Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 mai 2017


Horoscop 14 mai 2017, Berbec:

Dacă începeţi un proiect nou azi, ar fi cazul să faceţi și câteva cercetări pentru el, nu să vă lăsaţi doar în voia inspirației voastre de moment. De multe ori, aveţi impresia că orice idee a voastră este minunată, de origine divină, dar vă lăsaţi luaţi/te de val și obţineţi exact efectul opus.


Horoscop 14 mai 2017, Taur:

Astăzi va fi extrem de vizibilă latura voastră practică. Decideţi să vă sacrificaţi planurile pentru a rămâne să faceţi curățenie sau mâncare sau ca să vă luaţi o povară de pe umeri pentru săptămâna viitoare. Cu toate acestea, veţi fi răsplătiţi/te pentru atitudinea voastră spre seară, atunci când vă vin niște prieteni/e în vizită.


Horoscop 14 mai 2017, Gemeni:

Discutaţi azi cu unul/a dintre prietenii/ele voştri/astre, care pare trist/ă, pentru că doar așa veţi descoperi motivul pentru care este supărat/ă. Va fi important să daţi dovadă de această atitudine pentru că sunteţi singurii care îl/o poate consola. După ce îl/o veţi face să își revină, veți avea parte de o noapte de pomină.


Horoscop 14 mai 2017, Rac:

Azi este ziua de naștere a unei cunoștințe și aţi descoperit cadoul perfect pentru ea. Problema este că persoana în cauză are gusturi preţioase, care v-ar putea topi o mare parte din economii. Dacă simţiţi însă nevoia să luaţi acel cadou și nu vă codiţi să investiţi în relația voastră, eu vă sfătuiesc să o faceţi.


Horoscop 14 mai 2017, Leu:

Vreţi să îi faceţi o surpriză partenerului/ei vostru/astre, dar sfatul astrelor este să vă gândiţi foarte bine la el/ea înainte de a o face. Problema este că voi nu luaţi în considerare ceea ce își dorește el/ea, ci puneţi la cale ceva ce v-ar încânta pe voi și s-ar putea să nu primiţi reacția scontată.


Horoscop 14 mai 2017, Fecioară:

Ţineţi cartea de bucate preferată la îndemână, pentru că duminică vă veţi distra de minune gătind. Invitaţi și niște prieteni/e la voi și aţi obținut rețeta unei zile perfecte, una în care vă veţi simți de minune fără a cheltui prea mult. Mai ales dacă staţi la curte, efectul va fi unul de zile mari.


Horoscop 14 mai 2017, Balanţă:

Vă pasionează un subiect extrem de mult și astăzi nu vreţi decât să citiţi despre el în pace. Cu toate acestea, parcă vă codiţi să mergeţi împotriva prietenilor/elor care au plănuit o zi plină de aventuri. Nu toată lumea se distrează însă la fel, iar sfatul meu este să faceţi ceea ce consideraţi că vă împlinește.


Horoscop 14 mai 2017, Scorpion:

Vă lăsaţi azi atraşi/se într-o teorie a conspirației, pretextând că o faceţi din obligație, dar trebuie să recunoaşteţi că vă place puțin. Vă implicaţi atât de mult încât la un moment dat începeţi să vă simţiţi ca într-un film. Veţi afla ceva în cele din urmă, dar nu ceea ce vă doreaţi.


Horoscop 14 mai 2017, Săgetător:

Azi călătoriţi într-un loc care vă place mult, în natură. Vă veţi distra de minune, chiar dacă sunteţi singuri/e. Vestea bună este că nu veţi rămâne doar voi, pentru că la un moment dat descoperiţi pe cineva cu care vă înţelegeţi foarte bine și care poate deveni chiar ceva mai mult.


Horoscop 14 mai 2017, Capricorn:

Dacă nu renunţaţi la ambiție, veţi descoperi că azi nu vă mai distraţi din cauză sa. Sunteţi într-un grup numeros și practicați sporturi sau jocuri de societate, dar voi nu puteți accepta că nu sunteţi cei/le mai buni/e și faceţi tot posibilul să câştigaţi. Nu este cel mai important lucru.


Horoscop 14 mai 2017, Vărsător:

Astăzi veţi descoperi o cauză în care credeţi cu putere. Poate fi vorba de o acțiune de caritate sau de un voluntariat, dar ideea este că vă încântă peste măsură. Veţi întâlni și oameni pe care îi înţelegeţi și cu care vă veţi întreține de minune. S-ar putea să ajungeţi departe cu această iniţiativă a voastră.


Horoscop 14 mai 2017, Peşti:

Vă întâlniţi azi cu un/o tip/ă care vă plictisește destul de mult, deși vă atrage din punct de vedere fizic. Vreţi ceva de la el/ea, dar nu ştiţi dacă o să puteți trece peste faptul că nu aveți ce discuta. Sfatul astrelor este să vă distraţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS