Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 mai 2017


Horoscop 6 mai 2017, Berbec:

S-ar putea ca sâmbătă să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva cumpărături; poate fi vorba despre un cadou cu care vreţi să vă surprindeţi o persoană dragă sau chiar despre câteva schimbări în locuinţă. Mare atenţie însă la banii pe care îi alocaţi acestei sesiuni de cumpărături; nu cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi.


Horoscop 6 mai 2017, Taur:

Lucrurile par să se mişte cu viteza luminii pentru Tauri. Oricât de mult încercaţi vă este tot mai greu să ţineţi pasul cu ele. De aceea astrele vă recomandă să nu vă mai opuneţi, ci să acceptaţi aceste schimbări. Veţi înţelege că va fi mult mai uşor şi chiar vă veţi adapta mai repede.


Horoscop 6 mai 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa sentimentală. Vă faceţi puţin timp liber pentru a vă asculta gândurile şi a vă face ordine în sentimente. S-ar putea ca o decizie foarte importantă să vă pună zâmbetul pe buze şi să vă aducă schimbarea de care aveaţi nevoie pentru a fi fericiţi/te.


Horoscop 6 mai 2017, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; vă este destul de uşor să vă faceţi înţeleşi/se şi chiar aveţi şansa să rezolvaţi câteva mici probleme sau neînţelegeri cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, vă distraţi în compania partenerului/ei de cuplu sau a prietenilor/elor apropiaţi/te.


Horoscop 6 mai 2017, Leu:

Astăzi reuşiţi să vă amânaţi planurile pe plan profesional şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale. Vreţi să vă faceţi ordine în relaţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu şi cu membrii/ele familiei. O discuţie serioasă vă poate ajuta să înţelegeţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi în continuare.


Horoscop 6 mai 2017, Fecioară:

Ziua de sâmbătă este doar despre viaţa personală; aveţi timp să vă ascultaţi inima şi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu astfel încât viitorul vostru să fie unul cât mai frumos. În cazul în care sunteţi singuri/e, puteţi face cuceriri importante în a doua parte a zilei.


Horoscop 6 mai 2017, Balanţă:

Vă doriţi de foarte mult timp să faceţi câteva schimbări în locuinţă, motiv pentru care decideţi ca ziua de astăzi să fie dedicată cumpărăturilor. Pentru a nu cheltui mai mult decât trebuie, asiguraţi-vă că înainte de a pleca de acasă vă faceţi o listă cu tot ce vă trebuie.


Horoscop 6 mai 2017, Scorpion:

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva pe plan profesional deoarece aveţi impresia că aţi intrat într-o rutină care nu vă place deloc. Hotărâţi că este timpul să preluaţi noi sarcini sau să transformaţi un vis pe care îl aveţi într-un proiect. Aveţi încredere în voi şi ascultaţi-vă intuiţia, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 6 mai 2017, Săgetător:

Ziua de sâmbătă este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei sentimentale. Aveţi ocazia să purtaţi o discuţie foarte matură cu persoana iubită, care vă va ajuta să rezolvaţi micile neînţelegeri pe care le-aţi avut în ultima perioadă.


Horoscop 6 mai 2017, Capricorn:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă, în care aveţi foarte multe lucruri pe cap pe care nu mai ştiţi cum să le rezolvaţi. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie, trebuie doar să îi permiteţi să pătrundă în spaţiul vostru şi să vă ajute.


Horoscop 6 mai 2017, Vărsător:

Proiectele numeroase în care v-aţi implicat în ultima perioadă v-au aglomerat foarte mult viaţa personală, iar relaţia dintre voi şi partenerul/a de cuplu are puţin de oferit. Trebuie să rezolvaţi această situaţie astfel încât să evitaţi certurile serioase şi chiar distanţarea definitivă.


Horoscop 6 mai 2017, Peşti:

Partenerul/a de cuplu se confruntă cu o mică problemă profesională în această perioadă şi are mare nevoie de voi. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp liber şi să îi oferiţi toată atenţia de care are nevoie deoarece va aprecia foarte mult ajutorul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS