Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 30 aprilie 2017


Horoscop 30 aprilie 2017, Berbec:

Duminică vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele dragi din viaţa voastră, în special cu partenerul/a de cuplu. Este posibil ca spre seară să aveţi parte de o mică surpriză venită din partea unui om din trecut.


Horoscop 30 aprilie 2017, Taur:

Ziua de azi este una foarte specială pentru Tauri; sărbătoriţi un eveniment special cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Sunteţi tot timpul cu zâmbetul pe buze şi aveţi parte doar de surprize frumoase din partea celor dragi. Spre seară primiţi şi o veste care vă poate schimba radical planurile pentru viitorul apropiat.


Horoscop 30 aprilie 2017, Gemeni:

Primiţi o sumă de bani care vă va ajuta să vă schimbi stilul de viață, sau să faceţi o achiziție la care visaţi de multă vreme. Aveţi șanse să vă mutați într-un loc mai bun, să vă cumpăraţi o casă sau să investiţi într-un aparat care vă va ușura existența. Veţi fi extrem de fericiţi/te.


Horoscop 30 aprilie 2017, Rac:

Persoana iubită v-a ajutat foarte mult pe plan profesional în această perioadă, motiv pentru care astăzi faceţi tot posibilul să vă revanşaţi faţă de ea. Este posibil ca o cină romantică în oraş să se încheie cu o propunere destul de interesantă din partea partenerului/ei.


Horoscop 30 aprilie 2017, Leu:

Ziua de duminică este una specială pentru Lei; schimbările care au loc pe plan sentimental vă pun zâmbetul pe buze. Interacţiunea cu persoanele din jurul vostru pare să fie una frumoasă în această perioadă. Spre seară, aveţi parte de o discuţie matură cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 aprilie 2017, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi micile neînţelegeri pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu; dacă vreţi să depăşiţi cât mai repede această situaţie, este recomandat să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisuri. Spre seară petreceţi câteva momente speciale în compania prietenilor/elor.


Horoscop 30 aprilie 2017, Balanţă:

Azi cunoaşteţi o persoană pe care o admiraţi de multă vreme, cel mai probabil o femeie. Descoperiţi că este chiar mai fascinantă decât credeaţi și vă va trezi chiar și mai mult respect. Mai mult, învăţaţi și ceva important de la ea, un sfat pe care îl veţi aplica de acum încolo cu exactitate.


Horoscop 30 aprilie 2017, Scorpion:

Relaţia pe care o aveţi cu un/o membru/ă al/a familiei sau un/o prieten/ă foarte apropiat/ă vă ajută să intraţi în contact cu un/o posibil/ă partener/ă; această persoană are încredere în visurile voastre şi îşi doreşte să investească în acel proiect pe care visaţi să îl puneţi în picioare. Acum trebuie doar să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 30 aprilie 2017, Săgetător:

Lucrurile pe plan sentimental par să fie tot mai dificile pentru Săgetători; este posibil ca o mică ceartă cu partenerul/a de cuplu sau o persoană foarte dragă să vă convingă să luaţi o decizie destul de importantă, pe care aţi tot amânat-o în ultima perioadă. Este timpul să vă faceţi ordine în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din viaţa voastră.


Horoscop 30 aprilie 2017, Capricorn:

Vă doriţi să faceţi o schimbare pe plan profesional şi profitaţi de această mică vacanţă pentru a vă contura ideile şi a gândi strategii. Sunteţi pe drumul cel bun, trebuie doar să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi/te de părerile oamenilor din jurul vostru. Contează mult să mergeţi mai departe indiferent de cât de dificil pare să fie calea voastră.


Horoscop 30 aprilie 2017, Vărsător:

Ziua de duminică pare să vă aducă o veste frumoasă din partea unei persoane foarte dragi; din acest motiv sunteţi tot timpul cu zâmbetul pe buze şi nimeni şi nimic nu vă poate schimba starea de spirit. Spre seară petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu sau a prietenilor/elor apropiaţi/te.


Horoscop 30 aprilie 2017, Peşti:

Astăzi este un moment bun pentru a lua o decizie importantă pe plan sentimental. Dacă până acum nu eraţi foarte siguri/e ce vreţi de la relația actuală, azi veţi realiza în sfârșit. Balanța înclină însă spre o perioadă de singurătate, așa că nu vă bucuraţi prea mult. Dar este ceea ce vreţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS