Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 aprilie 2017


Horoscop 28 aprilie 2017, Berbec:

Prima parte a zilei de vineri va fi una mai dificilă pentru Berbeci deoarece au câteva sarcini foarte importante şi grele de rezolvat. Din fericire, vă descurcaţi mult mai bine decât credeaţi şi imediat vă simţiţi mai relaxaţi/te şi mai liniştiţi/te. Zâmbetul pare să revină pe chipul vostru.


Horoscop 28 aprilie 2017, Taur:

Sunteţi prinşi/se în atât de multe proiecte încât nici nu mai ştiţi cum puteţi supravieţui acestei perioade. Însă beneficiile pe care le aveţi sunt atât de frumoase încât vă încarcă de energie şi motivaţie. Este posibil ca unii/ele colegi/e să fie invidioşi/ase pe succesul vostru.


Horoscop 28 aprilie 2017, Gemeni:

În general ziua de vineri pare să fie una destul de obişnuită, fără sarcini sau întâmplări majore. După orele prânzului mergeţi la o întâlnire de afaceri unde aveţi posibilitatea de a cunoaşte o persoană importantă ce vă poate ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 28 aprilie 2017, Rac:

Dacă nu vă lăsaţi influenţaţi/te de oamenii din jurul vostru, reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi pe plan profesional fără nicio problemă. De asemenea, rezultatele muncii voastre nu întârzie să apară şi sunt foarte apreciate de şefi/e.


Horoscop 28 aprilie 2017, Leu:

Azi astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; persoana iubită vă poate surprinde cu un cadou frumos sau chiar o propunere specială. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 28 aprilie 2017, Fecioară:

Recomandat este ca astăzi să fiţi foarte relaxaţi/te şi cu un program cât mai flexibil. S-ar putea ca partenerii/ele de afaceri sau chiar şefii/ele să aibă nevoie de ajutorul vostru într-o situaţie dificilă, motiv pentru care vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile.


Horoscop 28 aprilie 2017, Balanţă:

Pe plan profesional astăzi aveţi parte de o zi obişnuită; vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile frecvente. După orele prânzului, s-ar putea ca persoana iubită să vă surprindă în mod plăcut cu un gest foarte frumos pe care îl face.


Horoscop 28 aprilie 2017, Scorpion:

Pe plan personal ziua de vineri pare să fie una mai agitată pentru Scorpioni; vă este greu să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru, în special dacă sunt persoane cu care nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Important este să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile aprinse.


Horoscop 28 aprilie 2017, Săgetător:

A cincea zi a săptămânii pare să fie o zi foarte frumoasă şi liniştită pentru voi, pe care alegeţi să o petreceţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Singura problemă care vă ţine în loc pe plan personal are legătură cu deplasările lungi; nu vă place să fiţi scoşi/ase din zona de confort.


Horoscop 28 aprilie 2017, Capricorn:

La locul de muncă nu este exclus să întâmpinaţi câteva probleme pe care să nu le puteţi rezolva de unii/ele singuri/e, motiv pentru care cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de încredere. Împreună găsiţi soluţii eficiente care vă ajută să puneţi lucrurile în ordine.


Horoscop 28 aprilie 2017, Vărsător:

În cazul în care trebuie să mergeţi într-o călătorie, astrele vă recomandă să amânaţi momentul plecării. Este posibil să întâmpinaţi câteva dificultăţi în comunicarea pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să treceţi cu bine peste această zi.


Horoscop 28 aprilie 2017, Peşti:

Decideţi că este momentul să luaţi o pauză şi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară. Faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile profesionale cât mai repede astfel încât după orele prânzului să plecaţi de la birou. O ieşire la terasă cu prietenii/ele vă poate ajuta să vă relaxaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS