Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 mai 2017


Horoscop 31 mai 2017, Berbec:

Veţi rezolva destul de dificil sarcinile zilei de azi, din cauza unor probleme de familie care nu vă lasă să vă concentraţi. Nu este nimic grav, doar că nu sunteţi prea siguri/e de ceea ce se va întâmpla în continuare și sunteţi destul de îngrijoraţi/te pentru cei/le dragi vouă.


Horoscop 31 mai 2017, Taur:

Azi v-aţi propus să vă ocupaţi de sarcini plictisitoare, dar care nu mai suferă amânare. Cu toate acestea, nimic din ceea ce vă propuneţi nu se desfășoară conform planului, ceea ce vă va face să vă enervaţi, la un moment dat. Nu este însă neapărat ceva rău, pentru că veţi descoperi și ceva important în timpul acestui proces.


Horoscop 31 mai 2017, Gemeni:

Azi este posibil să mâncaţi sau să beţi cam mult, așa că veţi resimți efectele. Odihniţi-vă, hidrataţi-vă, luaţi o pastilă dacă simţiţi nevoia. Până la urmă nu veţi reține decât distracția, așa că nu vă mai faceţi atâtea procese de conștiință.


Horoscop 31 mai 2017, Rac:

Azi aveţi foarte multe treburi, mai ales în jurul casei, dar ceea ce vă dezamăgește cel mai mult este că cei/le dragi vă abandonează și vă lasă să faceţi totul singuri/e. Nu ştiţi de ce se comportă așa, mai ales că voi nu aţi face niciodată așa ceva. Până la urmă, terminaţi, dar tristețea din suflet rămâne.


Horoscop 31 mai 2017, Leu:

O sarcină suplimentară, neașteptată, va întrerupe azi responsabilitățile. Deși vă enervaţi că nu puteți duce totul la bun sfârșit, așa cum v-aţi propus, va trebui să acceptați, pentru că nu aveţi altă opțiune. Vă veţi descurca, așa că nu faceţi un capăt de lume din această întrerupere.


Horoscop 31 mai 2017, Fecioară:

Sunteţi plictisiţi/te azi și simţiţi că nu mai suportați rutina de zi cu zi. Ca să scăpaţi de această apăsare, veţi alege să mergeţi în cel mai apropiat magazin și să cumpăraţi ori bunuri de lux, ori mâncare din plin. Cu toate că pe moment veţi fi satisfăcuţi/te, mai târziu veţi regreta.


Horoscop 31 mai 2017, Balanţă:

Trebuie neapărat să terminaţi o serie de treburi în jurul casei. Așteptați musafiri sau aţi promis cuiva că vă veţi ocupa de respectivele sarcini. Nu aveţi însă niciun chef și abia rezistaţi să nu fugiţi din calea însărcinărilor voastre. Poate că ar trebui să vă oferiţi relaxarea de care aveţi nevoie.


Horoscop 31 mai 2017, Scorpion:

Ceva vă va da peste cap azi. Se întâmplă un lucru cu totul neașteptat, care vă va scoate din rutina voastră existențială. Vor fi o mulţime de telefoane sau pur și simplu încercări disperate din partea voastră de a lua legătura cu cineva care să vă ajute. Nu disperaţi, până la urmă se rezolvă totul.


Horoscop 31 mai 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi implicaţi/te în tot felul de evenimente sociale: parcă toată lumea vrea să tragă de voi. Partea negativă este că sunteţi extrem de obosiţi/te, dar încercaţi totuși să vă achitați de toate aceste sarcini. Relaxaţi-vă, voi sunteţi mai importanţi/te.


Horoscop 31 mai 2017, Capricorn:

Azi trăiţi totul în mod exagerat. Sunteţi optimişti/te și pline de speranță și sunteţi convinşi/se că vă puteți achita de orice se întâmplă în jurul vostru. Rezultatul va fi că vă veţi consuma inutil, veţi rămâne fără niciun pic de energie și veţi ajunge să fiţi incapabili/e să terminaţi tot ceea ce aveţi de făcut.


Horoscop 31 mai 2017, Vărsător:

Sunteţi deprimaţi/te și apatici/e, deși nu aveţi neapărat un motiv pentru aceste sentimente. În loc să staţi în casă să vă plângeţi de milă, mai bine aţi ieși; chiar dacă nu aveţi chef să vedeţi pe nimeni, cumpăraţi-vă ceva frumos; veţi vedea cum vă veţi simți instant mai bine. Până la urmă, totul trece.


Horoscop 31 mai 2017, Peşti:

Azi prietenii/ele voştri/astre vor să iasă la cumpărături, să cinați sau pur și simplu să vă distrați în oraș. Ar fi bine să vă gândiţi la faptul că aţi decis să faceţi câteva economii. Ca să împacaţi ambele dorințe, pur și simplu limitaţi ceea ce veţi cheltui în această seară.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS