Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 mai 2017


Horoscop 13 mai 2017, Berbec:

Mintea voastră este extrem de puternică azi, așa că nu fiţi miraţi/te dacă tot ceea ce veţi visa se va adeveri. Singura manieră în care puteți pierde este să nu aveţi suficientă încredere în voi, dar la cum sunteţi voi construiţi/te, acest lucru este aproape imposibil. Pregătiţi-vă pentru o zi măreață.


Horoscop 13 mai 2017, Taur:

Azi primiţi tot ceea ce vă doriţi, dar acest lucru nu va fi neapărat unul bun. Se pare că vă bazaţi mai degrabă pe raționamente greșite și că nu ştiţi prea bine care sunt lucrurile de care aveţi nevoie, luptând și bucurându-vă de reușite care nu vă vor ajuta cu nimic.


Horoscop 13 mai 2017, Gemeni:

Sunteţi atât de siguri/e de voi astăzi încât nici măcar nu veţi mai considera necesar să vă verificaţi proiectele de la muncă sau să vă mai întrebaţi o dată dacă ceea ce faceţi este bine. Din păcate, sunteţi supuşi/se și greșelii - și din cauza lipsei de atenție, veţi ajunge să o daţi în bară. Nu va fi însă nimic grav.


Horoscop 13 mai 2017, Rac:

Încrederea în voi vă ajută extrem de mult sâmbătă; puneţi întrebarea corectă la timp și veţi primi răspunsul pe care îl aşteptaţi. Poate fi vorba de o nouă relație sau de o propunere de colaborare; important este că vă luaţi inima în dinți și astfel obţineţi ceea ce vă doreaţi. Poate fi o lecție și pentru viitor.


Horoscop 13 mai 2017, Leu:

Ceva din viața voastră merge atât de bine încât vă oferă siguranța de a realiza o schimbare importantă. Este posibil să decideţi să vă mutați în această perioadă sau să schimbaţi locul de muncă pe unul nou, mult mai riscant. Pârghia voastră de siguranță vă va ajuta să faceţi în sfârșit tot ceea ce vă doriţi.


Horoscop 13 mai 2017, Fecioară:

Începeţi să regretați o decizie pe care aţi luat-o de curând. Realizaţi că, deși v-aţi gândit foarte bine la ea, din păcate nu aţi luat toți factorii în considerare. Cu toate acestea, azi aveţi toate șansele de a schimba ceea ce s-a întâmplat și de a o lua în direcția cea bună; este o ocazie care nu se ivește prea des în viață.


Horoscop 13 mai 2017, Balanţă:

Partenerul/a sau prietenii/ele voştri/astre sunt peste măsură de entuziasmați azi, dar voi nu reuşiţi să înţelegeţi care este sursa stării lor, mai ales că ştiţi ceva ce ei nu știu și care ar putea avea puterea de a le schimba cu totul dispoziția. Decideţi însă să mai așteptați și să le comunicaţi mai târziu vestea, ca să nu le stricaţi starea.


Horoscop 13 mai 2017, Scorpion:

Astăzi vă bucuraţi de compania persoanelor din jurul vostru. Astrele vă pot scoate în cale oameni noi cu care ajungeţi să interacţionaţi foarte bine şi care pot avea o influenţă foarte bună asupra voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, acesta este cel mai bun moment pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 13 mai 2017, Săgetător:

Trebuie să cooperaţi astăzi cu o persoană pe care nu o prea toleraţi. Deși înțelegi prea bine care sunt motivele pentru care ar trebui să treceţi peste sentimentele personale, nu reuşiţi să o faceţi. Până la urmă, totul se năruie și veţi ajunge să vă învinovăţiţi singuri/e.


Horoscop 13 mai 2017, Capricorn:

Aveţi ceva de terminat azi la muncă și ignoraţi toate tentativele colegilor/elor voştri/astre de a vă distrage atenția. Până la urmă, intimidaţi/te de șușotelile lor, cedaţi, dar o faceţi tot cu gândul la ceea ce aveţi de făcut. Nu este nimic greșit în a fi ambiţioşi/ase și ar trebui să ştiţi acest lucru.


Horoscop 13 mai 2017, Vărsător:

Vă chinuie câteva griji azi și nu prea ştiţi cum să vă scuturaţi de ele. Problema este că nimeni nu pare să vi le împărtășească, deși acestea au legătură cu familia sau cu partenerul/a vostru/astră. Până la urmă, nu mai rezistaţi și, din fericire, aceștia vor reuși să vă liniștească temerile.


Horoscop 13 mai 2017, Peşti:

Vă bântuie un început de pesimism, diferit de personalitatea voastră vibrantă, sclipitoare. Cu toate acestea, vă păstraţi aceeași atitudine plină de veselie în fața celorlalți, ceea ce vă ajută, în mod ironic, să vă reveniţi până la urmă singuri/e. Intuiţi acum puterea pe care o are propria voastră atitudine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS