Horoscop Urania zilnic: luni, 22 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 mai 2017


Horoscop 22 mai 2017, Berbec:

Dacă veţi reuși să vă înfrânaţi azi de la a depune prea multă pasiune, veţi fi la adăpost de neplăceri. Toată lumea este entuziasmată și are un comportament intens, ceea ce poate fi dificil, deoarece acesta este perimetrul vostru. Persoanele pe care vă bazaţi de obicei să fie calme nu vor mai fi așa, așa că aveţi grijă!


Horoscop 22 mai 2017, Taur:

Sunteţi optimişti/ste azi și veţi face un bine imens unei persoane le care ţineţi. Aceasta vă povestește prin ce situație dramatică trece, dar, departe de a îi împărtăși viziunea negativă, voi îi arătați că lucrurile se pot termina cu bine. Va aprecia enorm gestul vostru și va profita de pe urma sa.


Horoscop 22 mai 2017, Gemeni:

Azi vă veţi lua inima în dinți și veţi pune bazele unui proiect la care visaţi de multă vreme, implicând mai ales partea sa personală. Este posibil să vă luaţi un/o partener/ă de afaceri sau chiar să decideţi că o afacere a voastră are nevoie de primul/a angajat/ă, pentru că nu mai faceţi față singuri/e. Felicitări!


Horoscop 22 mai 2017, Rac:

Dacă vreţi să puneţi punct unei relații, fie ea sentimentală sau profesională, azi vi se va oferi un motiv să mai credeţi în ea. Începeţi din nou să vibraţi de optimism, dar astrele sunt de părere că nu va dura prea mult și veţi fi nevoiţi/te să acceptați că v-aţi înșelat.


Horoscop 22 mai 2017, Leu:

Înfrânaţi-vă azi entuziasmul, pentru că vă va duce prea departe. Începeţi o relație sau un proiect care vă oferă speranțe imense, dar în care astrele nu au atâta încredere. Problema este că tindeţi să renunţaţi la ceva sigur, care aduce armonie în viața voastră, pentru această noutate plină de nesiguranță. Gândiţi-vă bine!


Horoscop 22 mai 2017, Fecioară:

Dacă este o sarcină sau o hotărâre pe care aţi luat-o în ultima perioadă, dar pe care nu aţi putut să o duceţi la bun sfârșit, acum este momentul să reîncercaţi să o daţi gata. Poate că vi se pare imensă, impresionantă, înspăimântătoare, dar veţi vedea că energia de astăzi este mai puternică decât frica.


Horoscop 22 mai 2017, Balanţă:

Deşi v-aţi pregătit în detalii ziua de astăzi şi abia aşteptaţi să vă bucuraţi de planurile voastre, o veste venită din partea unei persoane foarte dragi vă face să anulaţi totul. Poate fi vorba despre o mică problemă pe care trebuie să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să ţineţi lucrurile sub control.


Horoscop 22 mai 2017, Scorpion:

Aveţi grijă ce spuneţi despre persoanele care nu vă plac azi, deoarece aveţi tendința de a arunca vorbe nepotrivite prea tare, atrăgând în mod nedorit atenția asupra voastră. Mai mult, chiar dacă persoana în cauză știe că nu o suportați, nu se va simți prea bine surprinzându-vă în timp ce o criticaţi.


Horoscop 22 mai 2017, Săgetător:

Tot ce vă doriţi azi este să scăpaţi dintr-o situație pe care pur și simplu nu o mai suportați. Este vorba de un compromis pe care aţi ales să îl faceţi. Regretați decizia voastră, dar ştiţi că trebuie să o duceţi la capăt și, atunci când veţi putea pleca, pur și simplu veţi sparge ușa (deși sper că nu la propriu).


Horoscop 22 mai 2017, Capricorn:

Ceva ce faceţi azi vă va face să vă simţiţi nişte persoane mai bune, ca și cum, dintr-odată, aţi merita toate lucrurile pozitive care vi se întâmplă. Nici măcar nu este ceva măreț, doar o mână de ajutor, dar acordată din suflet și la timpul potrivit; veţi înțelege astăzi cât de mult contează gesturile mici.


Horoscop 22 mai 2017, Vărsător:

Nu ar fi rău să arătați mai mult entuziasm azi, mai ales către o persoană care se străduiește din răsputeri să vă facă pe plac. Chiar dacă nu ghicește întotdeauna ceea ce vreţi, nu ar strica să fiţi mai atenţi/te și să observaţi că depune eforturi.


Horoscop 22 mai 2017, Peşti:

Trebuie să faceţi ceva azi, o responsabilitate pe care o amânaţi de multă vreme. Nu vă veţi simți prea bine dacă veţi fi mereu apăsaţi/te de misiunea voastră. Poate că ar fi mai bine să faceţi totul de dimineață, pentru ca apoi să staţi liniştiţi/te.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS