Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 mai 2017


Horoscop 9 mai 2017, Berbec:

Pregătiţi-vă portofelul, pentru că azi veţi primi o sumă destul de mare de bani. Poate fi vorba de o mărire de salariu sau mai degrabă de o primă. Tocmai pentru că sunteţi atât de mândri/e și de fericiţi/te, nu ar fi rău să fiţi și puțin cumpătaţi/te: îndepliniţi-vă o dorință, dar puneţi și niște bani deoparte.


Horoscop 9 mai 2017, Taur:

Astrele au un sfat pentru voi azi: aveţi grijă de înfățișarea voastră. Aranjaţi-vă și purtaţi ceva în care arătați bine și care vă dă încredere în voi, pentru că veţi avea o discuție cu cineva care poate însemna mult pentru viitorul vostru profesional. Nu vă temeţi să cereţi tot ceea ce credeţi că vi se cuvine.


Horoscop 9 mai 2017, Gemeni:

Sunteţi plictisiţi/te, sătuli/e de aceeași rutină de marţi și simţiţi că aveţi nevoie de un strop de aventură în viața voastră. Sfatul astrelor este să planificaţi o excursie exotică pentru vacanță; chiar dacă nu veţi avea ocazia de a o face în acest an, simplul fapt de a vă uita peste oferte vă va face să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 9 mai 2017, Rac:

Fiţi extrem de atenţi/te azi și folosiţi-vă de toate simţurile, pentru că este posibil să primiţi o informație despre o modalitate viitoare de a face bani. Aveţi grijă, deoarece aceste detalii pot apărea în mod neprevăzut și pot trece foarte ușor pe lângă urechile voastre.


Horoscop 9 mai 2017, Leu:

Un eveniment relativ minor de la muncă poate deschide calea spre realizări mărețe din viața voastră. Poate fi vorba de o idee de serviciu nou aruncată de un/o coleg/ă sau de o prezentare ținută de o persoană pe care o admiraţi. Dacă simţiţi cum inima vă bate mai repede atunci când aflaţi despre această ocazie, este clar că nu o puteţi rata.


Horoscop 9 mai 2017, Fecioară:

Astăzi sunteţi mişcaţi/te până la lacrimi de un cântec, de un film sau chiar de o emisiune pe care o priviţi. Nu ştiaţi că sunteţi așa sensibili/e și sunteţi puțin luaţi pe nepregătite de această izbucnire. Probabil se întâmplă ceva emoționant în viața voastră sau sunteţi pe cale să vă îndrăgostiţi.


Horoscop 9 mai 2017, Balanţă:

Nu există jumătăți de măsură azi. Veţi simți orice emoție la intensitate maximă, dar este valabil și reversul medaliei: vă veţi certa cu toată pasiunea și veţi suferi la fel de puternic. Este una dintre acele zile în care pur și simplu vă va fi aproape imposibil să vă detaşaţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.


Horoscop 9 mai 2017, Scorpion:

Marţi simţiţi nevoia să faceţi ceva diferit față de stilul vostru de viață obișnuit. S-ar putea să vă înscrieţi la un curs pentru o aventură extremă sau, dimpotrivă, să împliniţi un vis vechi al copilăriei voastre. Orice aţi face, asiguraţi-vă că nu sunteţi singuri/e și că aveţi cu cine împărtăși aceste momente speciale.


Horoscop 9 mai 2017, Săgetător:

Azi este una dintre acele zile în care străluciţi, orice aţi face. Sunteţi extrem de apreciaţi/te la muncă și va fi excelent dacă vă veţi chema prietenii/ele sau persoana iubită să sărbătoriți la o ieșire în oraș. Aveţi și înclinații puternice spre sociabilitate, așa că seara se va încheia superb.


Horoscop 9 mai 2017, Capricorn:

Încurcăturile se ţin lanţ astăzi. Faceţi ce faceţi şi spuneţi exact ce nu trebuie, sunaţi pe cine nu trebuie şi pierdeţi exact hârtiile de care aveaţi nevoie. Încercaţi să fiţi cât mai coerenţi/te pentru a micşora riscul de a vă face neînţeleşi/se. Acordaţi-i persoanei iubite libertatea de care are nevoie.


Horoscop 9 mai 2017, Vărsător:

Este o zi perfectă pentru a fi alături de cei dragi. Sunteţi optimişti/te și afectuoşi/ase și aveţi chef să povestiţi, să vă bucuraţi de compania celor pe care îi iubiţi și să fiţi la rândul vostru iubiţi/te. Totul decurge perfect, mai ales că și contextul exterior va încuraja aceste exteriorizări.


Horoscop 9 mai 2017, Peşti:

Eliberaţi-vă de relaţiile care vă blochează evoluţia. Nu vă mulţumiţi cu oamenii mediocri printre care vă învârtiţi în ultima vreme. Dacă rămâneţi la acest nivel nu vor face decât să vă tragă în jos. Ieşiţi în lume şi îmbogăţiţi-vă cunoştinţele. Veţi căpăta mult mai multă încredere în voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS