Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 mai 2017


Horoscop 19 mai 2017, Berbec:

Ajungeți să vă certați azi destul de puternic cu unul/a dintre colegii/ele voştri/astre de muncă, iar problema și mai mare este că conflictul vostru se va face auzit în tot spațiul de lucru și va atrage atenția tuturor asupra voastră. Poate că ar fi bine să coborâți vocea sau chiar să puneți capăt cerții, nu este locul pentru ea.


Horoscop 19 mai 2017, Taur:

Vă veţi contrazice cu partenerul/a vostru/astră de cuplu azi pentru că nu vreţi să încercaţi ceva ce el/ea vă propune. Deși sunteţi obişnuiţi/te cu acest tip de controverse, de această dată el/ea nu se lasă și insistă, afirmând că s-a săturat de atitudinea voastră. Începeţi să vă temeţi și ajungeţi la concluzia că poate ar trebuie să fiţi voi cei/le care cedează astăzi.


Horoscop 19 mai 2017, Gemeni:

O persoană apropiată vă enervează de ceva vreme și, deși aţi reușit până acum să treceţi cu grație peste tot ceea ce a făcut ea, acum pur și simplu nu mai reuşiţi. Sunteţi ironici/e și sarcastici/e la adresa ei și îi aruncaţi în față toate criticile pe care le-aţi reprimat. În sfârșit, vă simţiţi mai bine.


Horoscop 19 mai 2017, Rac:

Azi ar trebui să renunţaţi la atitudinea voastră obișnuită, de a evita conflictul și să spuneţi ceea ce credeţi persoanelor care vă irită. Este timpul să puneţi piciorul în prag pentru că multă lumea confundă bunătatea voastră cu naivitatea și nu vă apreciază la adevărata valoare.


Horoscop 19 mai 2017, Leu:

Din păcate, vineri nu aveţi nicio șansă de a vă impune autoritatea, așa cum faceţi de obicei, pentru că toată lumea pare să o conteste. Nici măcar persoanele care vă credeau de obicei fără niciun efort nu mai iau de bune cuvintele voastre. Oare aţi făcut ceva ca să meritați această reacție?


Horoscop 19 mai 2017, Fecioară:

Lumea vociferează azi în jurul vostru, iar voi sunteţi unii/ele dintre puținele persoane care reușesc să rămână calme în ciuda tuturor dificultăților. Sunteţi obişnuiţi/te cu această atitudine și nu v-a deranjat niciodată să apelaţi la ea; pur și simplu îi ignoraţi pe cei/le care par puși/se pe ceartă și vă vedeţi de viața voastră.


Horoscop 19 mai 2017, Balanţă:

Pregătiţi-vă pentru o zi în care veţi avea foarte multe idei, mai ales în câmpul profesional. Nu ar strica să vă luaţi cu voi o agendă pe care să puteți nota, ca să fiţi siguri/e că nu pierdeţi nimic din vedere, dar, dacă vă bucuraţi de o ținere de minte bună, puteți renunța la acest pas.


Horoscop 19 mai 2017, Scorpion:

Astăzi vă aprindeţi foarte tare și intraţi într-o discuție în contradictoriu pentru că este vorba de un subiect care vă pasionează. Este dificil pentru voi să rămâneţi indiferenţi/te dacă e vorba de ceva ce vă place, dar nici nu este cazul să reacţionaţi atât de agresiv. Poate că ar fi mai bine să ieşiţi să luaţi o gură de aer atunci când simţiţi că nu mai puteți.


Horoscop 19 mai 2017, Săgetător:

Cineva jignește o persoană la care voi ţineţi mult, așa că e normal că vă aprindeţi imediat. Cu greu vă puteți abține să nu izbucniţi într-o adevărată criză de furie, pentru că simţiţi nevoia să fiţi foarte protectori/are. Vă va lua ceva timp până să vă calmaţi și toată ziua va sta sub semnul acestei izbucniri.


Horoscop 19 mai 2017, Capricorn:

Sunteţi competitivi/e azi și vă ieşiţi din fire atunci când aveţi impresia că sunteţi ignoraţi/te în favoarea unui/ei coleg/e de muncă. Cu toate acestea, nu veţi fi foarte critici/e, deoarece ştiţi prea bine că o asemenea atitudine vă poate dăuna reputației. Dar nici nu vă simţiţi prea bine să înghiţiţi în tăcere.


Horoscop 19 mai 2017, Vărsător:

Astăzi daţi naștere unei adevărate furtuni atunci când faceţi o afirmație foarte gravă despre una dintre persoanele din jurul vostru. Problema este că nici voi nu ştiţi prea bine dacă ceea ce spuneţi este sau nu adevărat și sunteţi oarecum surprinşi/se de amploarea pe care au dobândit-o lucrurile.


Horoscop 19 mai 2017, Peşti:

Chiar dacă nu este un lucru drept, azi ar fi cazul să vă asumaţi rolul de sacrificiu și să fiţi la mijloc între două persoane care se ceartă. Chiar dacă nu este neapărat ceva ce să vă facă plăcere, va fi necesar să faceţi acest lucru, pentru că sunteţi unii/ele dintre salvatorii/arele unei zile pline de conflicte.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS