Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 iunie 2017


Horoscop 11 iunie 2017, Berbec:

Totul gravitează azi în jurul inimii tale: dăruieşti şi primeşti iubire, te dedici celor dragi iar ei te înconjoară cu fericire. Tot ce se naşte din iubire te împlineşte, te face să străluceşti, ca atare bucură-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi în lumea ta.


Horoscop 11 iunie 2017, Taur:

Nu eşti în cea mai bună stare psihică, pentru că scoţi în evidenţă o mulţime de aspecte care te-au făcut să suferi recent. Lasă-le deoparte, nu te crampona de punctele slabe, consideră-le sacrificii necesare care te-au scos din diverse situaţii neplăcute.


Horoscop 11 iunie 2017, Gemeni:

Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă din belşug. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când şi de vacanţă.




Horoscop 11 iunie 2017, Rac:

Eşti într-un moment de cumpănă când pui foarte serios în balanţă etapele anterioare ale unei acţiuni şi sensul spre care trebuie să mergi de acum înainte. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, dar ai starea potrivită să înţelegi situaţia cât se poate de obiectiv şi de limpede, fără a te lăsa influenţat de nimic.


Horoscop 11 iunie 2017, Leu:

Fii deschis spre împăcare, spre armonizare, pentru că e momentul ideal pentru a face pace cu lumea. Mai întâi cu cei mai apropiaţi ţie, deci cere-ţi iertare, în felul tău, cu voce tare sau în gând, pentru ceea ce ştii că n-ai făcut tocmai bine faţă de ei şi arată-te dispus să te schimbi pentru a fi pe placul lor.


Horoscop 11 iunie 2017, Fecioară:

Nu eşti în cea mai bună formă pentru o astfel de zi, încât s-ar putea să nu-i prea ardă de nimic, dar fă un efort să nu strici şi altora buna dispoziţie. Prefă-te că n-ai nimic, ascunde ceea ce te supără şi ignoră micile motive de dezamăgire care te încearcă.


Horoscop 11 iunie 2017, Balanţă:

Gândurile tale tot la muncă se îndreaptă, dar într-adevăr e o zi mult prea bună ca s-o laşi să treacă fără a face ceva concret, în avantajul tău. Ceea ce iese azi din mâinile tale, efectele eforturilor tale de azi se văd şi sunt demne de laudă, de aceea nu trebuie să laşi ziua fără să faci ceva care să te reprezinte.


Horoscop 11 iunie 2017, Scorpion:

Ai o energie de invidiat ce te ajută să rezolvi ca prin farmec o mulţime de aspecte pe care nu le-ai putut ţine sub control. Ai o zi la dispoziţie pentru a şterge de pe lista ta de restanţe câteva momente care te-au deranjat, care au scos la iveală o latură cu care nu te mândreşti, dar azi îţi pui ambiţia la treabă şi le aşezi pe toate la locul potrivit mult mai repede.


Horoscop 11 iunie 2017, Săgetător:

Este un moment bun să arunci o privire peste umăr, pentru că acum s-ar putea să observi unele aspecte aparent minore, pe care nu le-ai remarcat la momentul respectiv în trecut şi care îţi dau acum o senzaţie de satisfacţie. Ai un fel de revelaţie pentru că descoperi în jurul tău un semn, poate neimportant pentru alţii, dar care pentru tine înseamnă enorm.




Horoscop 11 iunie 2017, Capricorn:

Te cramponezi de nişte fleacuri care nici n-ar merita scoase la lumină. Lasă-le deoparte, îţi vei aminti altădată de ele şi acum vorbeşte doar despre ce a mers bine, pentru că ai cu ce te lăuda, dar faci ce faci şi tot la acelaşi punct sensibil ajungi, poate şi din cauza unor persoane din anturaj.


Horoscop 11 iunie 2017, Vărsător:

Priveşti chestiunile financiare cu un dram de inocenţă şi bine faci, pentru că nu e momentul să analizezi bugetul familiei cu atâta rigoare şi dramatism. Totul se va aranja mai bine decât crezi, ca atare nu te gândi nici la datorii, nici la facturi neachitate, nici la sume pe care nu le-ai primit încă.


Horoscop 11 iunie 2017, Peşti:

Nu te poţi detaşa de un conflict care te-a marcat intens şi parcă nu poţi trece peste acest sentiment de greutate pe suflet. Ai vrea să rezolvi problema, ca atare faci o ultimă încercare de împăcare. Poate ai noroc să-l prinzi pe celălalt într-o pasă bună, dar ce te faci dacă acesta e mult prea orgolios ca să accepte mâna întinsă spre reconciliere?



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS