Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 16 mai 2017


Horoscop 16 mai 2017, Berbec:

Nu ezitaţi să cereţi ajutor marţi, mai ales dacă aveţi un dispozitiv pe care nu ştiţi prea bine cum să îl folosiţi. Sunteţi pe cale de a renunța la el pentru că nu reușiti să vă daţi seama cum funcționează, dar nu ar fi mai simplu să căutaţi pe cineva care să vă arate cum să îl folosiţi?


Horoscop 16 mai 2017, Taur:

Aşteptaţi-vă ca viața voastră sentimentală să strălucească azi, pur și simplu. Acest lucru este datorat faptului că aveţi mai multă încredere în voi și arătați mai bine, luminoşi/ase și seducători/are. Răspunsul partenerului/ei vostru/astre va fi pe măsură, deși nu este exclus nici să găsiţi pe cineva, dacă sunteţi singuri/e.


Horoscop 16 mai 2017, Gemeni:

Vi se pare că arătați mai bine decât de obicei, deși nu aveţi aceeaşi impresie și despre casa voastră. Nu vă gândiţi neapărat să începeţi să cumpăraţi lucruri scumpe, este suficient și să faceţi puțină curățenie sau să aduceţi niște accesorii care să schimbe un pic decorul. Veţi fi fascinaţi/te de cum va arăta totul.


Horoscop 16 mai 2017, Rac:

Nu ar trebui să vă neglijaţi cariera și aţi mai făcut-o, în ultima perioadă. V-aţi concentrat foarte mult pe viața de familie, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, dar trebuie să existe un echilibru. Mergeţi la un curs de dezvoltare profesională și veţi vedea numai consecințe pozitive.


Horoscop 16 mai 2017, Leu:

În sfârșit, primiţi recompensa pentru cât aţi muncit în ultima perioadă. Nu vă aşteptaţi la bani (sau cel puțin nu chiar acum), ci la o dezvoltare a proiectului la care aţi lucrat sau la o idee a voastră care este pusă în sfârșit în practică. Până la urmă, acest lucru vă va face mult mai fericiţi/te.


Horoscop 16 mai 2017, Fecioară:

Astăzi aveţi o dispoziție extraordinară pentru iubire. Aveţi chef să vă faceţi de cap cu partenerul/a vostru/astră, iar acesta/asta va fi foarte fericit/ă de noua voastră stare. Dar și dacă sunteţi singuri/e veţi avea exact atitudinea care trebuie pentru a găsi pe cineva care să vă ridice deasupra norilor.


Horoscop 16 mai 2017, Balanţă:

Azi vă apucă un acces de generozitate și vă doriţi să faceţi cadouri pentru toți/ate prietenii/ele voştri/astre sau să cumpăraţi ceva membrilor/elor familiei. Deși susțin întotdeauna un asemenea comportament, el nu este neapărat recomandat atunci când vă lasă lefteri/e. Încercaţi să faceţi un calcul și vedeţi cât vă permiteţi.


Horoscop 16 mai 2017, Scorpion:

Dacă nu credeţi în dragoste la prima vedere, ziua de marţi își va propune să vă transforme într-o persoană care crede. Întâlniţi pe cineva despre care aveţi impresia că vă poate completa și alături de care v-aţi dori să fiţi alături pentru tot restul vieții. Deși astrele nu vă dau prea multe șanse, vor exista și clipe frumoase la orizont.


Horoscop 16 mai 2017, Săgetător:

Azi vă descoperiţi un talent nou, printr-o activitate auxiliară de la muncă. Șeful vostru nu este deloc mulțumit, iar vouă încep să vă treacă tot felul de gânduri prin cap; vă întrebaţi dacă nu ar fi cazul să vă daţi demisia și să vă orientaţi spre această nouă arie de activitate.


Horoscop 16 mai 2017, Capricorn:

La muncă lucrurile nu merg foarte bine, dar acasă totul este minunat. Deși aveţi câteva certuri cu şeful/a, care nu vă oferă ceea ce vă trebuie, familia vă ajută să treceţi peste toate clipele grele. Aveţi parte de momente frumoase și înţelegeţi că aveţi motive să fiţi recunoscători/are.


Horoscop 16 mai 2017, Vărsător:

Astăzi sunteţi optimişti/ste, convinşi/se că totul este posibil și chiar așa e. Veţi reuși să vă renegociaţi un contract la muncă sau să obţineţi o mărire de salariu. Dar lucruri pozitive se întâmplă și în relație; azi veţi avea certitudinea că sunteţi cele mai importante persoane din viața partenerului/ei vostru/astre.


Horoscop 16 mai 2017, Peşti:

Voi credeţi în mod normal în magie, dar azi se va întâmpla ceva care vă va demonstra că aţi avut dreptate tot timpul acesta. Vi se îndeplinește un vis mai vechi sau, dimpotrivă, scăpaţi dintr-o situație extrem de periculoasă cu ajutorul a ceva ce pare a fi îngerul vostru păzitor.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS