Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 mai 2017


Horoscop 5 mai 2017, Berbec:

Vineri pare să fie o zi destul de aglomerată pentru voi deoarece aveţi de rezolvat câteva sarcini dificile, care vă pot da bătăi de cap. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Spre seară reuşiţi să comunicaţi deschis şi sincer cu un/o coleg/ă de echipă.


Horoscop 5 mai 2017, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Aveţi numeroase lucruri de care vreţi să vă ocupaţi şi prea puţin timp pentru a rezolva tot ce vă propuneţi. Poate că aveţi nevoie de puţin ajutor din partea colegilor/elor în sarcinile de la locul de muncă.


Horoscop 5 mai 2017, Gemeni:

Astăzi puteţi face câteva planuri destul de frumoase în ceea ce priveşte viaţa personală; poate fi vorba despre alegerile pe care aţi tot vrut să le faceţi, însă aţi găsit scuze pentru a nu ieşi din zona de confort. Acesta este, însă, momentul să îndrăzniţi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 5 mai 2017, Rac:

Ziua de azi pare să fie una mai dificilă pentru Raci; aveţi o stare de nelinişte şi agitaţie şi vă este dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale. Astrele vă sfătuiesc să evitaţi întâlnirile importante sau să faceţi schimbări în această perioadă.


Horoscop 5 mai 2017, Leu:

Pe plan profesional vă aşteaptă multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, însă aveţi mici probleme de concentrare şi puteţi eşua dacă nu cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Călcaţi-vă pe orgoliu şi acceptaţi faptul că aveţi nevoie de câteva mâini în plus pentru a rezolva cum trebuie toate sarcinile.


Horoscop 5 mai 2017, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi foarte concentraţi/te asupra unui proiect pe care reuşiţi să îl încheiaţi după o perioadă foarte dificilă. Şefii/ele sunt încântaţi/te de rezultat şi vă pot răsplăti cu un bonus pe măsură. Spre seară, s-ar putea ca o discuţie cu partenerul/a de cuplu să vă convingă să luaţi o decizie foarte importantă.


Horoscop 5 mai 2017, Balanţă:

Sunteţi uşor agitaţi/te şi vă este dificil să vă concentraţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu o mică problemă la care încă nu găsiţi rezolvare, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de echipă. Împreună reuşiţi să găsiţi o soluţie chiar eficientă, care va da roade imediat ce va fi pusă în aplicare.


Horoscop 5 mai 2017, Scorpion:

O persoană foarte dragă, cel mai probabil membru/ă al/a familiei sau prieten/ă apropiat/ă, vă poate propune să faceţi alături de el/ea o scurtă călătorie în interes de afaceri. Acceptaţi pe loc, mai ales că simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme chiar şi pentru o zi.


Horoscop 5 mai 2017, Săgetător:

Ziua de vineri pare să fie una foarte liniştită pentru Săgetători; încercaţi să uitaţi de problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă şi să vă relaxaţi. În relaţia cu partenerul/a de cuplu, lucrurile stau cum nu se poate mai bine; simţiţi că în sfârşit aţi găsit pe cineva care să vă completeze.


Horoscop 5 mai 2017, Capricorn:

Multe lucruri se întâmplă în viaţa voastră şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu ele. S-ar putea ca astăzi să fie o zi foarte bună pentru a purta discuţii frumoase cu o persoană în care aveţi multă încredere; reuşiţi să vă descărcaţi şi să găsiţi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 5 mai 2017, Vărsător:

Deşi aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă, sunteţi cu capul în nori şi visaţi la o vacanţă. Aveţi mici probleme de concentrare şi vă este destul de dificil să rezolvaţi sarcinile importante, motiv pentru care încercaţi să le amânaţi astfel încât să nu faceţi greşeli majore.


Horoscop 5 mai 2017, Peşti:

Pentru ca lucrurile să fie cât mai ordonate în viaţa voastră, este recomandat să trasaţi o linie între viaţa personală şi cea profesională. Încercaţi să vă rezolvaţi toate sarcinile la locul de muncă astfel încât atunci când ajungeţi acasă să fiţi prezenţi/te nu doar cu trupul, ci şi cu sufletul.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS