Horoscop Urania zilnic: marți, 30 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marți, 30 mai 2017


Horoscop 30 mai 2017, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una foarte bună pentru a începe noi proiecte; astrele îţi scot în cale o persoană destul de interesantă care îţi face o propunere frumoasă de colaborare. Nu mai sta pe gânduri, cu astfel de oferte te întâlneşti o singură dată în viaţă.


Horoscop 30 mai 2017, Taur:

Ziua de marţi este dedicată în întregime vieţii profesionale. Ai foarte multe sarcini de rezolvat şi faci tot posibilul să te ocupi de toate fără a fi nevoită să rămâi peste program. Spre seară, porţi o discuţie interesantă cu o persoană mai matură care încearcă să te convingă să faci o schimbare importantă în viaţa ta.


Horoscop 30 mai 2017, Gemeni:

După o perioadă în care ai muncit foarte mult încep să se vadă rezultatele. Superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia ta şi te pot răsplăti cu un bonus substanţial. Foloseşti banii pe care îi primeşti pentru a îţi rezolva micile probleme financiare.


Horoscop 30 mai 2017, Rac:

Persoana iubită trece printr-o perioadă mai dificilă şi are nevoie de ajutorul tău. Încerci să îi fii alături şi să îi oferi tot sprijinul necesar. Spre seară, este posibil să îl ajuţi cu un sfat pentru o schimbare foarte importantă pe care vrea să o facă în viitorul apropiat.


Horoscop 30 mai 2017, Leu:

Lucrurile pe planul profesional scârţâie destul de mult, iar tu nu mai eşti mulţumită de relaţia pe care o ai cu oamenii din cadrul companiei. Poate că este timpul pentru o schimbare; analizează bine situaţia şi pune-ţi în ordine gândurile astfel încât să iei cea mai bună decizie.


Horoscop 30 mai 2017, Fecioară:

Faci tot posibilul ca ziua de astăzi să fie una specială pentru partenerul de cuplu; ţi-a fost alături în cele mai importante momente ale vieţii tale şi vrei să te revanşezi în faţa lui. În cazul în care eşti singură, astrele îţi oferă astăzi şansa de a întâlni o persoană destul de interesantă.


Horoscop 30 mai 2017, Balanţă:

Simţi că ai intrat într-o rutină nu tocmai plăcută pe plan sentimental şi nu eşti deloc mulţumită de asta. Îţi doreşti foarte mult să faci o schimbare, motiv pentru care faci tot posibilul să discuţi sincer cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 30 mai 2017, Scorpion:

La locul de muncă lucrurile par să se mişte cu viteza luminii, iar tu faci tot posibilul să ţii pasul cu acestea şi, în acelaşi timp, să te ocupi şi de taskurile şi sarcinile tale obişnuite. Spre final de program, trebuie să îţi ajuţi un coleg de echipă cu un sfat pentru un proiect de care se ocupă singur.


Horoscop 30 mai 2017, Săgetător:

Astăzi poţi avea parte de o discuţie aprinsă cu un membru al familiei cu privire la o schimbare pe care vrei să o faci. Ai răbdare şi analizează mai bine situaţia, poate că această persoană are dreptate şi încă nu este momentul potrivit pentru a lua o decizie radicală rapidă.


Horoscop 30 mai 2017, Capricorn:

Ziua de astăzi este dedicată vieţii sentimentale; după o perioadă cu numeroase urcuşuri şi coborâşuri, încerci să ai o discuţie serioasă şi matură cu partenerul de cuplu, care vă ajută să vă rezolvaţi micile probleme. Este important ca amândoi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 30 mai 2017, Vărsător:

Astăzi superiorii te pot invita într-o şedinţă pentru a discuta despre viitorul tău în cadrul companiei. Aceştia se pregătesc să lanseze un proiect destul de interesant şi, cel mai probabil, îşi doresc să fii tu la cârmele acestuia. Discută cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 30 mai 2017, Peşti:

În prima parte a zilei reuşeşti să te ocupi de toate taskurile profesionale astfel încât după orele prânzului să îţi îndrepţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. O discuţie sinceră vă ajută să luaţi o decizie interesantă cu privire la viitorul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS