Horoscop Urania săptămânal: 24-30 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 24-30 aprilie 2017


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Berbec:

Din 28 aprilie, nivelul vostru de energie ar putea crește mult. S-ar părea că intrarea lui Venus în zodia nașterii Berbec vă va aduce un plus de vigoare, dar ar fi bine să vă folosiţi de ea în mod înțelept. Altfel, există posibilitatea să vă epuizaţi prea mult, supraapreciindu-vă capacitatea de a face față la efort. Ţine doar de voi să vă restabiliţi echilibrul.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Taur:

Luna Nouă din 26 aprilie se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că debutează o perioadă de două săptămâni în care veţi fi cu bateriile încărcate la maximum. Vă simţiţi bine în general, acest lucru se vede, iar starea voastră de spirit coincide cu felul optimist în care vedeţi lumea. Încercaţi să cultivaţi această stare pentru cât mai mult timp posibil!


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Gemeni:

Ar fi bine ca în următoarele două săptămâni să nu vă implicaţi în intrigi și nici să nu duceţi mai departe zvonuri. Aceste lucruri se pot întoarce mai devreme sau mai târziu împotriva voastră. Aveţi şansa de a cunoaște persoane noi care aduc un suflu proaspăt în viața voastră sau care rezonează cu idealurile și valorile în care credeţi voi.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Rac:

În zilele de 28 şi 29 aprilie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea concepe în minte tot felul de scenarii care mai de care mai fanteziste. Pentru a nu vă risipi energia cultivându-le, este important să le alungaţi rapid din gândul vostru. Cu siguranță aveţi alte lucruri mai importante pe care aţi putea să vă axaţi zilele acestea.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Leu:

Ziua de 30 aprilie se distinge prin intrarea Lunii în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să nu terminaţi sfârşitul lunii într-o notă prea pozitivă. Cel mai probabil, ultima zi a acestei luni vă surprinde mai sensibili/e decât de obicei, predispuşi/se să luaţi lucrurile prea personal sau să dramatizaţi ceea ce vi se întâmplă. Faceţi în aşa fel încât să puteţi privi lumea din alt unghi!


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Fecioară:

Luna Nouă din data de 26 se formează tocmai în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că în săptămânile următoare vor avea loc evenimente care vă provoacă să aduceţi unele schimbări mult așteptate sistemului vostru de valori, principii și credințe. Oricare ar fi acestea, luaţi aminte că veţi avea mult de câștigat dacă ştiţi când trebuie să fiţi consecvenţi/te și când flexibili/e.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Balanţă:

Luna Nouă din 26 aprilie se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că în următoarele două săptămâni pot avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Cu cât vă daţi seama mai repede că acestea sunt menite să vă întărească psihic, cu atât veţi trece mai ușor peste ele și nu vă vor tulbura prea puternic.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Scorpion:

În zilele de 24 şi 25 aprilie, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că primele două zile lucrătoare ale acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate pentru Scorpioni. Chibzuiţi-vă cu mare atenție energia, mai ales dacă simţiţi că aţi pornit cu stângul zilele acestea! Voi decideţi când anume aţi putea să luaţi o pauză și să vă deconectaţi de la ce faceţi.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Săgetător:

Luna Nouă din 26 aprilie se desăvârșește tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în următoarele două săptămâni aţi putea fi predispuşi/se să exageraţi puţin cu mâncarea. Dacă nu vă doriţi să vă alegeţi cu câteva kilograme în plus, ar fi bine să vă asiguraţi că faceţi sport pentru a contrabalansa aceste pofte. În caz contrar, puteți regreta.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Capricorn:

În zilele de 29 şi 30 aprilie, Luna trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că v-aţi putea pricopsi cu o febră musculară la sfârşitul acestei săptămâni. Dacă v-aţi propus să faceţi anumite activități mai speciale în weekend, ar fi bine să vă asiguraţi că acest lucru nu se va întâmpla. Poate dacă nu v-aţi suprasolicita atât de mult, lucrurile ar fi altfel.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Vărsător:

În data de 30 aprilie, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea fi mai sensibili la acest nivel în ultima zi a acestei luni. Este posibil așadar ca starea voastră la nivel emoțional să coincidă cu cea fizică, deci dacă vreţi ca lucrurile să se schimbe în bine pentru voi pe acest plan, vă recomand să vă schimbaţi mentalitatea. Doar așa vedeţi că lucrurile nu stau chiar atât de rău.


Horoscop 24-30 aprilie 2017, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 26 aprilie se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă interesează dezvoltarea voastră personală, cheia atingerii adevăratului vostru potențial stă, cel puțin într-o anumită măsură, în mâna persoanelor apropiate. Cereţi-le sfatul dacă vă aflaţi în fața unei decizii importante!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS