Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 mai 2017


Horoscop 12 mai 2017, Berbec:

Astăzi vi se cere un sfat, dar nu primiţi decât câteva detalii minore în ceea ce privește problema persoanei respective. La început aveţi tendința de a refuza, deoarece consideraţi că nu are încredere în voi, dar sfatul astrelor este să încercaţi să fiţi răbdători/are; veţi ajunge curând și la inima necazului său.


Horoscop 12 mai 2017, Taur:

Azi vă simţiţi puternici/e și plini/e de energie, dar aproape că nici nu ştiţi ce să faceţi cu tot timpul vostru liber. Veţi termina sarcinile de la muncă mai devreme și vă veţi apuca chiar de ceva ce trebuie rezolvat săptămâna viitoare, dar și acasă faceţi curățenie, așa că în weekend veţi fi liberi/e.


Horoscop 12 mai 2017, Gemeni:

Un vis pe care îl aveţi spune foarte multe despre voi și despre dorințele voastre. Se pare că aveţi anumite probleme cărora nu le-aţi dat prea multă importanță, dar care v-au afectat mult mai mult decât aţi fi putut crede. Ţineţi cont de ceea ce vă revelează subconștientul.


Horoscop 12 mai 2017, Rac:

Vineri aveţi chef să petreceţi timp alături de cei/le dragi. Stați împreună în timpul zilei și priviți un serial sau amuzați-vă cu un joc de societate, iar seara ieșiți împreună la film sau comandați pizza acasă. Este important ca din când în când să vă întăriți legăturile și să deveniți mai uniți.


Horoscop 12 mai 2017, Leu:

Un articol pe care îl citiţi în ziar sau în revista preferată ori o emisiune la TV vă îndeamnă azi să vă interesaţi de un subiect cu care nu aveaţi de-a face până acum. Vă veţi descoperi o pasiune nouă, la care nu aţi avut acces și vă veţi simți împliniţi/te în compania sa. Este o zi foarte bună din acest punct de vedere.


Horoscop 12 mai 2017, Fecioară:

V-aţi gândit de multă vreme că v-ar plăcea să faceţi ceva creativ, extraordinar, dar nu v-aţi considerat niciodată suficienţi/te de talentaţi/te pentru a o face? Se pare că azi aveţi intuiție din plin, iar acest lucru vă va ajuta. Nu vă mai trebuie decât un strop de ambiție pentru a vă începe cartea sau pictura de geniu.


Horoscop 12 mai 2017, Balanţă:

Azi nu aveţi chef de nimic, așa că nu veţi străluci la niciuna dintre îndatoririle voastre. Cu toate acestea, reuşiţi să treceţi peste toate provocările zilei fără nicio problemă, dar doar datorită faptului că aveţi parte de persoane care vă protejează. Dacă nu ar fi fost ei, cu siguranță lucrurile nu ar fi fost atât de simple.


Horoscop 12 mai 2017, Scorpion:

Ziua voastră se va desfășura bine. Vă plângeţi toată ziua pentru că aveţi impresia că primiţi cele mai grele sarcini, dar până la urmă vă achitați de toate. Mai mult, veţi fi și răsplătiţi/te pentru eforturile voastre, ceea ce vă demonstrează că aţi adoptat cea mai bună atitudine.


Horoscop 12 mai 2017, Săgetător:

Astăzi veţi afla o veste năucitoare prin telefon. Este ceva la care nu vă aşteptaţi sub nicio formă și al cărui impact asupra viitorului vostru este incert. Se poate să aveţi parte de evoluții pozitive, sau dimpotrivă, numai de neplăceri; totul depinde de cum veţi administra voi această situație.


Horoscop 12 mai 2017, Capricorn:

Vă aşteptaţi la cu totul altceva de la ziua de azi, dar până la urmă vă veţi descurca cu ceea ce aveţi. Speraţi să vă distraţi și să aveţi parte de o porție de relaxare, dar astrele sunt de părere că mai degrabă veţi ajunge să munciţi continuu. Partea bună este că veţi fi mai liberi mâine.


Horoscop 12 mai 2017, Vărsător:

Faceţi curat în casă, chiar dacă nu se află pe lista voastră de priorități azi, este sfatul pe care vi-l oferă astrele. Se pare că veţi primi o vizită din partea unei persoane a cărei părere contează mult pentru voi și va fi recomandat să fiţi la înălțime. Nici măcar nu este atât de greu.


Horoscop 12 mai 2017, Peşti:

Aşteptaţi-vă la lucruri mărețe azi, chiar dacă nu le veţi resimți imediat consecințele pozitive. Este posibil să descoperiţi o sursă prețioasă de inspirație, care să vă ajute să scrieţi un roman, să pictaţi sau să compuneţi ceva ce va fi celebru. Desigur, vă așteaptă o lungă perioadă de muncă, dar puteți începe deja să visaţi la succes.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS