Horoscop Urania zilnic: luni, 8 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 8 mai 2017


Horoscop 8 mai 2017, Berbec:

Încă de la începutul săptămânii eşti foarte concentrată asupra vieţii profesionale; profiţi de ziua de astăzi pentru a îţi planifica foarte bine timpul astfel încât să rezolvi toate sarcinile pentru proiectele aflate în desfăşurare. De asemenea, este posibil să te gândeşti şi la câteva schimbări pe care vrei să le faci.


Horoscop 8 mai 2017, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii faci tot posibilul să îţi planifici cât mai bine ziua; ai numeroase lucruri de care trebuie să te ocupi, aşa că trebuie să îţi calculezi fiecare mişcare. Spre seară, îţi îndrepţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 mai 2017, Gemeni:

Ziua de astăzi este una frumoasă pentru tine; pe plan profesional reuşeşti să rezolvi toate sarcinile primite de la parteneri şi superiori. După orele prânzului, te concentrezi asupra vieţii personale, unde încerci să laşi în trecut un conflict pe care l-ai avut cu o persoană foarte dragă.


Horoscop 8 mai 2017, Rac:

Pe plan profesional lucrurile par să se mişte greu, însă foarte frumos pentru tine. Eşti pe aceeaşi lungime cu partenerii de afaceri şi superiorii şi reuşeşti să îi impresionezi de fiecare dată cu planurile şi ideile pe care le ai. Seara te găseşte în compania unei persoane foarte dragi.


Horoscop 8 mai 2017, Leu:

Prima zi a săptămânii pare să fie una mai alomerata pentru tine; eşti nevoită să renunţi la planurile tale deoarece superiorii te pot trimite într-o scurtă călătorie de afaceri pentru un proiect foarte important de care trebuie să te ocupi personal.


Horoscop 8 mai 2017, Fecioară:

Din cauza sarcinilor foarte numeroase de care trebuie să te ocupi zi de zi, te vezi nevoită să faci câteva compromisuri şi sacrificii în ceea ce priveşte timpul liber şi, implicit, viaţa personală. Din fericire, partenerul de cuplu înţelege şi îţi oferă toată susţinerea de care ai nevoie.


Horoscop 8 mai 2017, Balanţă:

Începi săptămâna cu câteva schimbări destul de importante în ceea ce priveşte viaţa profesională. Superiorii îţi dau un proiect care are prioritate şi te vezi nevoită să îţi amâni toate planurile pe care le aveai făcute. Spre seară, te relaxezi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 8 mai 2017, Scorpion:

Astăzi trebuie să iei o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este important să ai încredere în tine şi să îţi urmezi visurile pentru că doar aşa vei reuşi. De asemenea, ascultă sfaturile celor din jurul tău, însă încearcă să te bazezi mai mult pe intuiţie.


Horoscop 8 mai 2017, Săgetător:

Astăzi primeşti un bonus substanţial pentru un proiect destul de important care ţi-a dat numeroase bătăi de cap. Simţi nevoia să te răsplăteşti pentru toate orele muncite şi toţi nervii adunaţi, aşa că decizi să mergi la cumpărături şi să îţi găseşti un cadou pe măsură.


Horoscop 8 mai 2017, Capricorn:

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pe plan profesional, însă dacă ştii cum să îţi organizezi timpul, cu siguranţă reuşeşti să termini la timp tot ce îţi propui. Dacă rămâi peste program, un coleg de echipă îţi dă o mână de ajutor în sarcinile de care trebuie să te ocupi.


Horoscop 8 mai 2017, Vărsător:

Pe plan profesional, continui să înveţi foarte multe lucruri noi şi, deşi este mult de muncă, nu te plângi absolut deloc. Din contră, această perioadă va cântări mult când vei hotărî să faci o schimbare în carieră. Spre seară, vrei să surprinzi o persoană dragă cu o vizită neaşteptată.


Horoscop 8 mai 2017, Peşti:

Eşti hotărâtă să faci o schimbare în ceea ce priveşte viaţa financiară, motiv pentru care cauţi drumuri noi şi proiecte pe care le începi în această perioadă. Îţi este puţin teamă de toate schimbările care vor urma, însă dacă ai încredere în tine lucrurile vor merge perfect şi în scurt timp vei vedea rezultatele pe care ţi le doreşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS