Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 mai 2017


Horoscop 20 mai 2017, Berbec:

Dacă există o persoană în cercul vostru cu care nu vă înţelegeţi prea bine, azi este cel mai bun moment pentru a încerca să cooperaţi cu el/ea. Comunicarea este facilitată de astre, așa că primiţi răbdarea, dar și excelenta intuiție care vă vor ajuta să îi descifraţi personalitatea.


Horoscop 20 mai 2017, Taur:

Astăzi va trebui să hotărâţi într-o situație nouă, în care nu aţi mai fost puşi/se niciodată până acum. Din fericire, aveţi la îndemână o intuiție extraordinară, care lucrează în folosul vostru, așa că nu veţi avea nicio problemă în a vă hotărî. Este minunat că reuşiţi să vă bazaţi numai pe instinctul vostru.


Horoscop 20 mai 2017, Gemeni:

Azi întâlniţi un/o coleg/ă nou/ă de serviciu sau discutați cu o persoană cu care abia aţi făcut cunoștință. Sunteţi unii/ele dintre puținii/ele care reușesc să se apropie de respectivul om, datorită sociabilității voastre. Mai mult, se pare că între voi există șansa de a se înfiripa ceva mai mult.


Horoscop 20 mai 2017, Rac:

Dacă există o problemă de cuplu pe care doriţi de multă vreme să o dezbateți cu partenerul/a vostru/astră, acum este cel mai bun moment. Aveți amândoi o stare propice găsirii de soluții și nu vă veți simți jigniți de criticile pe care vi le faceți, ci aveți înțelepciunea și deschiderea de a le primi așa cum trebuie.


Horoscop 20 mai 2017, Leu:

Mama voastră sau o cunoștință apropiată, trece prin probleme destul de grave. Din păcate, nu aveţi cu ce să o ajutați, tot ceea ce își dorește este doar să o ascultați. Va fi extrem de important că are o ureche plecată la necazurile sale și poate astfel chiar să găsească o soluție la ceea ce experimentează.


Horoscop 20 mai 2017, Fecioară:

Sâmbătă descoperiţi o persoană care vă spulberă dorința de singurătate, pe care aţi tot resimțit-o în ultima perioadă. Nu este vorba neapărat de ceva sentimental, poate fi vorba pur și simplu de cineva care este pe cale să vă devină prieten/ă foarte bun/ă. Vă veți face bine unul/ei altuia/eia.


Horoscop 20 mai 2017, Balanţă:

Reuşiţi astăzi să descoperiţi o sursă financiară care vă poate rezolva o problemă bănească. Poate că vă luaţi un al doilea loc de muncă sau reuşiţi să găsiţi ceva de lucrat de acasă. Este de asemenea posibil să fructificaţi o pasiune de-a voastră, important este că scăpaţi de dificultăți și aveţi și motive să vă simţiţi mândri/e de voi.


Horoscop 20 mai 2017, Scorpion:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de încărcată pentru Scorpioni; din fericire, încă de la primele ore ale dimineţii faceţi tot posibilul să vă prioritizați timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi/te să rămâneţi peste program. Spre seară, ieşiţi în oraş alături de prietenii/ele apropiaţi/te.


Horoscop 20 mai 2017, Săgetător:

Acceptați azi să renunţaţi la ceva ce vă doreaţi foarte mult, dar care vă putea pune în pericol, grație influenței prietenilor/elor voştri/astre sau al/a partenerului/ei. Deși nu aveţi nici cea mai mică teamă pentru voi înşivă/sevă, începeţi să vă gândiţi la ceea ce simt ei/ele și cedaţi. Mâine nu veţi mai gândi însă la fel.


Horoscop 20 mai 2017, Capricorn:

Ziua de sâmbătă începe cu o discuţie destul de interesantă cu partenerii/ele de afaceri. S-ar putea să primiţi un proiect frumos şi important, care vă va aduce numai beneficii într-un timp foarte scurt. Veţi munci mai mult, însă răsplata va fi pe măsură.


Horoscop 20 mai 2017, Vărsător:

Veţi mai liniştiţi azi, după o zi dificilă și acceptați să învăţaţi ceva de la o persoană cu care faceţi cunoștință. Poate fi vorba de o abilitate practică sau de valorificarea unei înzestrări artistice, cert este că vă descurcaţi de minune; sunt șanse chiar să faceţi bani de pe urma ei.


Horoscop 20 mai 2017, Peşti:

Azi sunteţi în centrul atenţiei, ceea ce îi face fericiți pe toți. Vă veţi simți foarte bine, veţi străluci și veţi fi ca o rază de lumină pentru cei/le din jur. Și dacă nu lucraţi, vă veţi bucura însă de momente speciale, pentru că aduceţi tot ce este bun în viața familiei sau a prietenilor/elor voştri/astre.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS