredere în voi şi încercaţi să rezolvaţi o problemă mai veche în ceea ce priveşte viaţa personală. Este posibil ca gestul pe care îl faceţi să scoată la iveală amintiri îngropate şi sentimente de care aţi uitat. Însă veţi fi mult mai liniştiţi/te după ce veţi face această schimbare.


Horoscop 13 iunie 2017, Vărsător:

Marţi încercaţi să rezolvaţi o problemă mai dificilă; fie că este vorba despre un conflict cu un/o membru/ă al/a familiei, fie că vă ocupaţi de o situaţie delicată cu partenerul/a de cuplu, încercaţi să rămâneţi liniştiţi/te şi să vă păstraţi calmul astfel încât lucrurile să revină la normal.


Horoscop 13 iunie 2017, Peşti:

Din cauza programului mult prea încărcat la locul de muncă, este posibil să fiţi mai irascibili/e chiar şi în relaţia cu partenerul/a de cuplu. Din fericire, persoana iubită are foarte multă răbdare şi încearcă să înţeleagă situaţia prin care treceţi. Poate că este timpul pentru o schimbare, nu credeţi?



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS